- 29 Haziran 2021
- 302
- 180
- 32
amin amin.. burda cuma sonuç alacak olan 3 kişiyiz ben de öyle. hayırlı müjdeli sonuçlarımız olsun inşallah.Cuma transferin 11.gunu o gün kan vericem nasipse. Çok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye yasatmasin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin amin.. burda cuma sonuç alacak olan 3 kişiyiz ben de öyle. hayırlı müjdeli sonuçlarımız olsun inşallah.Cuma transferin 11.gunu o gün kan vericem nasipse. Çok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye yasatmasin inşallah
bu arada belirti vs var mı canım sen de benim gibi nötr müsün acabaamin amin.. burda cuma sonuç alacak olan 3 kişiyiz ben de öyle. hayırlı müjdeli sonuçlarımız olsun inşallah.
Amin canım inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlarimiz olsun inşallah cuma kaçıncı gününamin amin.. burda cuma sonuç alacak olan 3 kişiyiz ben de öyle. hayırlı müjdeli sonuçlarımız olsun inşallah.
Belirtiden ziyade ilaçların yan etkisi diye yoruyorum bel ağrısı falan oluyorbu arada belirti vs var mı canım sen de benim gibi nötr müsün acaba
9.gün olacak. doktorum 10.gün kan testi demişti ama ben cuma vericem büyük ihtimalleAmin canım inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlarimiz olsun inşallah cuma kaçıncı günün
ilaç bel ağrısını o kadar tetiklemez bence umarım güzele işarettir benim de var ama çok hafif rhatsız etmiyor ara ara sızı şeklinde sonra hemen geçiyorBelirtiden ziyade ilaçların yan etkisi diye yoruyorum bel ağrısı falan oluyor
net çizgi var burda olsa bile kamera olduğu için çözünürlüğü bozulurdu ama ona rağmen çizgin ben burdayım diyor :)
Persembe günü
amiiinnn... belirtilerin hala yok mu canımAy hadı hayırlısı ınsallah
Bana da 25 i dedi ama araya hafta sonu girdiği için. Cuma belli olur diye beklemicem bende9.gün olacak. doktorum 10.gün kan testi demişti ama ben cuma vericem büyük ihtimalle
hayırlı müjdeli sonuçlar olsun inşallah :) 5 gün embriyosu mu canımKan tahlili verdim kızlar. 8. Günde idrar testim negatif çıkmıştı kendimi kötüye hazırladım sanki. Diğer yandan umudum da var. Hayırlısı olsun.
Dediğim gibi belirtiye takılmak istemiyorum inşallah cuma günü güzel haberler alırızilaç bel ağrısını o kadar tetiklemez bence umarım güzele işarettir benim de var ama çok hafif rhatsız etmiyor ara ara sızı şeklinde sonra hemen geçiyor
Değil canım 3.gun seninhayırlı müjdeli sonuçlar olsun inşallah :) 5 gün embriyosu mu canım
amin amin inşallah...Dediğim gibi belirtiye takılmak istemiyorum inşallah cuma günü güzel haberler alırız
amiiinnn... belirtilerin hala yok mu canım
5.gün benim. 3 gün çıkar mı 9.günde gerçi kanda net olurDeğil canım 3.gun senin
Cuma günü 11.gunum olacak çıkar diye düşünüyorum5.gün benim. 3 gün çıkar mı 9.günde gerçi kanda net olur
Ayyy çok heyecanli,insallah pozitiftir allahimm,kotuye hazirlamak yookk,umut hep var olacak daa..Kan tahlili verdim kızlar. 8. Günde idrar testim negatif çıkmıştı kendimi kötüye hazırladım sanki. Diğer yandan umudum da var. Hayırlısı olsun.