Kaçarsa kaçacak artikbir sekilde çözülür artik o gün gelince yaşayip gorecegiz bakalim.
Biliyoruz ki çok zor, ancak vardır bir hayır canım, dualarımız seninleMaalesef ikinci transferde kimyasal gebelik oldu düşmüş değerlerim. Hayırlısı olsun inşallah siz güzel haberler alırsınız
Hayırlısı olsun canımBenim de bugün transferim oldu kızlar.bekleme sürecine başladık bakalım
Sağol canımHayırlısı olsun canım
Hayırlı olsun bol sabırlar diliyorumBenim de bugün transferim oldu kızlar.bekleme sürecine başladık bakalım
evet benim de doktorun dediği kadarıyla tüp bebekte sperm sorun olmuyor onlar zaten en iyisini alıyorlar hallediyoruz biz deyip hiç üstünde bile durmadı tamamen kadına yönelik her şey tüp bebekte...İlk başlarda sebepsizdi. Daha sonra sperm morfolojisi 0 çıktı ve hareket azlığı vardı. Bu yüzden tüp bebeğe yöneldik ama tüp bebekte de olmayınca şaşırıyorum. Spermle ilgili şeyler tüp bebekte problem olmuyor zaten bende de sorun yok
Öyle söylüyorlar ama yine de sperm sorunu olanlarda tüp bebek tedavileri daha başarısız oluyormuş genelde . Eğer yarın sonucum artmadıysa biz erkek infertilitesi üzerinde durcaz. Neler yapılır diye araştırcaz. Tekrar tüp bebek denemeye hiç gücüm kalmadıevet benim de doktorun dediği kadarıyla tüp bebekte sperm sorun olmuyor onlar zaten en iyisini alıyorlar hallediyoruz biz deyip hiç üstünde bile durmadı tamamen kadına yönelik her şey tüp bebekte...
AminHayırlı olsun bol sabırlar diliyorum
artmıştır inşallah Allah yardımcımız olsun inşallahÖyle söylüyorlar ama yine de sperm sorunu olanlarda tüp bebek tedavileri daha başarısız oluyormuş genelde . Eğer yarın sonucum artmadıysa biz erkek infertilitesi üzerinde durcaz. Neler yapılır diye araştırcaz. Tekrar tüp bebek denemeye hiç gücüm kalmadı
Canim spermin şekli düzgün olani alsada spermde dna hasari varsa buda basariyi etkiliyor yani tamamiyle sperm sorun olmuyor diye bisey olamaz.zaten embriyo oluşumunda da ilk 3 gün yumurta sonra sperm kalitesi devreye giriyo diyor benim doktorum ee sperminde yapisi sorunlu ise embriyoda kaliteli olmayabiliyor maalesefevet benim de doktorun dediği kadarıyla tüp bebekte sperm sorun olmuyor onlar zaten en iyisini alıyorlar hallediyoruz biz deyip hiç üstünde bile durmadı tamamen kadına yönelik her şey tüp bebekte...
bu dediğin transfer öncesi embriyo oluşum aşaması için geçerli değil mi . eşimin morfolojisi 1 . şükür transferde iyi geçti inşallah hayırlısyla sağlıkla yol alır yaCanim spermin şekli düzgün olani alsada spermde dna hasari varsa buda basariyi etkiliyor yani tamamiyle sperm sorun olmuyor diye bisey olamaz.zaten embriyo oluşumunda da ilk 3 gün yumurta sonra sperm kalitesi devreye giriyo diyor benim doktorum ee sperminde yapisi sorunlu ise embriyoda kaliteli olmayabiliyor maalesef
Aynen bu embriyo oluşma aşamasindabu dediğin transfer öncesi embriyo oluşum aşaması için geçerli değil mi . eşimin morfolojisi 1 . şükür transferde iyi geçti inşallah hayırlısyla sağlıkla yol alır ya
inşallah canım inşallah... evet 5.gün taze :) sizlerle mutlu haberleri veririz inşallahAynen bu embriyo oluşma aşamasindainsallah sana sıkı sıkı tutunur bebisin❤5.gün embriyosu mu
ama sanki hiç transfer olmamışım gibi ya :)inşallah canım inşallah... evet 5.gün taze :) sizlerle mutlu haberleri veririz inşallah
Bende ayni moddayim hic bisey olmamis gibi yarin sabah kan vericem bakalim sonra belki sonuca göre degisir modumuz❤ama sanki hiç transfer olmamışım gibi ya :)
çok heyecanlı gerçekten hadi bakalım hayırlı haberlere inşallah güzel olur sağlıkla :)Bende ayni moddayim hic bisey olmamis gibi yarin sabah kan vericem bakalim sonra belki sonuca göre degisir modumuz❤
Hayırlı olsuninşallah canım inşallah... evet 5.gün taze :) sizlerle mutlu haberleri veririz inşallah
Sağol canımHayırlı olsunmüjdeli haberler alalım inşallah sizden..
ben de mayısta tedaviye başlayacağım. Yumurta sayım genelde bir ayda 6-7 tane olduğu için doktorum taze transfer olacak dedi.. genelde hep dondurulmuş yapılıyor diye duyuyorum, ben de endişeliyim biraz.. size neden taze trasnfer yapıldı? süreç nasıl geçti, ilaçlar yan etkileri vs daha yoğun mu oluyor taze transfer olunca??