- 3 Mart 2022
- 419
- 621
- 38
Bu takviyeyi transfere kadar yaklaşık 5,5 ay kullandım. Hap büyük kabul ediyorum ama bebek için gerekiyorsa katlanıyorsun. bu süreçte takviyenin fiyatı dehşet arttı tabi o ayrı mesele.Argifertil ne kadar süre kullandınız yumurta toplamadan önce acaba ve günde kaç tane kullandınız 1 kutu yetiyor mu tedavi oncesi bana da doktorum yeni verdi ama çok büyük hap yutamadim napcam bilmiyorum gerçekten benimde yumurtalar kalitesiz 6. Tedaviye başladık inş güzel sonuçlar alırım bnde sizde sağlıkla kavuşun ins
Konya novafertil tüp bebek merkezi canim .
İlk deneme 31 Aralık pozitif oldu ama 1 ay sonra düşük oldu .
Şimdi 2. Ye baslayacgiz kistlerim olmuş düşükten sonra homronlar biraz bozulmuş bu ay inşallah sorunum geçer transfer olurum.
Verirler diye tahmin ediyorum vermezlerse isteyin siz de resmini
Bende yarın sabah yapıcam ama korkuyorum da ne yapsam bilemedimValla test yapanları kıskanıyorumben ovıtrelle vurduğum için yalancı pozitif çıkacak diye yapamıyorum içim içimi yiyor
Kaçıncı gün bugün ?Bende yarın sabah yapıcam ama korkuyorum da ne yapsam bilemedim
Kaç gün oldu canım transfer gününü saymazsanBende yarın sabah yapıcam ama korkuyorum da ne yapsam bilemedim
Amin inşallah Rabbim isteyen ,bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsinHerşey gönlünce olsun canım
Bu sefer sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
Bende bir şansımı deneyeyim isteyeyim resim
Evet şuan tam olarak dediğin gibiyim ilk günler hep tuttu diye hissediyordum şimdi tek çizgi görürsem ne yaparım diyorum gün geçtikçe strest ve korkum artıyorArkadaşlar size de test günü yaklaştıkça korku ve endişe oluyor mu ? Ben transferden sonra ilk günlerde umutlu oluyorum ama gün geçtikçe yine olumsuz olursa, test sonucunu yine negatif görürsem diye çok korkuyorum . Bu durumla nasıl baş ediyorsunuz ?
Yaaa ne güzel cesaretlesin ben test yapmaya korkuyorum resmenAynen öyle evde bol test var 12.güne kadar her gün devam
Ben bekleyemedim yarını yaptım testi aşırı silik bir çizgi var ama nerdeyse gözükmüyor yok gibi anlamadım ondan sizce nedirYaaa ne güzel cesaretlesin ben test yapmaya korkuyorum resmeninşallah çift çizgiyi hep beraber görürüz
Kendimi en kötüsüne hazırladım olmasa tekrar yeniden başlarız her gün yeni bir umut.umarım her şey yolunda giderYaaa ne güzel cesaretlesin ben test yapmaya korkuyorum resmeninşallah çift çizgiyi hep beraber görürüz
Kan testi gününüz yarın mı? Benim test 18 nisanda yapılacak. Genelde silik çift çizgi ise pozitif demek oluyor. İnşallah sizinde pozitiftirBen bekleyemedim yarını yaptım testi aşırı silik bir çizgi var ama nerdeyse gözükmüyor yok gibi anlamadım ondan sizce nedir
Çok beklemediyse ,kuruma çizgisi olmadıysa pozitiftirBen bekleyemedim yarını yaptım testi aşırı silik bir çizgi var ama nerdeyse gözükmüyor yok gibi anlamadım ondan sizce nedir
Kesinlikle umut.geçen sene Tam tüp bebek tedavisine başladım embriyolarım donduruldu lupus teşhisi konuldu. İlk romatolog bebek yapamazsın dedi.elimden o umut o ihtimal bile gidince kendimi bir sürü toparlayamadım.transfer için 1 yıl bekledim 2 haftada bir hastanedeydim çok şükür transferim gerçekleştiKendimi en kötüsüne hazırladım olmasa tekrar yeniden başlarız her gün yeni bir umut.umarım her şey yolunda gider
Kan testi günüm 13 nisan 5 gün daha var ben merak edip erkenden test yaptımKan testi gününüz yarın mı? Benim test 18 nisanda yapılacak. Genelde silik çift çizgi ise pozitif demek oluyor. İnşallah sizinde pozitiftir
Canım testini atsana buraya daKan testi günüm 13 nisan 5 gün daha var ben merak edip erkenden test yaptım
İnşallahh paylaşacağım ve burada yazmak sizlerle dertleşmek bana çok iyi geldi. Çevremde ki insanlarla 2 dertleşsem bana stres yapma sen çok kafaya takma demelerinden akıl vermeye çalışmalarından o kadar sıkıldım ki.1,2 kişi hariç kimseyle konuşmuyorum. Tabi ki istiyorum ama Allah’a da teslimiyetim var isyanım yok. Ben bu süreçte şansımı deniyorum allah nasip ederse olacağına inanıyorum. Konuştuktan sonra kendimi açıklamaya çalışınca konuyu açtığıma da pişman oluyordum. Beni geren insanlarla arama mesafe koydum bu şekilde daha mutluyum