MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kızlar merhaba, Lutinus fitil kullananlar çok dakik mi kullandınız? Sabah akşam kullanınca illa 12 saat mi olmalı arada?

Testi yaptın mı canım
Yok yapmadım. Negatif görürsem sonra nasıl devam edicem tedaviye. İğneler fitiller her şeye test gününe kadar nasıl devam edicem canım sıkılır. Pozitif görürsem tabii daha çok kollamaya çalışırım. Yani eşim de test günü bakalım dedi

Kızlar bugün benim adet günüm teste daha iki üç gün var. Transfer olan arkadaşlar sizin de böyle denk geldi mi

Yok yapmadım. Negatif görürsem sonra nasıl devam edicem tedaviye. İğneler fitiller her şeye test gününe kadar nasıl devam edicem canım sıkılır. Pozitif görürsem tabii daha çok kollamaya çalışırım. Yani eşim de test günü bakalım dedi
Evet çok doğru düşünmüşsün 👍☺️

Hanimlar bi de progestan fitil sabah aksam 2şer tane kullaniyorum ozellikle sabah kullandigim yarim saat sonra erimis ama kalip seklinde çamasirima geliyor sizinde basiniza geliyor mu ben mi beceremiyorum itebildigim kadar itiyorum ama🤷‍♀️
Benim de aynı dediğiniz gibi oluyor itmeme rağmen

Kızlar folik asit kullanıyor musunuz doktor bana vermedi bende sormayı unuttum

Bence bekle canım zaten heyecanlı stresli bir bekleyiş erken bakıp soru işaretlerini çoğaltırız anca. Sonuçlarımız hayırlı olsun inşallah 🙏

Yok beklıcem bırazcık canım adet olcam gibi kasıgım agrıyor zaten sol bobrek tarafı da agrıo

X