MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Aynen bende görüşme için gitmiştim 1 olsun kaliteli olsun benimde 2 tane gitmişti 13 yumurtadan önemli olan gebelik getirecek embriyo olmasıymış

Ultrasonda görmedim daha kendimi çok alıştırmak istemiyorum ama inşallah sorun çıkmaz görürüz pozitif düşünmeye çalışıyorum

kızlar dün transfer oldu biliyorsunuz kasık agrısı olur bır ıkı gun dedıler normal sekılde agrım vardı ama son bır ıkı saattır befesım kesılıo byle olan oldu mu

kızlar dün transfer oldu biliyorsunuz kasık agrısı olur bır ıkı gun dedıler normal sekılde agrım vardı ama son bır ıkı saattır befesım kesılıo byle olan oldu mu
Benim çok oluyordu canım. Hala kasık ağrılarım var . Batma şeklinde mi oluyor

Beta hcg değerinin sabit kalması, artmaması dış gebelik göstergesi diye okudum bazı yerlerde . Bilgisi olan var mı ?

Beta hcg değerinin sabit kalması, artmaması dış gebelik göstergesi diye okudum bazı yerlerde . Bilgisi olan var mı ?
Kişiye göre değişir bu değerlerde dış gebelik teşhisi konulamaz. Benim dış gebeliklerimde en belirgin özellik bacağıma kadar kasık ağrısı oluyordu ve tek tarafta oluyordu.

Kişiye göre değişir bu değerlerde dış gebelik teşhisi konulamaz. Benim dış gebeliklerimde en belirgin özellik bacağıma kadar kasık ağrısı oluyordu ve tek tarafta oluyordu.
Benim de kasık ağrım var ama çok şiddetli değil. Peki dış gebelik durumunda nasıl bir yol izleniyor ? Tedavisi nasıl oluyor ? Doktor teşhisi nasıl koyuyor ? Bir de değerlerin nasıl olmuştu ? Çok soru sordum

Değerler çok yavaş arttı arada düştü sonra yine arttı genel olarak az az artışlar oldu 800lere falan geldi sol yumurtalığa yakın biyerde kese göründü. 40 gün kanama lekelenme sürdü. Beta değerim yine de düşüktü o yüzden kürtaj değilde mtx diye bir serum var onunla düşürdük ikisinide. Hiç bişe anlamıyorsun sadece serum alıyorsun o kadar. Sonra zamanla beta değerin düşüyor kanama duruyor. Benim teşhisim biraz uzun sürdü çünkü başta anormal bir kanama oldum normal kimyasal gebelik oldu sandım hatta sevindim kendiliğinden gitti dış gebelik değildi diye. Kanama bitti ama lekelenme çok uzun sürdü. Beta değerimde aşırı düşerken birden yükselmeye başladı falan sonra acaba normal gebeliğe mi döndü diye kontrollere devam ettik. Baktık kesin artık dış gebelik doktor hemen bastı serumu. Ama şöyle ki benim dış gebeliklerimde pek normal dış gebelik gibi değildi.

Canım kendine niye bu kadar eziyet ediyorsun? Devamlı Google birsey aratma biraz akışına bak daha 12. Günün bugünmüş bir iki gün bekle negatif enerjiyi çağırma. Kitap oku güzel bir film aç ılık duş al kafanı dağıtmaya çalış.örgü, resim el işi hiç birsey yapamıyorsan boyama kitabı al bunlar çok güzel beyni boşaltıyor. Koşullama kendini. Bu kadar evham iyi değil. Embriyolar anneyi hissedermiş. Sakin ol biraz. kızma bana ama bu kadar kendini strese sokmaya devam edersen psikolojik destek al. Biliyorsun bu işte en önemli etken stres. Hakikaten aman olmazsa olmasın artık diyenler hamiş kalıyor. Kendini yıpratma yorma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…