MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kan testi verıcek olan gızellıkler işe baslıyorum sabah 🤦‍♀️ Bana da etıket atarmısınız sonuclarınızı ınşallah kalplerımızden gecen tüm dualar kabul olur 🥰🥰

Kan testi verıcek olan gızellıkler işe baslıyorum sabah 🤦‍♀️ Bana da etıket atarmısınız sonuclarınızı ınşallah kalplerımızden gecen tüm dualar kabul olur 🥰🥰
Amiin canim hepimizin insallah atariz tabiki🤗guzel haberler veririz insallah🙏 tatilin bitti ise mi donuyorsun yeni ise mi basliyorsun?

Amiin canim hepimizin insallah atariz tabiki🤗guzel haberler veririz insallah🙏 tatilin bitti ise mi donuyorsun yeni ise mi basliyorsun?

Transfer sonrası ızın bitti malesef cumartesi gunu 23 nısan 12 tane sınıfım var halk oyunları oynayacak 🤦‍♀️ Onlara prova almam gerekıyor son kez ıkı gun gidicem cuma gitmeyecegım zaten kan verme gunum hastane de olacagım

Transfer sonrası ızın bitti malesef cumartesi gunu 23 nısan 12 tane sınıfım var halk oyunları oynayacak 🤦‍♀️ Onlara prova almam gerekıyor son kez ıkı gun gidicem cuma gitmeyecegım zaten kan verme gunum hastane de olacagım
burda paylaşırım etiket hiç yapmadım. Yapabilir miyim bilmiyorum🤔

Cocuklarla olmak senim de kafani dagitir, cuma da iyi haberlerini aliriz insallah canim 🤗

C739499A-9567-4E99-9D5C-DECA9739C1E9.jpeg

❤️❤️ cuma kan vermeye gidicem sonuc ögrenmek ıcın

Canımm gözün aydın kuzumm çok sevindimm🤗🤲🏻
Belirtin varmıydı canım , ya da değişik hissettiğin ağrı sızı falan?😍

Valla ilk gunden beri kasık agrım var canım gögüs uclarım kaşınıyordu ust baldırımdan bırı tutuyor sankı kasıklarımı asag cekıyor gibiydi

X