MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bu takviyeyi transfere kadar yaklaşık 5,5 ay kullandım. Hap büyük kabul ediyorum ama bebek için gerekiyorsa katlanıyorsun. bu süreçte takviyenin fiyatı dehşet arttı tabi o ayrı mesele.

Herşey gönlünce olsun canım
Bu sefer sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
Bende bir şansımı deneyeyim isteyeyim resim

Arkadaşlar size de test günü yaklaştıkça korku ve endişe oluyor mu ? Ben transferden sonra ilk günlerde umutlu oluyorum ama gün geçtikçe yine olumsuz olursa, test sonucunu yine negatif görürsem diye çok korkuyorum . Bu durumla nasıl baş ediyorsunuz ?

Herşey gönlünce olsun canım
Bu sefer sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
Bende bir şansımı deneyeyim isteyeyim resim
Amin inşallah Rabbim isteyen ,bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Evet şuan tam olarak dediğin gibiyim ilk günler hep tuttu diye hissediyordum şimdi tek çizgi görürsem ne yaparım diyorum gün geçtikçe strest ve korkum artıyor

Ben bekleyemedim yarını yaptım testi aşırı silik bir çizgi var ama nerdeyse gözükmüyor yok gibi anlamadım ondan sizce nedir
Kan testi gününüz yarın mı? Benim test 18 nisanda yapılacak. Genelde silik çift çizgi ise pozitif demek oluyor. İnşallah sizinde pozitiftir

Ben bekleyemedim yarını yaptım testi aşırı silik bir çizgi var ama nerdeyse gözükmüyor yok gibi anlamadım ondan sizce nedir
Çok beklemediyse ,kuruma çizgisi olmadıysa pozitiftir
Çok yeni olduğu için silik çıkıyor dur

Kendimi en kötüsüne hazırladım olmasa tekrar yeniden başlarız her gün yeni bir umut.umarım her şey yolunda gider
Kesinlikle umut.geçen sene Tam tüp bebek tedavisine başladım embriyolarım donduruldu lupus teşhisi konuldu. İlk romatolog bebek yapamazsın dedi.elimden o umut o ihtimal bile gidince kendimi bir sürü toparlayamadım.transfer için 1 yıl bekledim 2 haftada bir hastanedeydim çok şükür transferim gerçekleşti bu aşamaya gelmek bile bir nimet bu anı yaşamak hissetmek şükür çok güzel.

Oooo maşallah bu ay ugurlu gelıyor tek tek hayalet cizgiler görülmüş inşallah domtor sonrası guzel haberlerle gelırısnız

Bazı insanlar asla anlayamıyor ne yazıkki
Kendimizi huzursuz hissettiğimiz insanlardan uzak durmak en güzeli , hele ki bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…