Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. 8.9.10gun testlerim.
İlk 8gun çok çok silikti.
Dua edin inşallah koyulassin🤲♥️🐣
rabbim.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤️😘
canım hayırlı olsun çok sevindim. dua edip duruyorduk birbirimize. gördüm çizgiyi net bi şekilde. umarım bebişin seninledir. sağlıkla al kucağına ❤️

canım hayırlı olsun çok sevindim. dua edip duruyorduk birbirimize. gördüm çizgiyi net bi şekilde. umarım bebişin seninledir. sağlıkla al kucağına ❤️
ayy canım benımmm,
ınsallahhh yarın daha net gorurum ya,
Allah razı olsun kuzum, hepımız kavusalım artık yavrularımıza amınn:KK200::KK200:

Kızlar selam. Yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçti evde 6 adet test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı ama kan testinde negatif çıktı. Böyle bişey olabilir mi başına gelen varmı hiç. Çok moralim bozuldu

ayy canım benımmm,
ınsallahhh yarın daha net gorurum ya,
Allah razı olsun kuzum, hepımız kavusalım artık yavrularımıza amınn:KK200::KK200:
Ya varmi sence sanki ben hafif goruyroum gibi anlamadim ya olsa silik cikmazdi dimi

Eklentiler

• IMG_20220331_154952.jpg
    IMG_20220331_154952.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 54
Sadece kahve leke ve arkasi yok ise yerleşme kanaması olabilir. Ya da gebelik döneminde de kahverengi lekelenmeler olağan. Ben ilk hamileligim başında kahverengi lekelenmeler yaşadım hep. Progestan verdi doktor. Sonra gecti ve sağlıklı doğum yaptım. Hersey ihtimal dahilinde😊
Hamilelik basinda surekli kahve rengi lekeleri olanların oglu oluyormuş diye okudum burda bir yerde 😄 doğru mu ki
Surekli kahve lekem var benim yüreğim agzimda geçiyor günler kırmızıya doner korkusu var hep

X