Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyty 😍😍 ben hem olsun isteyip hem de hamilelik ve anne olmak denince kalp krizi eşiğine geliyorum 🤣🤣 sakinin rahatım hiç gergin değilim 🙄🤓
Anne adayı her arkadaşıma söylerim, o geldiğinde diyeceksiniz ki "ben bunca yıl napmışım, ne kadar boş yaşamışım" ☺️ dünyanın en güzel şeyi, Allah hak eden herkese yaşatsın o duyguyu 🙏🥰 valla hazırla kendini bu ay o iş tamam 🤣

Kızlar selamlar, ben mayıs grubundan H HTCNM diğer üyeliği bana ait olmayan pcde açık unuttuğumdan kapattım bu hesabı açtım☺️ Papatyamelo Papatyamelo beni listeye ekler misin canım? Perşembe çatlatma iğnesi olacak gibi, batım nasıl etkilenir bilmiyorum 🤷‍♂️ 10 mart beklenen bat ve doğum günüm, lütfen şans getirsin aminnn🤲😍

Son düzenleme:
Anne adayı her arkadaşıma söylerim, o geldiğinde diyeceksiniz ki "ben bunca yıl napmışım, ne kadar boş yaşamışım" ☺️ dünyanın en güzel şeyi, Allah hak eden herkese yaşatsın o duyguyu 🙏🥰 valla hazırla kendini bu ay o iş tamam 🤣
Yaaaa öyle mi diyorsun 😍😍 aslında etrafımdaki tüm çocuklara karşı aşırı anaçımdır oldum olası ama insan bilmediği şeyden bir yandan da korkuyor işte.. inşallah hepimiz yaşarız o duyguları 🥰

Kalça kemiğinden dize kadar korkunç bir ağrı yaşadım. Sana da mı aynısı oldu? Sebebi ne acaba? Test yaptırdın mı ? Açıkçası hamilelikle ilgili olabileceğini hiç düşünmemiştim.
Ben hamile değilim ağrım aynı böyle. Rahmimde sorun mu var diye korkuyorum

Yaaaa öyle mi diyorsun 😍😍 aslında etrafımdaki tüm çocuklara karşı aşırı anaçımdır oldum olası ama insan bilmediği şeyden bir yandan da korkuyor işte.. inşallah hepimiz yaşarız o duyguları 🥰
Evet insan bilmediği şeyden korkar. Ama evlat başlı başına her şeye cesaret sebebi zaten ☺️ 9 ay sonra yaşayacaksın merak etme 🥰

Kızlar selamlar, ben mayıs grubundan H HTCNM diğer üyeliği bana ait olmayan pcde açık unuttuğumdan kapattım bu hesabı açtım☺️ Papatyamelo Papatyamelo beni listeye ekler misin canım? Perşembe çatlatma iğnesi olacak gibi, batım nasıl etkilenir bilmiyorum 🤷‍♂️ 10 mart beklenen bat ve doğum günüm, lütfen şans getirsin aminnn🤲😍
Aa seninle aynıyız 😊😊 bende Perşembe kontrole gideceğim, bat 10 Mart :)

İkimizde aynı gün ve aynı saatlerde yaptırmış iğneyi ay hadi insAllah gebelikte sonuçlanır bu tedavimiz Allah'ım herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar😍🤲 birşey sorucam kasiklarinizda agrinvarminhala benim çok olmadı agri catlamadi diye korkuyorum çatlama sorunu varda bende🥺
Evet iğneden sonra ıkı gün bariz oldu ama endişe etme agrıması kadar ağrımamasıda cok normalll çatlamıştır endişelenme .Betahcg ne zamN yaptıracaksın

Kızlar bugün regli günüm Ovulasyon testim böyle sizede atıyorum pik mi acep

Eklentiler

• BDCCC01F-8CC9-4EE7-B8EB-74081FCC0167.jpeg
    BDCCC01F-8CC9-4EE7-B8EB-74081FCC0167.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 53
Birde gebelik olabilir mi diye normal test yaptım erken gebelik testim yoktu onu da atayım bir bakın bakalım

Eklentiler

• 4C054B0C-99DA-406E-956C-B5D491B6B09A.png
    4C054B0C-99DA-406E-956C-B5D491B6B09A.png
    542,2 KB · Görüntüleme: 58
Son kontroller bugün yapıldı. 2 tane 19.5 bi tane 16.5 yumuş varmış. Çatlatmamı de vurdum bu akşam 7de. Perşembe sabahın köründe hastaneye gidicez.
Nefesler tutuldu 😬😬😬😬
R Random3 My_Moonlight06 My_Moonlight06 @Venev Hayat su Hayat su
Ahh MashaAllah cnim çok Sevindim.. yanlız hastaneye neden gideceksiniz .. kaçırmışım sanırım aşılama filan mı yapicaktiniz..

Bende yarın Hsg cektircem İnshaAllah hayırlı olur 🤲🏻🤲🏻

X