- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
Detaylı ve açıklayıcı anlatmışsın teşekkür ederimDeğerler çok yavaş arttı arada düştü sonra yine arttı genel olarak az az artışlar oldu 800lere falan geldi sol yumurtalığa yakın biyerde kese göründü. 40 gün kanama lekelenme sürdü. Beta değerim yine de düşüktü o yüzden kürtaj değilde mtx diye bir serum var onunla düşürdük ikisinide. Hiç bişe anlamıyorsun sadece serum alıyorsun o kadar. Sonra zamanla beta değerin düşüyor kanama duruyor. Benim teşhisim biraz uzun sürdü çünkü başta anormal bir kanama oldum normal kimyasal gebelik oldu sandım hatta sevindim kendiliğinden gitti dış gebelik değildi diye. Kanama bitti ama lekelenme çok uzun sürdü. Beta değerimde aşırı düşerken birden yükselmeye başladı falan sonra acaba normal gebeliğe mi döndü diye kontrollere devam ettik. Baktık kesin artık dış gebelik doktor hemen bastı serumu. Ama şöyle ki benim dış gebeliklerimde pek normal dış gebelik gibi değildi.
O kadar haklısın ki ben de kendime bazen kızıyorum bu streslerim yüzünden. Biraz aceleci ve erken davranıyorum farkındayım ama normal gitmeyen birşeyler olduğu kesin . Aslında bu psikolojik etkiler birikmişlikle ilgili . Ben 4 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim bu korkular sonra başladı . Zaten sonra da gebelik olmadı . Hiçbir sorun yokken doktorlar kesin olacak gözüyle bakıyorken olmuyor. .Canım kendine niye bu kadar eziyet ediyorsun? Devamlı Google birsey aratma biraz akışına bak daha 12. Günün bugünmüş bir iki gün bekle negatif enerjiyi çağırma. Kitap oku güzel bir film aç ılık duş al kafanı dağıtmaya çalış.örgü, resim el işi hiç birsey yapamıyorsan boyama kitabı al bunlar çok güzel beyni boşaltıyor. Koşullama kendini. Bu kadar evham iyi değil. Embriyolar anneyi hissedermiş. Sakin ol biraz.kızma bana ama bu kadar kendini strese sokmaya devam edersen psikolojik destek al. Biliyorsun bu işte en önemli etken stres. Hakikaten aman olmazsa olmasın artık diyenler hamiş kalıyor. Kendini yıpratma yorma lütfen
Seninki de sebepsiz infertilite mi?O kadar haklısın ki ben de kendime bazen kızıyorum bu streslerim yüzünden. Biraz aceleci ve erken davranıyorum farkındayım ama normal gitmeyen birşeyler olduğu kesin . Aslında bu psikolojik etkiler birikmişlikle ilgili . Ben 4 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim bu korkular sonra başladı . Zaten sonra da gebelik olmadı . Hiçbir sorun yokken doktorlar kesin olacak gözüyle bakıyorken olmuyor. .
İlk başlarda sebepsizdi. Daha sonra sperm morfolojisi 0 çıktı ve hareket azlığı vardı. Bu yüzden tüp bebeğe yöneldik ama tüp bebekte de olmayınca şaşırıyorum. Spermle ilgili şeyler tüp bebekte problem olmuyor zaten bende de sorun yok .Seninki de sebepsiz infertilite mi?
Bebeğim bende de sorun yok ama sürekli kimyasal gebelik dış gebelik oluyo tüp bebekte de ilki yine kimyasal gebelik oldu değişmedi sonuç şimdide ümitlenmeyin dediler yine değerlerim düşükİlk başlarda sebepsizdi. Daha sonra sperm morfolojisi 0 çıktı ve hareket azlığı vardı. Bu yüzden tüp bebeğe yöneldik ama tüp bebekte de olmayınca şaşırıyorum. Spermle ilgili şeyler tüp bebekte problem olmuyor zaten bende de sorun yok .
Seni ve korkularını anlıyorum ama pozitif olmamız lazım. Panik olman için daha cok erken inşallah güzel haberlerini alıcazO kadar haklısın ki ben de kendime bazen kızıyorum bu streslerim yüzünden. Biraz aceleci ve erken davranıyorum farkındayım ama normal gitmeyen birşeyler olduğu kesin . Aslında bu psikolojik etkiler birikmişlikle ilgili . Ben 4 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim bu korkular sonra başladı . Zaten sonra da gebelik olmadı . Hiçbir sorun yokken doktorlar kesin olacak gözüyle bakıyorken olmuyor. .
Bugün test yaptırdın mı ? Peki doktorlar bu durumla ilgili ne söylüyor ? Ek bir test ya da araştırma yaptılar mı kayıplarınla ilgiliBebeğim bende de sorun yok ama sürekli kimyasal gebelik dış gebelik oluyo tüp bebekte de ilki yine kimyasal gebelik oldu değişmedi sonuç şimdide ümitlenmeyin dediler yine değerlerim düşükHayırlısı Allahtan napalım
Evet düşününce sağlıklı olmamız ve hatta bir tek yumurtaya bile olsa sahip olmamız önemli . Sanırım üst üste denemek yoruyor biraz ara vererek yapmak lazım. İlaçlar , beklentiler yoruyor . Senin kaçıncı günün bugün ?Seni ve korkularını anlıyorum ama pozitif olmamız lazım. Panik olman için daha cok erken inşallah güzel haberlerini alıcaz12. günde kan testi veriyoruz sen 8. Günden beri kan veriyorsun sonra evham yapıyorsun azcık sabır.Bak zecmelcimizin de değeri 14 çıkmış ve 12. Gününde. Dün çok güzel birsey söyledi umudumu kaybetmiyorum. Bende dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama pazartesiyi bekliyorum. Kan vericem. Sonucum ne ise vakti gelince öğrenicez. Olmazsa yine deniceM bu tüp bebek için bizim için bir Umut çok tüp bebek isteyipte yaptıramayan binlerce insan var. Doktorlar asla gebe kalamazsın gebe kalırsan ölürsün diyorlar. Bizler çok iyi yerdeyiz.
Kan verdim daha çıkmadı sonuç. Baya bişelere baktılar ama yok yani bi sorun 6senedir böyleBugün test yaptırdın mı ? Peki doktorlar bu durumla ilgili ne söylüyor ? Ek bir test ya da araştırma yaptılar mı kayıplarınla ilgili
Bugün verdim eğer artış devam ederse ilaçlara devam 4gün sonra tekrar test yapcam. Eğer yoksa herşeyi kesecez artık yapacak bişi yokTesti 4 gün sonra mı tekrarlayacaksın? İnşallah olacak ümidini kaybetme
9.gündeyim.Evet düşününce sağlıklı olmamız ve hatta bir tek yumurtaya bile olsa sahip olmamız önemli . Sanırım üst üste denemek yoruyor biraz ara vererek yapmak lazım. İlaçlar , beklentiler yoruyor . Senin kaçıncı günün bugün ?
Ahh zecmelcim inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız.Maalesef ikinci transferde kimyasal gebelik oldu düşmüş değerlerim. Hayırlısı olsun inşallah siz güzel haberler alırsınız
Rabbim tekrardan sağlıkla ilerletebilmeyi nasip etsin inşallahMaalesef ikinci transferde kimyasal gebelik oldu düşmüş değerlerim. Hayırlısı olsun inşallah siz güzel haberler alırsınız
Ahh zecmelcim inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız.
Sağolun kızlar hayırlısı buymuş yaa çok dua ettim ama olmayınca olmuyor bu sefer çok üzülmemeye çalışcamRabbim tekrardan sağlıkla ilerletebilmeyi nasip etsin inşallah
Allah sabır versin bu süreçteki herkese.
estroferm mı ben alabılırımGop civarı estrofem ihtiyacı olan varsa verebilirim elimde var iki kutu ama birinden 2 tane kullandım
Merhaba ben de 2. Deneme için doktor arıyorum siz hangi ilde bakıyorsunuzHanımlar birşey soracağım. 3. Deneme için doktorumu değiştirmek için doktorlar ile görüşüyorum. Ama herkes kendi yolunu övüp diğer doktorunkini işe yaramaz muamelesi yapıyor.
1.doktor kendi doktorum.. lenfosit +histeroskopi + prednol
2.doktor.. embryoglue+gebelik aşısı+histeroskopi
3.doktor.. rahime çizik atma(histeroskopi gerek yok diyor) +prednol+prograf
Bu arada endokrin +romatoloji testler hepsi temiz cd56 da temiz..
2 deneme de negatif ile sonuçlandı..