- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.501
Yani çıkma ihtimali varmi onu merak ettim denesemmi yaİstersen dene canım ama erken yapmak da sıkıntı çizgi koyulaşacak mı beta kaç çıkar gibi stres oluyorum rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Yumurtlama takibi yaptın mı kaçıncı günün bugünYani çıkma ihtimali varmi onu merak ettim denesemmi ya
Hayırlı olsunGünaydın kızlar benim dün verdiğim kan sonucu az evvel çıktı değer 53.3
Yani 10. Gun sanırımYumurtlama takibi yaptın mı kaçıncı günün bugün
Değerin çok güzel maşallahKızlar merhaba bende kan vermiştim çıkmış şimdi
Hayırlısı olsun canım tekrar yaparsan at fotosunu tamam mı
Erken olabilir canım daha test için bat gününü bekle istersenKızlar bende birsey cikmadi teste 3 gun var nasispe adet gunude bi test yaparim adet olmazsam
Yok dimi böyle golgemsi var gibi birsey ama napim hemen çıkmayan şimdi cikan cizgiye güvenemiyorum nasipse adet gunum de adet olmassam denerim İnşAllah hamileyimdirErken olabilir canım daha test için bat gününü bekle istersen
Seninle yakindik sen verdin mi kan canımDeğerin çok güzel maşallah
Yeni gördüm atmışsın canımEki Görüntüle 3036382 bunu bugün sabah yaptım bugün bat günüm canım 24 günde bir döngüm 2 gün daha bekleyeyim diyorum kan için
Adet günü tekrarla canım inşallah bebeğin seninledirYok dimi böyle golgemsi var gibi birsey ama napim hemen çıkmayan şimdi cikan cizgiye güvenemiyorum nasipse adet gunum de adet olmassam denerim İnşAllah hamileyimdir
Evet canım bir aksilik olmazsa cumaya kadar bekleyeceğimYeni gördüm atmışsın canımbunda daha belirgin evet az daha bekle direk kan ver
İnşAllah canım benimAdet günü tekrarla canım inşallah bebeğin seninledir
Bende en son 11 martta adet oldum 21-25 kadar ilişki yaşadım bakalım beklemedeyim adetim 8 nisanda heyecanla bekliyorumMerhaba Hoşgeldiniz amin inşallah,bu ay hayırlısıyla bebiş haberlerimizi alırız umarım