MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Merhabaaa ben bugun kontrolumu oldum cuma gunu transfer kesinlesti estrofem devam pruloton verdi 1 defaya mahsus oda persembe gunu yapilacak yarin sabahtan itibarende gubde 3 lutinus fitil basliyorum folik asit d vitamini coraspin devam cuma gunu allahin izniyle 2 embriyo transfer edilecek

Hakkınızda hayırlısı inşallah Allah emekleriniz boşa cikarmasin.yanlis anlamazsınız dedgniz iki test ne oluyor ben ilk defa duydum çünkü
Bağışıklık testi yani vücuttaki katil hücrelere bakılıyor embriyoyu katil hücre olarak algılayıp vücuttan atmaya çalışıyor heralde doktor istedi bugun verdim işte

Merhaba sonucunuz nedir acaba

Merhabalar 18 mart cuma günü transferim olacak deneyimi olan arkadaslar varsa yardımcı olabilirlermi transfer işlemi zormu. Bide benm tam adet günüme denk geliyor öyle mi olması gerekiyor

Adet gününü ilaçlarla kontrol altına alıyorlarmış leke gelirse haberim olsun dedi doktorum bana ben şu an estofem kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…