- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
İnşallah rabbim bu güzel aylarda dileğimizle kavuştursun hepimiziValla öyle bende aslıyı iple çekiyorum inşallah güzel sonuç alırım bende
Hakkınızda hayırlısı inşallah Allah emekleriniz boşa cikarmasin.yanlis anlamazsınız dedgniz iki test ne oluyor ben ilk defa duydum çünküŞimdi yarın kan tahlili verip ona göre ilerleme yapıcaz cd19+cd56 testi verilcek bakalım hakkımızda hayırlısı
İğneler yoktu bende canım ilk transfer sonrası iğne kullandım şuan ismi aklıma gelmiyor yine fitil ve estrofem kullanmıştım günde 2 defa. Bu transfer de fitil ve estrofem i kullandım sadece günde 3 kereCanım 2. Transfer de ilk transferden farklı bir yol izlemedi mi? Ben bugun doktorum ile görüştüm aynı prosedür ile tekrar edicez dedi. Aynı ilaçlar aynı olacak dedi. Bana biraz değişik geldi korktum yine açıkcası tabi herşey nasip seninki farklımı aynımı
Hep dua ederken isteyen herkese ve bana da diye başladım duama.. Rabbim yaşatacak bu mutluluğu inşallah isteyen herkeseRabbim kucağına almayı nasip etsin. Bizleri unutma duana kat İnşaAllah çok güzel hamileliğin olur. Darısıda bizlere kaçıncı denemen canım
Demek ki nasibin vakti gelince değişiklik olmasa da oluor. Maşallahİğneler yoktu bende canım ilk transfer sonrası iğne kullandım şuan ismi aklıma gelmiyor yine fitil ve estrofem kullanmıştım günde 2 defa. Bu transfer de fitil ve estrofem i kullandım sadece günde 3 kere
Ben hayırlısıyla yarını bi atlatsamSelam kızlar nasılsınız kimseden ses soluk yok ne durumlsrdasınız nasıl geçiyor zamanınız hele deyin bakalımbenlm yarın rahşm kalınlığı kontrolüm var duanedin bana güzel geçsin Transfer için gün alayım yaaaa
@lightbrown
@1nbahar @Dfn1903 @Gzd0138 @Ufktugba @bebiii M minnos patates @bsra61 @BSli16
@karadenizkizi1982
@Aslanb22@ Yabanc @Cmcm
@altnekn Z Zecmelin_cim @Nil Gunes @Zeynepkur
@CevikKiz @sengulll @Betulyusuf @Peterpanik @Aysnrxe @Bio_girlE L B A Papatyamveben-Mavi @Katre_g @FlyingHummingbird
Uzaktan bi kardeşime sarılıp aglamak istersin ya bende öyle yapmak istedim su an sanaMesajı yeni gördüm. Canım seni şuan çok iyi anlıyorum. Benimde dün kendi test günümdü yine negatif olacağını bile bile kan verdim. Doktoruma yazdım. Doktora bana pazartesi bugunde ver dedi doktor inanmıo negatif diyorum yine ver dedei yine verdim tabiki koca bir negatif 3 kez kan verip 3 kez negatif gördüm. Çok kötü bir duygu dün uyumadan ağladım yatakda sessizce çok acı vericiydi Allah'ım dedim nolur nasip et. Hepimize ver İnşaAllah vakti geldiğinde bizimde pozitif sonuçlarımız olur. Ağla rahatla içine atma içini boşalt en güzeli
Amin cümlemizin rabbim başkalarına bebiş berdiği gibi bana bize ve tüm isteyenlere versin kuzumİnşallah herşey isteğin gibi olur kuzum
Yok tatlım eşimin sperm sayı ve hızı düşüktü oda düzeldi ama henüz gebelik elde edemedik.
Aminnn
Aminnnn aminnn inşallah canım benimAmin cümlemizin rabbim başkalarına bebiş berdiği gibi bana bize ve tüm isteyenlere versin kuzum
Canım yoldaşımUzaktan bi kardeşime sarılıp aglamak istersin ya bende öyle yapmak istedim su an sana... esim hassas o evdeyken aglayamam daha da üzülmesin diye. Hem o inanmiyor hem daha vae diye umut ettikçe daha da eriyorum ben resmen... Benim dondurulmus yok hersey sil bastan olqcak. Ki oyle hemen dusunenecegini de zannetmiyorum eşimin. Araya zaman koyar. Ben de birsey diyemem tabi ki... rabbim kolayından versin. Negatif alanlara. Boyle hiç bilmeden hamile kalalim. Ama burda yazmayi bıraksak da seni inan unutmicam emin ol hep dualarimsa olacaksin. Ismen. ❤
Aynen canum benim. Benim sorunum ilac icmeden adet de olamiyorum ya daha da sıkıntılı... her adette bi umut da diyemiyorum.Canım yoldaşımbenimde eşim inanmadı hatta hastane 0.1 dedi eşim varmıymış yani dedi çok üzüldüm o haline var sandı bende yok dedim negatif bizde anca yaza kadar inan durumumuz kalmadı şuan hem ruhen hem maddi yönden hem önümüz ramazan Allaha sığınıp istiycez güzel günler var rabbim elbet nasip edecek.
Bana özel mesaj atsana ben sana atamıyorumAynen canum benim. Benim sorunum ilac icmeden adet de olamiyorum ya daha da sıkıntılı... her adette bi umut da diyemiyorum.
Benimde Tüplerim sıkıntı Rahim filmine bakınca doktor geçiş yok açık gibi görünüyor ama dedi sperm ile yumurta geçmiyor bence dedi. Pko var yumurtalar tembel 35 40 günde anca adet oluorum işteAynen canum benim. Benim sorunum ilac icmeden adet de olamiyorum ya daha da sıkıntılı... her adette bi umut da diyemiyorum.
Bana böyle demiştin. Unutma vakti geldiğinde ...Ne diyor Rabbimiz "vakti geldiğinde rabbin kalbindekini sana verecek sen de hoşnut olacaksin" diyor
Bende bendeBen hayırlısıyla yarını bi atlatsamİnşallah kist gitmiş olur
Benimde rahim kontrolüm var gülüm inşallah ikimizde güzel haberler alırızIron Butterfly benimde yarın rahim kalınlıgı kontrolüm var. Estrofeme devam.
benim de yarın histeroskopi ameliyatım var toplu dua :)Bende bende
Benimde rahim kontrolüm var gülüm inşallah ikimizde güzel haberler alırız
İnşallah güzel geçer hayırlı sonuç alırsın canım sabah hepimiz birer Fatiha okuyup çıkalım evlerimizden inşallahbenim de yarın histeroskopi ameliyatım var toplu dua :)
Merhaba hoşgeldiniz Allah'ım ilk deneme yada ilk tedavi başlangıcında gebe kalmayı nasip etsin inşallahRABBİM herkesin yardımcısı olsun inşallah bende bugün itibariyle tüp bebek sürecine başladım hayırlısıyla sonuçlanır inşallah