MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Valla hayırlısı olsun ben ara tatıl bası olsun tahatca dınleneyım demıstım ama sımdı ara tatıl sonu oluyor malesef halk oyunu ogretmenı oldugum ıcın full okulda oluyorum gosterı ıcın ayaktayım stres için de
Rapor alma durumun yok mu ? Bir hafta rapor alsan önemli bir şey sonuçta anlayış gösterirler

Arkadaşlar bir sey soracağım transfer olanlar oruç tutabiliyor mu
Bir de bugün kalçadan ayrıca iğne vurulacağım sizde vuruldunuz mu

Sizde mi progestan iğne günlük vurunuyorsunu. Çok fena kalıyor ağrısı 🤦🏻‍♀️
Hayır benim progestan vajinal fitil var ama haftalık yaptığım proluton iğne var. Az önce yaptırdım çok yağlı olduğu için çok acıtıyor 😔 günlük kan sulandırıcı iğnem var

Arkadaşlar bir sey soracağım transfer olanlar oruç tutabiliyor mu
Bir de bugün kalçadan ayrıca iğne vurulacağım sizde vuruldunuz mu
Ben tutmuyorum bu süreçte zaten ilaçlarımız ve iğnelerimiz var . Hem de beslenmeye dikkat etmek gerekiyor

Hayır benim progestan vajinal fitil var ama haftalık yaptığım proluton iğne var. Az önce yaptırdım çok yağlı olduğu için çok acıtıyor 😔 günlük kan sulandırıcı iğnem var
bende progestan fitil artı progestan iğne günlük, kan sulandırıcı iğnem de var. 😢😢 progestanda yağlı vurulduktan sonra ağrısı kalıyor

bende progestan fitil artı progestan iğne günlük, kan sulandırıcı iğnem de var. 😢😢 progestanda yağlı vurulduktan sonra ağrısı
Evet uzun süre kalıyor , günlük olması biraz zahmetli oluyor tabi. Bilmiyorum bana vermedi o iğneden haftalık yaptırdığım da aynı görevi mi görüyor acaba

Canım benim bu 9.opu. O kadar uzun yollardan geldim ki. Genel olarak hep bi vitamin kullanıyordum zaten 4 yıldır. Bu tedavimden önce de argifertil kullandım. Benim yumurtalarım gerçekten çok kötüydü. Rabbim nasip etti elhamdulillah.
Argifertil ne kadar süre kullandınız yumurta toplamadan önce acaba ve günde kaç tane kullandınız 1 kutu yetiyor mu tedavi oncesi bana da doktorum yeni verdi ama çok büyük hap yutamadim napcam bilmiyorum gerçekten benimde yumurtalar kalitesiz 6. Tedaviye başladık inş güzel sonuçlar alırım bnde sizde sağlıkla kavuşun ins

X