MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Detaylı ve açıklayıcı anlatmışsın teşekkür ederim ben dış gebeliği daha tehlikeli sanıyordum bazı durumlarda cerrahi müdahale ediyorlarmış ya her ihtimali düşünürken korktum . Sen anlatınca daha rahatlatıcı oldu

O kadar haklısın ki ben de kendime bazen kızıyorum bu streslerim yüzünden. Biraz aceleci ve erken davranıyorum farkındayım ama normal gitmeyen birşeyler olduğu kesin . Aslında bu psikolojik etkiler birikmişlikle ilgili . Ben 4 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim bu korkular sonra başladı . Zaten sonra da gebelik olmadı . Hiçbir sorun yokken doktorlar kesin olacak gözüyle bakıyorken olmuyor. .

Seninki de sebepsiz infertilite mi?

Seninki de sebepsiz infertilite mi?
İlk başlarda sebepsizdi. Daha sonra sperm morfolojisi 0 çıktı ve hareket azlığı vardı. Bu yüzden tüp bebeğe yöneldik ama tüp bebekte de olmayınca şaşırıyorum. Spermle ilgili şeyler tüp bebekte problem olmuyor zaten bende de sorun yok .

Bebeğim bende de sorun yok ama sürekli kimyasal gebelik dış gebelik oluyo tüp bebekte de ilki yine kimyasal gebelik oldu değişmedi sonuç şimdide ümitlenmeyin dediler yine değerlerim düşük Hayırlısı Allahtan napalım

Seni ve korkularını anlıyorum ama pozitif olmamız lazım. Panik olman için daha cok erken inşallah güzel haberlerini alıcaz 12. günde kan testi veriyoruz sen 8. Günden beri kan veriyorsun sonra evham yapıyorsun azcık sabır.Bak zecmelcimizin de değeri 14 çıkmış ve 12. Gününde. Dün çok güzel birsey söyledi umudumu kaybetmiyorum. Bende dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama pazartesiyi bekliyorum. Kan vericem. Sonucum ne ise vakti gelince öğrenicez. Olmazsa yine deniceM bu tüp bebek için bizim için bir Umut çok tüp bebek isteyipte yaptıramayan binlerce insan var. Doktorlar asla gebe kalamazsın gebe kalırsan ölürsün diyorlar. Bizler çok iyi yerdeyiz.

Bugün test yaptırdın mı ? Peki doktorlar bu durumla ilgili ne söylüyor ? Ek bir test ya da araştırma yaptılar mı kayıplarınla ilgili

Evet düşününce sağlıklı olmamız ve hatta bir tek yumurtaya bile olsa sahip olmamız önemli . Sanırım üst üste denemek yoruyor biraz ara vererek yapmak lazım. İlaçlar , beklentiler yoruyor . Senin kaçıncı günün bugün ?

Testi 4 gün sonra mı tekrarlayacaksın? İnşallah olacak ümidini kaybetme
Bugün verdim eğer artış devam ederse ilaçlara devam 4gün sonra tekrar test yapcam. Eğer yoksa herşeyi kesecez artık yapacak bişi yok

Maalesef ikinci transferde kimyasal gebelik oldu düşmüş değerlerim. Hayırlısı olsun inşallah siz güzel haberler alırsınız

9.gündeyim.
Çok haklısın canım bende bilmiş bilmiş konuşup canını SIkmadım inşallah.insan yorumlarıda kaldıramıyor ben öyle oluyorum.daha ağzımı açmadan bana bir sürü akıl veriyorlar stresten olmuyor sen kafaya takıosun. Ama alakası yok benimde ve eşiminde sorunları var herkese ilan edemem ya kocamın spermi az diye birşeyleri saklıcam tabi boş konuşanların çoğu da embriyo ne bilmiyorlar. Bende artık kimseye söylememe kararı aldım. Yeni tanıştığım kişiler oluuorsa denedim olmuyor uğraşmıyorum artık diyorum. Ama ben senin kendini üzmeni istemedim en azından birbirimizin ne yaşadığını biliyoruz, aynı sorunlara sahibiz

Birazdan Meryem suresi okuyacağım hepimiz için cumamız mübarek olsun. Allah bize bu mübarek günlerde Meryem mucizesi nasip etsin inşallah

Maalesef ikinci transferde kimyasal gebelik oldu düşmüş değerlerim. Hayırlısı olsun inşallah siz güzel haberler alırsınız
Rabbim tekrardan sağlıkla ilerletebilmeyi nasip etsin inşallah
Allah sabır versin bu süreçteki herkese.

Gop civarı estrofem ihtiyacı olan varsa verebilirim elimde var iki kutu ama birinden 2 tane kullandım

Akşam yattım sabah kalktım kızlar ağrım geçti.koyu kahve lekede yok. Acaba benim yerleşme kanaması 14 . Gündemi oldu anlamadım bişey. Yarın doktor kontrolüne gidecem. Daha 5 haftalık sayılır umarım görebilirz keseleri

Merhaba ben de 2. Deneme için doktor arıyorum siz hangi ilde bakıyorsunuz

Kizlar merhaba,hayirli cumalar hepinize,transfer de idrara aşırı sıkışık mi olmak gerekiyor?bende de fazla sıkışık duramama sorunu var,su ictikten sonra max 15-20 dk da gitmem gerekiyor ne kadar süre tutmak gerekiyor?aşırı su ictiysem süre daha da kisaliyor az icinde bi derece daha fazla tutabiliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…