Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyty ben hem olsun isteyip hem de hamilelik ve anne olmak denince kalp krizi eşiğine geliyorum sakinin rahatım hiç gergin değilim
Anne adayı her arkadaşıma söylerim, o geldiğinde diyeceksiniz ki "ben bunca yıl napmışım, ne kadar boş yaşamışım" dünyanın en güzel şeyi, Allah hak eden herkese yaşatsın o duyguyu valla hazırla kendini bu ay o iş tamam

Kızlar selamlar, ben mayıs grubundan H HTCNM diğer üyeliği bana ait olmayan pcde açık unuttuğumdan kapattım bu hesabı açtım Papatyamelo beni listeye ekler misin canım? Perşembe çatlatma iğnesi olacak gibi, batım nasıl etkilenir bilmiyorum 10 mart beklenen bat ve doğum günüm, lütfen şans getirsin aminnn

Son düzenleme:
Yaaaa öyle mi diyorsun aslında etrafımdaki tüm çocuklara karşı aşırı anaçımdır oldum olası ama insan bilmediği şeyden bir yandan da korkuyor işte.. inşallah hepimiz yaşarız o duyguları

Kalça kemiğinden dize kadar korkunç bir ağrı yaşadım. Sana da mı aynısı oldu? Sebebi ne acaba? Test yaptırdın mı ? Açıkçası hamilelikle ilgili olabileceğini hiç düşünmemiştim.
Ben hamile değilim ağrım aynı böyle. Rahmimde sorun mu var diye korkuyorum

Yaaaa öyle mi diyorsun aslında etrafımdaki tüm çocuklara karşı aşırı anaçımdır oldum olası ama insan bilmediği şeyden bir yandan da korkuyor işte.. inşallah hepimiz yaşarız o duyguları
Evet insan bilmediği şeyden korkar. Ama evlat başlı başına her şeye cesaret sebebi zaten 9 ay sonra yaşayacaksın merak etme

Aa seninle aynıyız bende Perşembe kontrole gideceğim, bat 10 Mart :)

Evet iğneden sonra ıkı gün bariz oldu ama endişe etme agrıması kadar ağrımamasıda cok normalll çatlamıştır endişelenme .Betahcg ne zamN yaptıracaksın

Kızlar bugün regli günüm Ovulasyon testim böyle sizede atıyorum pik mi acep

Eklentiler

• BDCCC01F-8CC9-4EE7-B8EB-74081FCC0167.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 53
Birde gebelik olabilir mi diye normal test yaptım erken gebelik testim yoktu onu da atayım bir bakın bakalım

Eklentiler

• 4C054B0C-99DA-406E-956C-B5D491B6B09A.png
    542,2 KB · Görüntüleme: 58
Ahh MashaAllah cnim çok Sevindim.. yanlız hastaneye neden gideceksiniz .. kaçırmışım sanırım aşılama filan mı yapicaktiniz..

Bende yarın Hsg cektircem İnshaAllah hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…