- 13 Aralık 2021
- 67
- 43
- 38
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.921
10. Güne kadar bekliyorum diyordum ama duramadım hafta sonu araya girince aldım yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bir gölge var gibimerhaba kızlar sanırım kafayı yemek üzereyim ben çok çok silik bir cizgi görüyorum bana yardımcı olurmusunuz
inşallah vardır ya bir gebenin günlüğünden aldım ama kullanan varmıEvet bir gölge var gibi
Anestezisiz yapıldı hafif ağrılar oldu. Ama dayanilmayacak gibi değildi. Korkma hiç hepi topu 10 dk sürüyorMerhaba acaba doktorunuz rahime çizik attığında anestezi aldinizmi anestezisiz mi yapıldı hissettiniz mi acaba ağrılı bir işlem mi bana da yapilacak ve çok korkuyorum
Ben çizik attırdım ama Aralık 20 de.2 nisanda transfer oldum sizce etkisi gitmişmişim çiziğin doktorda sağolsun hemen transfer olmalısın demedi bende erteledimKızlar merhabalar rahim içine çizik attıran var mı aranizda ,doktorum bu ay sulu ultrason yaptı bana, bide rahimi hareketlendirmek için bir çizik attı, bir kaç gün lekelenmem oldu sonrasında geçti, sizlerde bu tarz bişey yaşayan var mi
Bugün döngünün kaçıncı günü sanki daha pik olmamışkızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyüm testlerimin resimlerini paylaşıyorum burada pazar günü koyuydu ama o günü değerlendirmedik ama ondan önce cuma cmt değerlendirdik. pazar günü tam koyu değildi.dedim pzt daha koyu olacak demek ki o gün yumurtlama olacak bugün yaptım silik çıktı şok oldum daha koyu beklerken silik çıktı sinirden ağlayacam. nasıl olabilir gerçekten ya koyu değildi pazar günü çok net şekilde. yani bu resimlerden anladıgım pazar gunu yumurtlama olmuş bugün de çatlamış mı
Ya benim doktorum şey demişti bu işlem sonrası 3 ay bekleyelim eğer gebelik olusmazsa başka yöntemlere geçelim demişti. Bu söylemden 3 ayda etkisi azalacak gibi düşünüyorum canım. Ama belli olmaz tabiBen çizik attırdım ama Aralık 20 de.2 nisanda transfer oldum sizce etkisi gitmişmişim çiziğin doktorda sağolsun hemen transfer olmalısın demedi bende erteledim
Bende onu bekliyorumBu arada 2022 Aralık anneleri başlığı yok bulamadım. Hamilelik süreçlerini oradan konuşsak
Anladım inş hayırlısı olur baya korkmuştum adetin 19. Günümde yapılacak siz hamileisniz sanırim darısı benim de başıma inşAnestezisiz yapıldı hafif ağrılar oldu. Ama dayanilmayacak gibi değildi. Korkma hiç hepi topu 10 dk sürüyor
Çatlama iğnesi olduğu gün ilişki olduysa tutmuş olabilir çünkü uzun süre geçmiş. Doktor değilim ama böyle tahmin ediyorum bence iki gün sonra testi yenileyin. Umarım gebesinizdirEki Görüntüle 3041626
Kızlar içinizde çatlatma iğnesi ile hamile kalan vardır mutlaka bana yardımcı olun lütfen 25 Marta iğne oldum bugün iki bardak su içip hemen test yaptım ve böyle çıktı iğne etkisi midir sizce hala
İnşallah hepimize nişan uğur getirsin.Aylardır deniyoruz olmadıkça kendimizden şuphe aramaya başladık acaba 1 yıl beklemeden doktora gitsek mi diye ama benim adetlerimde düzenli.Instagramda felan bebek videoları gördükçe evlat hasreti çekmeye başladım. İnşallah Rabbim hayirlisini tez zamanda versin tüm gönülden anne olmak isteyenlereAmin inşallah Nisan ayı uğur getirsin canım
Evet iğne etkisi bende 13 gün sonra bitti maalesefEki Görüntüle 3041626
Kızlar içinizde çatlatma iğnesi ile hamile kalan vardır mutlaka bana yardımcı olun lütfen 25 Marta iğne oldum bugün iki bardak su içip hemen test yaptım ve böyle çıktı iğne etkisi midir sizce hala
Yaa şimdi gebesiniz sanırım çatlatma iğnesi ile mi oldunuzEvet iğne etkisi bende 13 gün sonra bitti maalesef
Evet gebeyim Hayır geçen ay çatlatma iğnesi yaptırmıştım olmadı bu ay kendiliğinden oldu çünkü yumurta geliştirici ilaçlar rahim duvarını inceltiyorYaa şimdi gebesiniz sanırım çatlatma iğnesi ile mi oldunuz