MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Şimdi yarın kan tahlili verip ona göre ilerleme yapıcaz cd19+cd56 testi verilcek bakalım hakkımızda hayırlısı
Hakkınızda hayırlısı inşallah Allah emekleriniz boşa cikarmasin.yanlis anlamazsınız dedgniz iki test ne oluyor ben ilk defa duydum çünkü

İğneler yoktu bende canım ilk transfer sonrası iğne kullandım şuan ismi aklıma gelmiyor yine fitil ve estrofem kullanmıştım günde 2 defa. Bu transfer de fitil ve estrofem i kullandım sadece günde 3 kere

Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bizleri unutma duana kat İnşaAllah çok güzel hamileliğin olur. Darısıda bizlere kaçıncı denemen canım
Hep dua ederken isteyen herkese ve bana da diye başladım duama.. Rabbim yaşatacak bu mutluluğu inşallah isteyen herkese

İğneler yoktu bende canım ilk transfer sonrası iğne kullandım şuan ismi aklıma gelmiyor yine fitil ve estrofem kullanmıştım günde 2 defa. Bu transfer de fitil ve estrofem i kullandım sadece günde 3 kere
Demek ki nasibin vakti gelince değişiklik olmasa da oluor. Maşallah

Ben hayırlısıyla yarını bi atlatsam İnşallah kist gitmiş olur

Uzaktan bi kardeşime sarılıp aglamak istersin ya bende öyle yapmak istedim su an sana... esim hassas o evdeyken aglayamam daha da üzülmesin diye. Hem o inanmiyor hem daha vae diye umut ettikçe daha da eriyorum ben resmen... Benim dondurulmus yok hersey sil bastan olqcak. Ki oyle hemen dusunenecegini de zannetmiyorum eşimin. Araya zaman koyar. Ben de birsey diyemem tabi ki... rabbim kolayından versin. Negatif alanlara. Boyle hiç bilmeden hamile kalalim. Ama burda yazmayi bıraksak da seni inan unutmicam emin ol hep dualarimsa olacaksin. Ismen.

Canım yoldaşım benimde eşim inanmadı hatta hastane 0.1 dedi eşim varmıymış yani dedi çok üzüldüm o haline var sandı bende yok dedim negatif bizde anca yaza kadar inan durumumuz kalmadı şuan hem ruhen hem maddi yönden hem önümüz ramazan Allaha sığınıp istiycez güzel günler var rabbim elbet nasip edecek.

Aynen canum benim. Benim sorunum ilac icmeden adet de olamiyorum ya daha da sıkıntılı... her adette bi umut da diyemiyorum.

Aynen canum benim. Benim sorunum ilac icmeden adet de olamiyorum ya daha da sıkıntılı... her adette bi umut da diyemiyorum.
Benimde Tüplerim sıkıntı Rahim filmine bakınca doktor geçiş yok açık gibi görünüyor ama dedi sperm ile yumurta geçmiyor bence dedi. Pko var yumurtalar tembel 35 40 günde anca adet oluorum işte

Merhaba, ben de sürecimden bahsetmek istiyorum. Ocak ayında yazmıştım daha önce de.
Bu bizim 4.denememiz, dilerim artık son da olur. Her deneme 6 yumurtam vardı gelişim gösteren. 1.de 3 yumurta toplantı, 3 folikül boş çıktı. 2 embriyo oluştu 3.güne orta kalite 1 kaldı,3AB dondurulmuş transfer edildi, negatif.
2.de 2 yumurta toplandı 4 folikül boş çıktı. Hiç Embriyo oluşmadı ne yazıkki.
3.de 5 yumurta toplandı, 4 döllendi 2 tane iyi kalite 3.gün embriyosu 3aa taze transfer edildi, yine negatif.
4. De 5 yumurta toplandı 5.güne 2 tane embriyo ulaştı ve 5AA kalitesinde donduruldu. 2gün sonra transfer için tekrar tedaviye başlıyoruz nasipse.
İlk iki denemeyi Okan üniversitesine yaptık, şimdi ASM de Ebru hocayla devam ediyoruz. Geçen yıl Mayıs ayında başladığımız bu süreçte gördük ki laboratuar ve sürecin her aşamasını titizlikle takip eden, sizinle konuşmak için vakit ayıran, kafanızda oluşabilecek her türlü soru işaretine, şüpheye kendinden emin bir şekilde cevap veren açıklama yapan hekim ve ekibi çok önemli. Ve tabi ki her başarısızlıkta neden olmadığına dair tatmin edici açıklamalar verebilen embriyolog da önemli. Benim yaşım 36 düşük yumurta rezervi ve kalite sorunumuz var. İlk iki denemeden sonra ben artık embriyo oluşmuyor bizde diye inanıyordum, folikül boş çıkıyordu o da ayrı bir problemdi tabi..ancak gördük ki boş folikül yok ve embriyo da oluşabiliyor. Ve 5.güne bile ulaştı çok şükür. yeni başlayacak ya da tekrar deneyecekler için naçizane tavsiyem lütfen iyi bir laboratuar seçin. Fiyatlar üç aşağı beş yukarı hep aynı..

benim de yarın histeroskopi ameliyatım var toplu dua :)
İnşallah güzel geçer hayırlı sonuç alırsın canım sabah hepimiz birer Fatiha okuyup çıkalım evlerimizden inşallah
RABBİM herkesin yardımcısı olsun inşallah bende bugün itibariyle tüp bebek sürecine başladım hayırlısıyla sonuçlanır inşallah
Merhaba hoşgeldiniz Allah'ım ilk deneme yada ilk tedavi başlangıcında gebe kalmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…