Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcos durumunu ilk defa duydum bir ara bakarımPcos durumlarında yumurta ve embriyo sayisi fazla olabiliyor diye duymuştum
Neyseki sizin 21 embriyonuz var istediğiniz kadar transfer yapabilir siniz. Allah kolaylığını en kısa sürede olanını nasip etsin.Tabiki öyledir,mevzuat ne derse oallah kolayliklar versin,sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alalim
45 yumurta toplanmisti,pcos um o sebepten olsa gerek,sayi değil kalite onemli bir tane olsun bizim olsun yeterMaşallah 21 embriyo mu benim toplanan yumurta sayım bile 13idi . 7 tane embriyo oluşmuştu 3 tane embriyom canlı kaldı ve donduruldu.
İlaçların etkisidir diye düşünmüştüm ben de ama çok ağrı olunca korkuyorum da bir şey mi oluyor diye
Tabi adet çok olunca, sayı değil kalite önemli olur ben 3 taneciğimin kaliteli mi kaçıncı gün hiç birşey bilmiyorum canlı kalabildiklerine şükür ettim Evet 1 tane olsun bizim olsun45 yumurta toplanmisti,pcos um o sebepten olsa gerek,sayi değil kalite onemli bir tane olsun bizim olsun yeter
Bu bugün yaptığın test mi canım ? Yakınlaştırıp bakınca hayalet bir çizgi görüyorum sankiYa dünkü testte de vardı. Ben normalde hamile değilsem bu testlerde hiç çizgi çıkmıyo silik bile çıkmıyo şimdi yine de diyorum acaba ilaçlardanmı ya da negatif mi bide çok aşırı silik yani
CanımYa iyiyim ama cuma günü proluton vurdurdum dün orası bi şişti üstüne de Progestan vurdurdum dün. Akşam bi kaşıntı oldu varya bide kabardı orası kalçama doğru çok kötü oldu yaa. Hem ağrıyo hem kaşınıyor. Erken gebelik testi yaptım 5dk içinde aşırı silik çizgi çıktı belki ilaçlardandır bilmiyorum.
Gebelik oranı en yüksek olan embriyo ya da embriyoları transfer ediyorlarArkadaşlar merhaba,benim ilk denemem 34 yasindayim 2 dış gebelik 2 de betahcg artmadigi icin sonlandirilan gebeligim var,pcos um 21 embriyom var,donduruldu,su an estrofem kullaniyorum carsamba kontrolum var ona gore,transfer gunune karar verilecek,ve tek embriyo transferi olacak,hangisinin transfer edileceğine nasil ve neye gore karar veriliyor?6.gune kadar giden embriyom oldu,ama kalitedir vb seyler hk.bilgi verilmedi?
tesekkur ederim _Mayra_ cigimAyyy kalitee kalitee,markaa markaa şarkisi aklima geliyoryavrum ya insallah saglikli ve kaliteli olursunhepimizin gonlune gore saglikli evlatlarimiz olsunCanım
Eğer çatlatma iğnesi gibi içeriğinde beta hcg hormonu içeren bir iğne olmadıysan ( bazı iğnelerin içinde de var , yazarsan belki yardımcı olabilirim) kesinlikle gebelik olduğu için çıkmıştır o çizgi
Dün ve bugünkü testini atarmısın
Gebelik oranı en yüksek olan embriyo ya da embriyoları transfer ediyorlar
Kalitesini de transfer ettikleri gün bir kağıtta yazar şekilde veriyorlar
bu yolda artık işi komikliğe vuruyoruz napalım değilmitesekkur ederim _Mayra_ cigimAyyy kalitee kalitee,markaa markaa şarkisi aklima geliyoryavrum ya insallah saglikli ve kaliteli olursunhepimizin gonlune gore saglikli evlatlarimiz olsun
Evet haftada bir proluton iğnem var . Ağrısı 3-4 gün sürüyor. Üstüne oturunca bile ağrıyor .Bugun 2 de prolutan depot vuruldum kalçadan hale kalcam agrıyor sizde de oyle oldu mu acaba popomun ustune oturup uzanmayı bırakın sag bacagımın ustune agırlık verıp ayakta dururken bıle agrıyor ve delı gibi gazım var
Evet haftada bir proluton iğnem var . Ağrısı 3-4 gün sürüyor. Üstüne oturunca bile ağrıyor .
Yanlış anlamazsanız merakımdan bir soru soracağım. Cevap vermeyede bilirsiniz. Aklıma takıldıArkadaşlar merhaba,benim ilk denemem 34 yasindayim 2 dış gebelik 2 de betahcg artmadigi icin sonlandirilan gebeligim var,pcos um 21 embriyom var,donduruldu,su an estrofem kullaniyorum carsamba kontrolum var ona gore,transfer gunune karar verilecek,ve tek embriyo transferi olacak,hangisinin transfer edileceğine nasil ve neye gore karar veriliyor?6.gune kadar giden embriyom oldu,ama kalitedir vb seyler hk.bilgi verilmedi?
Yanlış anlamazsanız merakımdan bir soru soracağım. Cevap vermeyede bilirsiniz. Aklıma takıldı
2 kere dış gebelik gerçekleşmiş
2 kere doğal yolla gebelik gerçekleşmiş. Eşinizde sağlıklı. 40 küsür tane yumurta toplanmış , 21 tane dondurulmuş embriyonuz var. Bu kadar güzel sonuçlarınız varken size neden tüp bebek önerdiler onu anlayamadım. Perinatolog yeterli olmaz mıydı diye düşündüm.
Mesala benim lupusluyum östrojen alamıyorum. Normalde de Östrojenim düşük. Yumurta sayımım düşük. Fsh ım yüksek. Erken menopoza girebilirim. Eşimin sperm sayısı 2 milyon.hiç hamile kalamadım. Kendimle kıyaslayınca size neden tüp bebeğe yönlendirdiklerini merak ettim.
Ya ben çok net görüyorum da resimde anca o kadar görünüyor.Bu bugün yaptığın test mi canım ? Yakınlaştırıp bakınca hayalet bir çizgi görüyorum sanki
Ben cuma günü vuruldum şuan iki gündür çok kötü semsert ve şiş canım nasıl acıyo varya anlatamam bide kaşınıyorBugun 2 de prolutan depot vuruldum kalçadan hale kalcam agrıyor sizde de oyle oldu mu acaba popomun ustune oturup uzanmayı bırakın sag bacagımın ustune agırlık verıp ayakta dururken bıle agrıyor ve delı gibi gazım var
Attım ki fotoğrafını Ama yani çok zor görürsünCanım
Eğer çatlatma iğnesi gibi içeriğinde beta hcg hormonu içeren bir iğne olmadıysan ( bazı iğnelerin içinde de var , yazarsan belki yardımcı olabilirim) kesinlikle gebelik olduğu için çıkmıştır o çizgi
Dün ve bugünkü testini atarmısın
Gebelik oranı en yüksek olan embriyo ya da embriyoları transfer ediyorlar
Kalitesini de transfer ettikleri gün bir kağıtta yazar şekilde veriyorlar
Kan testi günün ne zamandı bir de aç karnına mı gidilecek biliyor musunAttım ki fotoğrafını Ama yani çok zor görürsün
Pcos olunca yumurtalıkta kist olması şart mı ? Hiç bilmiyorum nasıl anlaşılıyor pcos olup olmadığı ? Benim 44 yumurtam çıkmıştı . Genelde pcos olanlarda çok oluyormuş ama bende öyle bir durum yok. Acaba bilmediğim başka belirtileri oluyor mu?Bana göre en buyuk sebebı pcos olması arkadasın pcos da fazla kılo sorunudiyabet sorunu oluyor hamıle kalma riski baya dusuktur sans eseri hamıle kalımca da komplikasyon sonucu gebelık sonlandırılıyor.. bende de pcos var aynı zaman da dusuk rezerve var