- 18 Mart 2022
- 190
- 114
- 27
Kan testi verdiniz miİnşallah her şey gönlünüzce olur.. sağlıklı şekilde kucağınıza almanızı diliyorum
2 adet test yaptım ikisi de 5-10 dakika içerisinde böyle oldu
hayır. 2 gün sonra kan testi vermeye gideceğim.Kan testi verdiniz mi
Insallah ayni pozitifligi kandada yakalarsiniz hayirli olsunhayır. 2 gün sonra kan testi vermeye gideceğim.
inşallahhhh... Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tüp bebek maddi / manevi çok zor bir süreç.Insallah ayni pozitifligi kandada yakalarsiniz hayirli olsun
Bende cuma test gilunumu bekliyorum isteyen herkese nasip olsuninşallahhhh... Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tüp bebek maddi / manevi çok zor bir süreç.
Sürpriz gebelikler gibi olmadığı için emek vererek, bedel ödeyerek bebek sahibi olmak için çabalayan bizler için çok kıymetli bir haber bu.
Bu benim 1. denemem ve inşallah sonuç pozitif görünüyor.
Defalarca deneyenler için sabır ve maddi güç dilerim. Gerçekten hiç kolay değil.
Bende 18 martta transfer oldum aynı heyecanla bekliyorum bende sabredicem biraz 10 gün sonra test yap dediler pzt gününe kadar sabretcem bana da arkadaslarım test yap diyorYa ne kadar guzel benimde 15 inde 2 transfer oldu 2 gundur ruyamda ultrasyonda ikizleri goruyorum 8.gilunum bugun herkes isaret olabilir test yap diyor ama esim hastanede kanda ogrencem diyip teste izin vermiyor
Maşallah amin darısı basima inşallah.bugun benm 6. Günüm ama yapmicam.ilk denememde test yapmıştım pozitif iki çizgi olmuştu ama kana gittigimde değer çıkmamıştı ve yikilmistim o yüzden ben bu defa kesinlikle kanı beklicem.umarim bende bı defa sevinirim inşallah banada dua edin6. ve 7. günümde test yaptım... innşallah darısı başınıza
Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım. Test günü 4 nisan zaman nasıl geçecek bilmiyorumMerhabalar aranıza ben de geldimuzun zamandır forumu okudum çok faydalandım. Dün transferim gerçekleşti umarım ben de olumlu sonuçlar alırım. Pozitif sonuçları tebrik ediyorum
Hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah hayırla sonuclansin.bende transferin 6. Gunundeyim beklemedeyim.insallah rabbim hepimize nasip etsinMerhabalar aranıza ben de geldimuzun zamandır forumu okudum çok faydalandım. Dün transferim gerçekleşti umarım ben de olumlu sonuçlar alırım. Pozitif sonuçları tebrik ediyorum
Hayırlı haberler alım inşallah Allah hepimize bu defa nasip etsin can olsunlar bizimle kalsınlar inşallahMerhaba ben de sizinle aynı durumdayım. Test günü 4 nisan zaman nasıl geçecek bilmiyorum
öyle bir ihtimal var mı yaa?? forumda okuduğum kadarıyla silik çizgi olan herkese hamilesin demişler.Maşallah amin darısı basima inşallah.bugun benm 6. Günüm ama yapmicam.ilk denememde test yapmıştım pozitif iki çizgi olmuştu ama kana gittigimde değer çıkmamıştı ve yikilmistim o yüzden ben bu defa kesinlikle kanı beklicem.umarim bende bı defa sevinirim inşallah banada dua edin
Testlerde yanilma var bu yuzden sabrettim esimde musade etmedi ay pozitif haberler alalim insAllahBende 18 martta transfer oldum aynı heyecanla bekliyorum bende sabredicem biraz 10 gün sonra test yap dediler pzt gününe kadar sabretcem bana da arkadaslarım test yap diyor
Sizinkini demiyorum vala benim ki aynı öyle oldu diye sizinde öyle olacak diye birşey yok.hatta arkadaşlar vardı kk dan onalrada attım özelden geçen yıldı kesin hamilesin tuttu dediler ama maalesef doktorun dedgne göre kimyasal olmuş benimki kan değerimde çıkmadı maleseföyle bir ihtimal var mı yaa?? forumda okuduğum kadarıyla silik çizgi olan herkese hamilesin demişler.
İnşallah sen hamilesin canını sıkma herkesin aynı olacak diye birşey yok benmki tamamen hayal kirikligiydi rabbim seni sevindirsin inşallahöyle bir ihtimal var mı yaa?? forumda okuduğum kadarıyla silik çizgi olan herkese hamilesin demişler.
Benimde test günüm pazartesi hadi inşallah güzel haberler alalım güzel haberler verelimTestlerde yanilma var bu yuzden sabrettim esimde musade etmedi ay pozitif haberler alalim insAllah
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun hepimiz sevinelimHepimiz için güzel sonuçlar olsunbu level a çıkmak hayal gibiydi
İnşallah beklemek çok zor geliyor sürekli kollamaya çalışıyorum kendimiHayırlı haberler alım inşallah Allah hepimize bu defa nasip etsin can olsunlar bizimle kalsınlar inşallah