MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

İnşallah gerçek pozitiftir bekleyen testde kuruma olduğundan çizgi oluşabiliyor
Bence kuruma çizgisi bu çünkü ilk yaptığımda hiç bi şey yoktu. Bi de ilaçları da bıraktım ben zaten negatif diye. Dün gece ateş basmasından uyuyamadım. Estofemi kestiğim için mi oldu acaba. Korkunç bir ateş basması yaşadım saatlerce

canım yaa, ınsallaahh ıstenılen boyuta gelmıslerdır, rahım kalınlıgı ıcınde olmadı progestan ıstersın onu kullanırsın, ınsallah hıc gerek kalmaz,
bende kasım aralıkta ıkı negatıf asılama sonunda yumurta takıbı denıyorum cumartesi günü femaraya başladım,
kasımdakı asılamam kımyasal oldu aralık negatııf
İnşallah canım bnim yumurta büyüyor gözlemlediğim kadarıyla ama çatlıyormu çatlamıyormu dölleniyormu bilmiyrm. Dr gazabına uğradgım için. Bu sefer öyle olmıcak inşallah tam tekbir alıcam. Henüz hamilelik geçirmedim tüpler ne alemde bilmiyrm. İnşallah sende olumlu sonuç alırsın canım. Sende pcos var mı peki

Bence kuruma çizgisi bu çünkü ilk yaptığımda hiç bi şey yoktu. Bi de ilaçları da bıraktım ben zaten negatif diye. Dün gece ateş basmasından uyuyamadım. Estofemi kestiğim için mi oldu acaba. Korkunç bir ateş basması yaşadım saatlerce
Ben Dr söyledim negatif çıktı diye test günüm Perşembe gününde kan ver dedi ilaca devam hiç bilmiyorum ilacı kesince yan etkisi oluyor mu

Ben Dr söyledim negatif çıktı diye test günüm Perşembe gününde kan ver dedi ilaca devam hiç bilmiyorum ilacı kesince yan etkisi oluyor mu
Demek illa gününde benum de oyle dediler ben. Bugun catlatma iğnesi oldum bir de. Insan hem inanmak istiyor hem de istemiyor. En kötüsü insan esiin üzülmesi beni daha da üzüyor.😭

İnşallah canım bnim yumurta büyüyor gözlemlediğim kadarıyla ama çatlıyormu çatlamıyormu dölleniyormu bilmiyrm. Dr gazabına uğradgım için. Bu sefer öyle olmıcak inşallah tam tekbir alıcam. Henüz hamilelik geçirmedim tüpler ne alemde bilmiyrm. İnşallah sende olumlu sonuç alırsın canım. Sende pcos var mı peki
İnşallah herşey isteğin gibi olur kuzum🍀🤲
Yok tatlım eşimin sperm sayı ve hızı düşüktü oda düzeldi ama henüz gebelik elde edemedik.
Aminnn

Selam kızlar nasılsınız kimseden ses soluk yok ne durumlsrdasınız nasıl geçiyor zamanınız hele deyin bakalım 🥰🥰🥰🥰 benlm yarın rahşm kalınlığı kontrolüm var duanedin bana güzel geçsin Transfer için gün alayım yaaaa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sandal kokusu Sandal kokusu

1 1nbahar Dfn1903 Dfn1903 G Gzd0138 U Ufktugba B bebiii M minnos patates bsra61 bsra61 B BSli16
karadenizkizi1982 karadenizkizi1982
A Aslanb22 @ Yabanc C Cmcm
@altnekn Z Zecmel in_cim in_cim Nil Gunes Nil Gunes Z Zeynepkur
CevikKiz CevikKiz S sengulll Betulyusuf Betulyusuf PeterPanik PeterPanik A Aysnrxe Bio_girl Bio_girl E L B A E L B A Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Katre_g Katre_g FlyingHummingbird FlyingHummingbird

Selam kızlar nasılsınız kimseden ses soluk yok ne durumlsrdasınız nasıl geçiyor zamanınız hele deyin bakalım 🥰🥰🥰🥰 benlm yarın rahşm kalınlığı kontrolüm var duanedin bana güzel geçsin Transfer için gün alayım yaaaa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

1 1nbahar Dfn1903 Dfn1903 G Gzd0138 U Ufktugba B bebiii M minnos patates bsra61 bsra61 B BSli16
CevikKiz CevikKiz S sengulll Betulyusuf Betulyusuf PeterPanik PeterPanik A Aysnrxe Bio_girl Bio_girl E L B A E L B A Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Katre_g Katre_g
Beni biliyorsun en ufak değişiklik yok yatışlardayım moral olarak iyiyim çok şükür perşembeyi bekliyoruz işte
İnşallah çok güzel geçecek ve transfer gününü aşıp geleceksin canım 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Beni biliyorsun en ufak değişiklik yok yatışlardayım moral olarak iyiyim çok şükür perşembeyi bekliyoruz işte
İnşallah çok güzel geçecek ve transfer gününü aşıp geleceksin canım 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Yaaaa sen zaten iyi ol hiç üzülüp stres yapma balla bak inaşllah sonuna kadar gidip kucağına alırsın bebeğini hep dualarımızdasın sende bizi dualarında eksik etme tane annesin duan kabul olur 🥰🥰🥰🥰

Yaaaa sen zaten iyi ol hiç üzülüp stres yapma balla bak inaşllah sonuna kadar gidip kucağına alırsın bebeğini hep dualarımızdasın sende bizi dualarında eksik etme tane annesin duan kabul olur 🥰🥰🥰🥰
İnşallah canım 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 İsmini bildiğim herkesi tek tek duama katıyorum sonrada genelleme yapıyorum 🙈 rabbim semaya açılan ellerimizi boş döndürmesin inşallah 🤲🏼🤲🏼

Tamamwn karmakarisik daha test günüme var persembeye yaklaştıkça korkuyorum stres kaygi sen anlarsin beni. Inan buralara bile girip okuyamiyorum
Napıyım bende dr ile görüştüm. Çok şaşırdım dedi pozitif bekliyordum dedi. Ramazan bayramından sonra anca tekrar transfer için deneme yaparız die konuştuk. Emriyo ile yada senle ilgili bir sorun görmüyorum nasip değilmiş dedi yola devam diyor. Haziran temmuz gibi belki denerim şuan negatifime alışmaya hayata devam etmeye çalışıyorum. Korkma nasip olduysa seninledir değilse İnşaAllah olacağı zamanda gelecek hiç test yaptın mı denedin mi öyle şeyler

CevikKiz CevikKiz S sengulll Betulyusuf Betulyusuf PeterPanik PeterPanik A Aysnrxe Bio_girl Bio_girl E L B A E L B A Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Katre_g Katre_g FlyingHummingbird FlyingHummingbird
6. Gündeyim canım ben test yapmadan devam ediyorum, Allah hepimize yardımcı olsun, bebeklerne kavuştursun inşallah

Kocaman bi 0 illa ki bi 2 3 de olsa çıkması lazımdı bizim de buraya kadarmis dondurulmus embriyom falan yok. Hayaller umutlar yine sınıfta kaldı...
Mesajı yeni gördüm. Canım seni şuan çok iyi anlıyorum. Benimde dün kendi test günümdü yine negatif olacağını bile bile kan verdim. Doktoruma yazdım. Doktora bana pazartesi bugunde ver dedi doktor inanmıo negatif diyorum yine ver dedei yine verdim tabiki koca bir negatif 3 kez kan verip 3 kez negatif gördüm. Çok kötü bir duygu dün uyumadan ağladım yatakda sessizce çok acı vericiydi Allah'ım dedim nolur nasip et. Hepimize ver İnşaAllah vakti geldiğinde bizimde pozitif sonuçlarımız olur. Ağla rahatla içine atma içini boşalt en güzeli

Kızlar merhaba bugün test günümdü 107,9 çıktı 🤲🏻🤲🏻 Çarşamba tekrar kan vereceğim. Belirti aramayın lütfen biliyorum çok zor bende sadece bel ağrım vardı başka bişey hissetmiyorum göğüslerim filan hep normal Rabbim hayırlı bi şekilde devamını getirir inşallah 🤲🏻
Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bizleri unutma duana kat İnşaAllah çok güzel hamileliğin olur. Darısıda bizlere kaçıncı denemen canım

Son düzenleme:
İnşallah canım 🤲🏻 İkinci transferimdi rabbim devamını getirsin inşallah.. isteyen herkese nasip etsin damdan düşenin halinden damdan düşen anlar çok zorlu yorucu yıpratıcı bi süreç ve henüz bitmiş değil inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz 🤲🏻
Canım 2. Transfer de ilk transferden farklı bir yol izlemedi mi? Ben bugun doktorum ile görüştüm aynı prosedür ile tekrar edicez dedi. Aynı ilaçlar aynı olacak dedi. Bana biraz değişik geldi korktum yine açıkcası tabi herşey nasip seninki farklımı aynımı

Benim de bugün 9. Günümdü 3. Gün embriyosu. Test yaptım sabah hiç bi şey çıkmadı. Sonra bi baktım bi çizgi çıkmış. Sonra yine test yaptım onda da bi şey yoktu sonradan yine aynı çizgi çıktı. Çöpe attıklarıma baktım dün ve ondan önceki gün yaptıklarımda 2 gün geçmesine rağmen hiç çizgi oluşmamıştı. Kafam karıştı
Canım kan ver çıkar İnşaAllah çok net görmedim gölge gibi net bilgi için kan ver kurtul

Isin komik tarafi hastahaneyi aradim bugun yarim enjektör ovritelle vuruldum (testten sonra tabi) asıl tahlil günüm persembe oldugu için ilaclara devam et perşembe yine yaptır sonucu bize bildir dediler.
Ovitrelleyi hiç kafam almadı zaten başınızdan beri canım benim ya

Ben ilacı negatif hissettiğim an kestim canım sonuçta hormon neden boşuna alayım negatif sonuca

X