Silik bir çizgi görüyorum. hadi bakalım inşallahhKaset testte de boyle gozukuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik bir çizgi görüyorum. hadi bakalım inşallahhKaset testte de boyle gozukuyor
canım en iyi sonuç kan testi hayırlısı olsun inşallah3. Gun embriyosu bugun 9. Gün
InsallahSilik bir çizgi görüyorum. hadi bakalım inşallahh
Amin insallah hepimiz icin bir umut iste bakalimcanım en iyi sonuç kan testi hayırlısı olsun inşallah
Silik bir çizgi görünüyorKaset testte de boyle gozukuyor
Insallah canim, erken gebelik testi yaptim sabah cikmadi bu ikinci idrarla silil cikto, anlamadim carsamba gunu test gunum bakalim hayirlisi insallahSilik bir çizgi görünüyor
İnşallah vardır canım
Kan testi versrn çıkar aslında
Hayırlısı canım inş güzel haberlerini bekliyoruzInsallah canim, erken gebelik testi yaptim sabah cikmadi bu ikinci idrarla silil cikto, anlamadim carsamba gunu test gunum bakalim hayirlisi insallah
Durdukca da koyulasti sankiSilik bir çizgi görünüyor
İnşallah vardır canım
Kan testi versrn çıkar aslında
Acaba testlerin geçerli süresi var mı belirgin gerçekten böyleDurdukca da koyulasti sanki
Acaba testlerin geçerli süresi var mı belirgin gerçekten böDurdukca da koyulasti sanki
Yerinde olsam kan verirdim vakit kaybetmezdimDurdukca da koyulasti sanki
Bilmiyorum ki 10 dakkadan sonrasi pek saglikli olmuyor galiba, cikmayinca da isterse 2 saat bekle hic cikmiyorkana kadar umudumu koruycam en azindan bu da birseydir bakalim❤Acaba testlerin geçerli süresi var mı belirgin gerçekten böyle
Baya belirgin elinde başka test varmı sabah tekrarla bakalımDurdukca da koyulasti sanki
Aynen aldim sabah tekrarliycam koyulasirsa anliycam artik bakalimBaya belirgin elinde başka test varmı sabah tekrarla bakalım
Bilmiyorum ki 10 dakkadan sonrasi pek saglikli olmuyor galiba, cikmayinca da isterse 2 saat bekle hic cikmiyorkana kadar umudumu koruycam en azindan bu da birseydir bakalim❤
O zaman inşallah güzel sonuç olur teste bakılırsa güzel haberBilmiyorum ki 10 dakkadan sonrasi pek saglikli olmuyor galiba, cikmayinca da isterse 2 saat bekle hic cikmiyorkana kadar umudumu koruycam en azindan bu da birseydir bakalim❤
Amiiinbal damliyor agzindan insallah rabbim her isteyenle birlikte bana da nasip eder❤O zaman inşallah güzel sonuç olur teste bakılırsa güzel haber
AminAmiiinbal damliyor agzindan insallah rabbim her isteyenle birlikte bana da nasip eder❤
Selam canım geçmiş olsun. Ben bol lifli gıdalar tükettim. Hergün 1 tane elma, armut, mutlaka bol yeşillikle zeytinyağlı salata. Zeytinyağlı yemek. Çorba. Yoğurtlu yulaf. Kahvaltıda 2 tane kuru kayısı. Yedim. Hamur işinden uzak durdum.Özellikle ev yoğurdu yedim çok şükür hiç kabız olmadım. Hiç zorlanmadım.HANIMLAR şiddetli kabızlık için öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben gecen transferde cok kabizlik cekmistim ama bunda kalkar kalkmaz ac karnina 2 tane kuru kayisi yiyip uzerine su ictim hic kabizlik yasamadim canim tavsiye ederimSelam canım geçmiş olsun. Ben bol lifli gıdalar tükettim. Hergün 1 tane elma, armut, mutlaka bol yeşillikle zeytinyağlı salata. Zeytinyağlı yemek. Çorba. Yoğurtlu yulaf. Kahvaltıda 2 tane kuru kayısı. Yedim. Hamur işinden uzak durdum.Özellikle ev yoğurdu yedim çok şükür hiç kabız olmadım. Hiç zorlanmadım.
Embriyolar cook hassas olurlarmış koku ve kimyasallara karşı şurup falan alacak olursan doktoruna danış bence inşallah şifa bulursun
Ne güzel duyan arkadaşlara şifa olsun. Ben normalde yediklerime dikkat ederim kortizonlu hap kullandığım için tuzla tatlı hamur işi yemem transfere gideceğim gün kahvaltıda kayınvalidem börek pişi getirdi. Bende şifa olsun diye yedim. Normalde hiç yemem. Transferden döndüm. O midem de bir oturdu bende şişkinlik yaptı mı kabız olacağım diye bir korktum. Çok şükür zeytinyağ elma çözdü beni rahat geçirdim. Bir daha da yemedim.bende normalde kayısı yemem ama korkudan onu da ekledim cevizle ikisini ara öğün gibi de yedim.Ben gecen transferde cok kabizlik cekmistim ama bunda kalkar kalkmaz ac karnina 2 tane kuru kayisi yiyip uzerine su ictim hic kabizlik yasamadim canim tavsiye ederim
Ay aynisi ben de oldu, transfere gitmeden gozleme ayran yedim, ne gerek var dimi bir gaz sancisi bayilicam akut gastrit var bende onu tetikledi, istifra ettim sodalar yuriryusler ttansferime 1 saat kala kendime geldim cok korkmustum islem iptal olacak diye burdan arkadaslarin da aklinda bulunsun transfer oncesi hamur isi ayran vs gaz yapabilecek hicbirsey yememek lazimNe güzel duyan arkadaşlara şifa olsun. Ben normalde yediklerime dikkat ederim kortizonlu hap kullandığım için tuzla tatlı hamur işi yemem transfere gideceğim gün kahvaltıda kayınvalidem börek pişi getirdi. Bende şifa olsun diye yedim. Normalde hiç yemem. Transferden döndüm. O midem de bir oturdu bende şişkinlik yaptı mı kabız olacağım diye bir korktum. Çok şükür zeytinyağ elma çözdü beni rahat geçirdim. Bir daha da yemedim.bende normalde kayısı yemem ama korkudan onu da ekledim cevizle ikisini ara öğün gibi de yedim.