MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Maalesef ikinci transferde kimyasal gebelik oldu düşmüş değerlerim. Hayırlısı olsun inşallah siz güzel haberler alırsınız

Canım benım ne desem ne yazdam için de ko boşlugu dolduramam ama pes etme rabbımın bızlere en buyuk sonavı bunlar inşallah diğer ay guzel haberlerle gelırsın hıc uğraşmadan kendılıgınden olur

Kizlar merhaba,hayirli cumalar hepinize,transfer de idrara aşırı sıkışık mi olmak gerekiyor?bende de fazla sıkışık duramama sorunu var,su ictikten sonra max 15-20 dk da gitmem gerekiyor ne kadar süre tutmak gerekiyor?aşırı su ictiysem süre daha da kisaliyor az icinde bi derece daha fazla tutabiliyorum ama😬

Canım bekleme odasında hemsıreler gelıo sana içmeye basla suyu dıyorlar sen ıcıyorsun sırayla aldılar bızı hangımız sıkısık isek onu aldılar işleme benı yuruttuler baya bır ıkı lt su ıcmıstım ama gelmemıstı hızlı hızlı yuruttuler 😂😂 sıkışayım dıe

028BAA84-6617-4B64-9F79-7C50D2C50D16.jpeg
hanımlar hergun yumurta yiyorum bır adet vucudum da isilikler cıktı doktorum bunu kullan dedı tabsıye edeyım sıze de 🥰🥰

Canım bekleme odasında hemsıreler gelıo sana içmeye basla suyu dıyorlar sen ıcıyorsun sırayla aldılar bızı hangımız sıkısık isek onu aldılar işleme benı yuruttuler baya bır ıkı lt su ıcmıstım ama gelmemıstı hızlı hızlı yuruttuler 😂😂 sıkışayım dıe
Ayyy insallah kacirmam😁😆

Akşam yattım sabah kalktım kızlar ağrım geçti.koyu kahve lekede yok. Acaba benim yerleşme kanaması 14 . Gündemi oldu anlamadım bişey. Yarın doktor kontrolüne gidecem. Daha 5 haftalık sayılır umarım görebilirz keseleri 🙏
Bende seni soracaktım sevindim geçmesine yerleşme kanaması olabilir herkeste farklı oluyormuş. Hadi inşallah kese görünür🤲🏻 Bende yarın mı gitsem pazartesi mi kararsızım

9.gündeyim.
Çok haklısın canım bende bilmiş bilmiş konuşup canını SIkmadım inşallah.insan yorumlarıda kaldıramıyor ben öyle oluyorum.daha ağzımı açmadan bana bir sürü akıl veriyorlar stresten olmuyor sen kafaya takıosun. Ama alakası yok benimde ve eşiminde sorunları var herkese ilan edemem ya kocamın spermi az diye birşeyleri saklıcam tabi😁 boş konuşanların çoğu da embriyo ne bilmiyorlar. Bende artık kimseye söylememe kararı aldım. Yeni tanıştığım kişiler oluuorsa denedim olmuyor uğraşmıyorum artık diyorum. Ama ben senin kendini üzmeni istemedim 😊 en azından birbirimizin ne yaşadığını biliyoruz, aynı sorunlara sahibiz😊💕

Birazdan Meryem suresi okuyacağım hepimiz için cumamız mübarek olsun. Allah bize bu mübarek günlerde Meryem mucizesi nasip etsin inşallah 😊
Yok olur mu aksine pozitif enerji veriyorsun 🌸 valla ben de söylemiyorum kimseye . Herkes sorup duruyor kısmet deyip geçiyorum. Biz bu süreçleri kimseye söylemedik . Boş boş sorulardan insan daha çok yıpranıyor . Ben de her gece dua ediyorum hem kendim hem de benim durumumda olan herkes için . 🙏❤️

Bende seni soracaktım sevindim geçmesine yerleşme kanaması olabilir herkeste farklı oluyormuş. Hadi inşallah kese görünür🤲🏻 Bende yarın mı gitsem pazartesi mi kararsızım
Pazartesini bekle canım. Değerin iyice yükselmesi lazım görebilsin keseleri doktor. Ben tahlillerimi gönderdim de doktor çağırdı beni cumartesine gel diye.

Kizlar merhaba,hayirli cumalar hepinize,transfer de idrara aşırı sıkışık mi olmak gerekiyor?bende de fazla sıkışık duramama sorunu var,su ictikten sonra max 15-20 dk da gitmem gerekiyor ne kadar süre tutmak gerekiyor?aşırı su ictiysem süre daha da kisaliyor az icinde bi derece daha fazla tutabiliyorum ama😬
Merhaba bende öyleyim evden çıkmadan wc ye girdim hastaneye gidene kadar 1,5 lt su içtim işleme aldılar ben kendimi sıkışık hissediyordum ama ultrason için hiç sıkışık değilmişim bana sonda takıp serum verdiler idrar kesemi öyle şişirdiler. 😊

Pazartesini bekle canım. Değerin iyice yükselmesi lazım görebilsin keseleri doktor. Ben tahlillerimi gönderdim de doktor çağırdı beni cumartesine gel diye.
Ayy çok heyecanlı inşallah görürsin yarın keseleri😍 ben pazartesiyi bekleyim en iyisi.

Merhaba ben de 2. Deneme için doktor arıyorum siz hangi ilde bakıyorsunuz
Benim eşim erkek doktor istemediği için kadın doktorlara gittim. İstanbuldayım.
Kendi doktorum ile devam etme kararı aldım. Semra Esenkaya
2.gittim doktor Serap Simavlı önermem..
3.gittiğim Yasemin Çekmez. Allah yanına götürmesin bi daha..
4. Gittiğim Seval Taşdemir. Semra hoca ile aynı bilgi düzeyi yaklaşımı, tecrübesi
5. burçin Erzik.. Şahane bi doktor. 0'dan başlayacak olsam, onunla devam ederdim. Bana ekstra yapılacak birşey yok dediği için doktorumda karar kıldım.
6. Perihan Karlı.. O da Samsu'da .. Onu da beğendim..

Merhaba bende öyleyim evden çıkmadan wc ye girdim hastaneye gidene kadar 1,5 lt su içtim işleme aldılar ben kendimi sıkışık hissediyordum ama ultrason için hiç sıkışık değilmişim bana sonda takıp serum verdiler idrar kesemi öyle şişirdiler. 😊
Nese artik o gün gelince bir yoluna bakilacak,şimdiden strese girmeye gerek yok🥰

Ben iki defa girdim ultrason a en sonun da hemsıre bıraz daha yürümen gerekıo dedı dedm bende tutamam kaçırırım kesın elıf hanım dedım
Kaçarsa kaçacak artik😁bir sekilde çözülür artik🤭o gün gelince yaşayip gorecegiz bakalim.

X