- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
Hayir canim belirtim yok yaptiricam tabi ama umudum yokcanım 3 gün embriyoları geç yansıyor diye biliyorum. herhangi bir belirtin var mı ? en sağlıklı sonuç zamanında kan testi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir canim belirtim yok yaptiricam tabi ama umudum yokcanım 3 gün embriyoları geç yansıyor diye biliyorum. herhangi bir belirtin var mı ? en sağlıklı sonuç zamanında kan testi olur
Insallah hayırlisı Allahtan artik yapicak bisey yokBıraz daha bekle canım kan sonucuna kadar bekle hersey kanda ortaya cıkıyor ıdrarda negatf gorup kanda artıslar gorduk sayfa da umudunu kaybetme
Mrb benimde test günüm 25 nisanBana da 25 i dedi ama araya hafta sonu girdiği için. Cuma belli olur diye beklemicem bende
Teşekkür ederim inşallah Allah hepimizin müjdeli bir haberleri olsun. 5. Günhayırlı müjdeli sonuçlar olsun inşallah :) 5 gün embriyosu mu canım
Teşekkür ederim canım inşallahhAyyy çok heyecanli,insallah pozitiftir allahimm,kotuye hazirlamak yookk,umut hep var olacak daa..
Hayırlısı olsun mutlaka bir vakti zamanı var canımTest sonucun negatif çıktı ama adet günümden bel gün geçmesine rağmen adet olmadım negatif olduktan kaç gün sonra adet olunuyor
İlacı bıraktım dün biraz leke geldi iki ay sonra tüp bebek denemek istiyorumHayırlısı olsun mutlaka bir vakti zamanı var canım
Adet olunması için ilaçları doktorunuzun bıraktırması gerekiyor
canım ne yaptın sonucun çıktı mıKan tahlili verdim kızlar. 8. Günde idrar testim negatif çıkmıştı kendimi kötüye hazırladım sanki. Diğer yandan umudum da var. Hayırlısı olsun.
hayırlısı olsun canım inşallah zamanı vardır muhakkak... dondurulmuş embriyon var mıİlacı bıraktım dün biraz leke geldi iki ay sonra tüp bebek denemek istiyorum
canım sanki silik çizgi var ama kaçıncı günündü senin bir de embriyon kaçıncı günKaset testte de boyle gozukuyor
3. Gun embriyosu bugun 9. Güncanım sanki silik çizgi var ama kaçıncı günündü senin bir de embriyon kaçıncı gün
Yok canım maalesef amh düşük bu arada doktor 5. Gün embriyosu için on gün sonra test yaptırdıhayırlısı olsun canım inşallah zamanı vardır muhakkak... dondurulmuş embriyon var mı
evet benim de 5.gün embriyosu 10.gün test istedi . hayırlısı olsun ne diyelim canım umut bitmez dua et inan inşallah güzel sonuçlar olur hepimize...Yok canım maalesef amh düşük bu arada doktor 5. Gün embriyosu için on gün sonra test yaptırdı
Merhabalar benim ayın 12 sinde oldu transfer o yüzden cuma günü 11.gun sonuç çıkar diye düşünüyorumMrb benimde test günüm 25 nisan
Cuma transfer oldum
Şimdi kontrol ettim sonuç yok daha.canım ne yaptın sonucun çıktı mı
İnşallah pozitif sonuc alırsın. Allah bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun.Şimdi kontrol ettim sonuç yok daha.
Test sonucun negatif çıktı ama adet günümden bel gün geçmesine rağmen adet olmadım negatif olduktan kaç gün sonra adet olunuyor
Amin inş hepimizinnnİnşallah pozitif sonuc alırsın. Allah bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun