Tebrik ederim allah değerlerin güzel güzel yükselsin sağ salşm kucağına alırsın inşallah ben gibi bekleyenlerde güzel sonucu alırız inşallahKızlar merhaba bugün test günümdü 107,9 çıktıÇarşamba tekrar kan vereceğim. Belirti aramayın lütfen biliyorum çok zor bende sadece bel ağrım vardı başka bişey hissetmiyorum göğüslerim filan hep normal Rabbim hayırlı bi şekilde devamını getirir inşallah
Ay ne güzel haber, çifter çifter katlandı, sağlıkla tamamına ersin inşallah, gözün aydınKızlar merhaba bugün test günümdü 107,9 çıktıÇarşamba tekrar kan vereceğim. Belirti aramayın lütfen biliyorum çok zor bende sadece bel ağrım vardı başka bişey hissetmiyorum göğüslerim filan hep normal Rabbim hayırlı bi şekilde devamını getirir inşallah
Perşembe test günüm ozaman da vermek istemiyorum hiç bitmesin hep böyle içimde kalsın istiyorumBen de veremedim
Ne zaman gideceksin doktora, perşembe mi test günün?
Tamamwn karmakarisik daha test günüme var persembeye yaklaştıkça korkuyorum stres kaygi sen anlarsin beni. Inan buralara bile girip okuyamiyorumB Biumut4733 naptın nasılsın?
Yumurtam atılmıyo 5ayda bi yumurtluyorum simdi iğnelerle buyutmeye calısıyoruz ama buyumuyo hergün 24saatte bi iğne yapıyorum 3adet o sekildeMerhaba durumunuz nedir merak ettim amh 003 benimde tek yumurta gelişiyor 5 gündemin ignelerin
İnşallah Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsınAy ne güzel haber, çifter çifter katlandı, sağlıkla tamamına ersin inşallah, gözün aydıninşallah bizler de böyle mutlu haberler verelim bu hafta
İnşallah canımTebrik ederim allah değerlerin güzel güzel yükselsin sağ salşm kucağına alırsın inşallah ben gibi bekleyenlerde güzel sonucu alırız inşallah
Senin sonucun çıktı mi canım insallah güzel haber verirsinBen de bi çılgınlık yapip zaten acil de igne oluyorum diye hemen kab verdim. Simdi icimde bütün duygularla bekliyorum 1 bucuk saate çıkar dediler bakalim göreceğiz bu arada 3 gunluk embriyo bugun 9. Günüm
Femara içtim bu çarşamba dr kontrolüm var. Bakalım ne alemde yumurtalar rahim duvarı nasıl hiç bilmiyorum inşallah kalındırah canım yaaa, aslında rahim duvarı ıcın vajınal tablet vermelıydı
ınsallahh bundan sonraki seferde olur kuzum, nasıl ılerlıyorsun şuan.
canım yaa, ınsallaahh ıstenılen boyuta gelmıslerdır, rahım kalınlıgı ıcınde olmadı progestan ıstersın onu kullanırsın, ınsallah hıc gerek kalmaz,Femara içtim bu çarşamba dr kontrolüm var. Bakalım ne alemde yumurtalar rahim duvarı nasıl hiç bilmiyorum inşallah kalındıreğer olmazsada rahim filmi cekilcem bilmiyrm bakalım doktor ne dicek napcak canım sen nasıl ilerliyorsun
Al benden de okadar başka embriyom yok 16 yumurtadan 1 tane 5 güne gitti oda tutmadı gibi zaten en düşük kalitedeydi nasip diycez arkadaşımKocaman bi 0 illa ki bi 2 3 de olsa çıkması lazımdı bizim de buraya kadarmis dondurulmus embriyom falan yok. Hayaller umutlar yine sınıfta kaldı...
Oturup kafayı yemek istemiyorum ne yapicaz şimdi biz alıp başımı dağa cikasim geliyorKocaman bi 0 illa ki bi 2 3 de olsa çıkması lazımdı bizim de buraya kadarmis dondurulmus embriyom falan yok. Hayaller umutlar yine sınıfta kaldı...
İnşallah gerçek pozitiftir bekleyen testde kuruma olduğundan çizgi oluşabiliyorBenim de bugün 9. Günümdü 3. Gün embriyosu. Test yaptım sabah hiç bi şey çıkmadı. Sonra bi baktım bi çizgi çıkmış. Sonra yine test yaptım onda da bi şey yoktu sonradan yine aynı çizgi çıktı. Çöpe attıklarıma baktım dün ve ondan önceki gün yaptıklarımda 2 gün geçmesine rağmen hiç çizgi oluşmamıştı. Kafam karıştı