Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakar canım neresi orası çünkü değerin az artmış gibi neden erken gitmesini çoktan kesenin görünmüş olması gerekti 1500 den sonra net görünüyor
Tüp bebek doktorum 1 nisana randevu verdi o yüzden şimdiye kadar bakılmadı keseye. Değerin %60 artması yeterli dedi hemşirem 4. Haftadan sonra tam iki katı artmasını beklemeyiz dedi

Tüp bebek doktorum 1 nisana randevu verdi o yüzden şimdiye kadar bakılmadı keseye. Değerin %60 artması yeterli dedi hemşirem 4. Haftadan sonra tam iki katı artmasını beklemeyiz dedi
Dedim ya canim kese gorundukten sonra önemi yok amasonucta daha kesen gorunmemis yani bakilmamis oyuzden dedim inşallah sorun yoktur yoksa değerin önemi kalmıyor

Benim de geçen ay gecikti dediğiniz gibi ben de covid oldum doktora gittim her şey normaldi polikistik over da var bende. Adet söktürücü verdi doktor gönderdi. İnşallah sizin de bir şey yoktur hiçbir şeyi kafanıza takıp stres yapmamız lazım şimdi de hiç kendinizi sıkmayın

Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırız :)

Sanırım hem kalp atışı hem keseyi görelim diye bu kadar geç randevu verdi. İnşallah normaldir herşey canım şuan lekeler kesildi gibi
Normaldir inşallah canım benim içini ferah tut lekelenme normal benim çok arkadaşımda oldu tüp bebekte genelde yaşanan durumlar hiç bişey olmaz inşallah

Ben iki gün kala yaptım canım çok silik gördüm daha kanla da kesinleştiremedim bir dene şansını istersen ama stres erken öğrenmek
Bugun yumurtlamanın 14.günü ve bat günüm ama regl olmadım sabah test yaptım negatifti dün sancım oldu söküldüm sandım gelen giden yok şeffaf akıntım oluyo 2.kez mi yumurtlama okuyo diye test yaptım ovulasyon testi de silik anlamadım gitti

Benim düşük olan bebeğim gecikmenin 3. Günü sabahı silik çıkmıştı canım ovülasyon denemedim hiç inşallah rabbim bir gün nasip edecek sakın umudunu kaybetme

tekrarlayabildiniz mi testi, umarim vardir Bende de hayaletin hayaleti bir cizgi cikiyor da kuruma olabilirmis
Bugün ilginç bir şekilde bata 5 gün kala regl oldum...yerleşme kanaması sandım önce çünkü akıntı açık pembeydi...ama sonradan arttı ve koyulaştı. Olmadı hayalet çizgi bu sabah biraz belirginleşmişti oysaki! Erken gebelik testlerine güvenim kalmadı artık tüm umutlarım soldu keşke umudum olmasaydı ve solmasaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…