Bağışıklık testi yani vücuttaki katil hücrelere bakılıyor embriyoyu katil hücre olarak algılayıp vücuttan atmaya çalışıyor heralde doktor istedi bugun verdim işteHakkınızda hayırlısı inşallah Allah emekleriniz boşa cikarmasin.yanlis anlamazsınız dedgniz iki test ne oluyor ben ilk defa duydum çünkü
Merhaba sonucunuz nedir acabaKızlar merhaba. Pozitif görenleri tebrik ediyorum Sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah
Benim 3. Gün taze transferdi. Bugün transfer gününü saymazsak 7. Gün. Kan testi yaptırdım. Kocaman 0 çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olup sonradan pozitif gören var mı ya da duyan.
Test yaptınız mı acabakızlar benim sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyo böyle afedersiniz makata vuruyor. Çok şiddetli değil ama 2 3 gündür var. Bugün 7. Günüm. 3. Gün embriyosu. Progesteron mu yapıyor bunu
AyyyGeldim geldim
Canım kaderdaşlarım
Allah dua edenden hal hatır sorandan razı olsun inşallah rahim kalınlığı 11 mm olmuş çok çok iyi dediler perşembe saat 13.00 de transferim gerçekleşecek
Cok heyecanlandimGeldim geldim
Canım kaderdaşlarım
Allah dua edenden hal hatır sorandan razı olsun inşallah rahim kalınlığı 11 mm olmuş çok çok iyi dediler perşembe saat 13.00 de transferim gerçekleşecek
Çok amin inşallah canım Allah razı olsunAyyyHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah kuzum
Bende bende elim ayağım dolaştı gece uyumadım desem yeridirCok heyecanlandim
Kiz senin 2 gunun kaldi neyse persembeyide senden haber bekleyerek geciririm aonra geliverir cumaBende bende elim ayağım dolaştı gece uyumadım desem yeridir
O kadar çok istemişiz ki birlikte ilerlemek nasip oldu yine ikimizeKiz senin 2 gunun kaldi neyse persembeyide senden haber bekleyerek geciririm aonra geliverir cuma
Bana böyle demiştin. Unutma vakti geldiğinde ...
Tebrik ederim güzel güzel artsın değerlerin bebeişini sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba dün 9.günümdü kan testim 54.8 çıktıYarın tekrar vercm 2 ye katlıyor mu diye görmek için dua edin
Kasik agrari normal diye okuyorum hep. Ayy hayirli olsun tebrik ederim insallah katlanarak ilerler...Kızlar merhaba dün kan testi verdim 54.8 çıktıYarın yine vereceğim 2 ye katlıyor mu bakcz dua edin Kasık ağrılarım oluyor korkuyorum