- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.741
İnşallahOlsun canım sıkma canını geçer Allah'ın izniyle umarim o gun hamile olduğunu öğrenirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahOlsun canım sıkma canını geçer Allah'ın izniyle umarim o gun hamile olduğunu öğrenirsin
Canım bide bunlara bak kız testine taktım valla çıkacak o çizgiyiŞimdiki hali bu yok ben çizgi göremedim ama
Eki Görüntüle 3037905
Kiz karartiyorsun da benimkileri de karart pembe dun olan ama bugunki hali ilk yaptigimda gozle gorulur var gibiydi c cizgisi hafif cikan dün kipkirmizi cikan ondan onceki gün olmasi gerek o c cizgisi hafif olanin son halinide atim anlaCanım bide bunlara bak kız testine taktım valla çıkacak o çizgiyi
E bunlardan cam önü olanda var yani barizKiz karartiyorsun da benimkileri de karart pembe dun olan ama bugunki hali ilk yaptigimda gozle gorulur var gibiydi c cizgisi hafif cikan dün kipkirmizi cikan ondan onceki gün olmasi gerek o c cizgisi hafif olanin son halinide atim anla
Kız senin cizgi zaten belli yaaKiz karartiyorsun da benimkileri de karart pembe dun olan ama bugunki hali ilk yaptigimda gozle gorulur var gibiydi c cizgisi hafif cikan dün kipkirmizi cikan ondan onceki gün olmasi gerek o c cizgisi hafif olanin son halinide atim anla
Kiz hepsinde belli degil sonradan belirginlesiyor cildiricam yaKız senin cizgi zaten belli yaa
Bende anlamadimki canim tam testlerden zaten o test sonradan o iki ci cizgi gozuken varya oE bunlardan cam önü olanda var yani bariz
Sonuncu hariç 3une yaptım bak bakalımKiz karartiyorsun da benimkileri de karart pembe dun olan ama bugunki hali ilk yaptigimda gozle gorulur var gibiydi c cizgisi hafif cikan dün kipkirmizi cikan ondan onceki gün olmasi gerek o c cizgisi hafif olanin son halinide atim anla
Sanki var gibi artik benimde tum testlerde ikinci cizgi gorur gibi oldum ama belirti varmi mesela benim cok mide bulantim istifar var böyle olmazdim benHafif bir karartı gördüm sanki benimkinde
Var gibi ama anlamadım yaSonuncu hariç 3une yaptım bak bakalım
Kan verdinmi canım.kac gün geçti yada kaç gün varVar gibi ama anlamadım ya
Yarin adet günü yok kız teste ciksa öyle giderim diyorum kanaKan verdinmi canım.kac gün geçti yada kaç gün var
Kız bak Bi sende Bi bahane uydur hastaneye git beta hcg yede bakın şüphem var deHafif bir karartı gördüm sanki benimkinde
Benim mide bulantısı baş dönmesi uyku hali göğüslerimde hassasiyet yorgunluk gibi tüm belirtilerim var ama bende vitamin düşüklüğü de var bu belirtiler ondan da olabilir hasta da olmadım dahaSanki var gibi artik benimde tum testlerde ikinci cizgi gorur gibi oldum ama belirti varmi mesela benim cok mide bulantim istifar var böyle olmazdim ben
Anladim cnm valla bana kalırsa acile gidin Bi bahaneyleYarin adet günü yok kız teste ciksa öyle giderim diyorum kana
Pazartesi bakıldı hcgye 1.20 çıktı değerKız bak Bi sende Bi bahane uydur hastaneye git beta hcg yede bakın şüphem var de
Hm bende de akdeniz anemisi tasicikigi var ondan hep bu halsizlik vs oluyor ben mide bulantisi olunca hatta annemle konusuyorduk o andada oldu diyor bence hamilesin öyle hissediyorumBenim mide bulantısı baş dönmesi uyku hali göğüslerimde hassasiyet yorgunluk gibi tüm belirtilerim var ama bende vitamin düşüklüğü de var bu belirtiler ondan da olabilir hasta da olmadım daha
Hahaha du bakalimAnladim cnm valla bana kalırsa acile gidin Bi bahaneyle
Hmm tmm cnm az daha sabret o zamn testle takip et ben öyle yaptimPazartesi bakıldı hcgye 1.20 çıktı değer