-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.541
Canım çok kişi diyor ya hep regl sonrası yumurtladım hamile kaldım diye.. mümkünse değerlendir sağlama al işiniKızlar benim reglim biteli 2 gün oluyor bugün inanılmaz soldan soldan kasık ağrım var, yumurtluyo olabilir miyim bu kadar kısa sürede? Normalde 1 hafta 10 gün içinde oluyor yumurtlamam ama şimdiye kadar hiç böyle olmamıştıMy_Moonlight06 @asunny @Venev @ysmnbs partalina_
Ozaman büyük ihtimalle yumurtlama canım.. hadi bakalım İnshaAllah sonucu güzel olurAğrı vardı ama çok ince bıçak kesiği gibi girdi çıktı sanki ve deli gibi istekliydim iki gün boyunca sağolsun eşim süreci iyi yönettiama dediğim gibi o günden sonra sıfır akıntı hala kupkuru inşallah yumurtlamışımdır da iyi sonuç alırım
Çok stres yaptım canım çok üzüldüm ondan gecikiyor olabilir her an adet olcakmışım gibi kasıklarım çok hassasAdet olmadın ama daha
Sağol bacimmm Tebrik ederimmmBugün adete 4 gün kala beta 8,18 çıktıYumurtlamanın 10. Günü darısı başınıza kızlarrrr
Ben dün regly oldum...sabah yine test yapmıştım belirgin silik çıkmıştı ama öğleden sonra kanamam geldi hatta ilk başta yerleşme kanaması sandım ama o da kısa sürdü...umarım seninki olumlu olur...Benim 4 gun var ayin 31 inde bat. Benimde ilk on dakika icinde gorundu heyecan yaptim ama sonra yanilsama gibi geldi. Biraz daha zaman gecince daha cok gorunur oldu ,bosa cikmaz ins
Rahat ol bende stres yaptım ama adet olunca da çok üzülmedim dikkatini dağıtacak bi şeyler bul canım ben bu ay burayı da takip etmemeyi düşünüyorum bebek olayını da hiç düşünmücem akışına bıraktım olayıÇok stres yaptım canım çok üzüldüm ondan gecikiyor olabilir her an adet olcakmışım gibi kasıklarım çok hassas
Evet kuzum beklemedeyiz şuan%16 kötu bir sonuç muki az geldi bana ama tabi doktor ne dedi? İnshaAllah hicbirseye gerek kalmadan olur canım Rabbim sevindirsin seni
Ohooooo MashaAllah sen ikinci beklemeye gecmissin MashaAllah ben hala adet olmadım varsa inshalAllah olmamda
Canim vallaha bekliyorum işte .. duphastron kullanıyorum 5 gün daha kaldi bitmesine bitince bir kaç gün içinde adet olmazsam tekrar gideceğim dotkora.. olmazsam büyük ihtimal gebelik vardır...adet olursam da gel dedi ertesi gün gel dedi.. yumurta büyümesi için ilaç verecek .. İnshaAllah gerek kalmamıştr ama hayırlısı olsun yinede bin şükür Rabbime
Hatta hatırlıyorum bi anda tuttum karnımı 4 5 saniye sancı girdi bu ne ya dedim yüzüm kaymıştı acaba mı yaOzaman büyük ihtimalle yumurtlama canım.. hadi bakalım İnshaAllah sonucu güzel olur
İnshaAllah canım benim hepimizin içinEvet kuzum beklemedeyiz şuan
İnşallah senin için en hayırlısı olsun
Canim vallaha internete bak ... Yumurtlama belirtileri ortada vallaha.. bende senin gibi oldum... Aynı şeyler .. şimdi geciktim bekliyorum bakHatta hatırlıyorum bi anda tuttum karnımı 4 5 saniye sancı girdi bu ne ya dedim yüzüm kaymıştı acaba mı yaay hadi inşallah öyledir ağzın bal yesin
Aminn kuzumm insallahhİnshaAllah canım benim hepimizin için
Ay inşallah ikimizde gebeyizdirCanim vallaha internete bak ... Yumurtlama belirtileri ortada vallaha.. bende senin gibi oldum... Aynı şeyler .. şimdi geciktim bekliyorum bak
İnshaAllah canım benim.. aminnn..Ay inşallah ikimizde gebeyizdirçok dua ettim geçtiğimiz kandili boş geçmedim bu ay Rabbim sanki verecek geri çevirmeyecek gibi hissediyorum ama tabi çokta kaptırmıyorum hazırım her şeye
geçen aylarda bacaklarımı mı dikmedim amuda mı kalkmadım, yarımsaat mi yatmadım neler neler.İnshaAllah canım benim.. aminnn..
Olumlu olmak zarar vermez.. pozitif olup pozitif konuşacağız.. herşeye hazır olmak iyidir .. İnshaAllah güzel sonuçlar alacağız..
Insallah gelecek aya hayirli haber alirsin canim ,evet senin testi hatirladim benzer benim ki de. Son iki testin ayni olmasi aklimi karistirdi yoksa birsey yok diyecegim deBen dün regly oldum...sabah yine test yapmıştım belirgin silik çıkmıştı ama öğleden sonra kanamam geldi hatta ilk başta yerleşme kanaması sandım ama o da kısa sürdü...umarım seninki olumlu olur..
Bence de iyi etmişsin kizz.. stress zaten başlı başına bir engel.. rahat olmak var ..geçen aylarda bacaklarımı mı dikmedim amuda mı kalkmadım, yarımsaat mi yatmadım neler neler.bu ay hiç kasmadım kendimi çocuk için değilde sevişmek için seviştim. 3-5 dk içinde kalktım yerimden stresten arındırdım. İnanır mısın geçtiğimiz iki ay toplam 18 adet test harcadım. o derece kafayı bozmuştum bu ay yeminliyim yumurta kapıya dayanmadan yapmayacağım test falan
Düşükten sonra gebelik daha kolaylaşıyor diyorlar ablam boş gebelik yaşadı düşük oldu doktor adet gördükten sonra başla denemeye dedi o ay kaldıBence de iyi etmişsin kizz.. stress zaten başlı başına bir engel.. rahat olmak var ..
Ben geçen ay da rahattım hatta ilk kez iki günde bir ilişki denedim .. geciktim baya o ay adet olmadım testlerde cikmadi ama doktor da kese görünmüştü.. malesef gelişmedi... düşuk oldu Nasib..
bu ayda stress yapmadım ve yine aynı belirtilerim vardi bat günü test yaptım coook az hayalet çizgi gölge vardı dedim suya tutaym belki kuruma çizgisi filandir dedim.. suya tutunca daha bı belirdi silik zayıf bir çizgi çıktı çok rahat görünüyordu ikinci gün de aynısı oldu ama sonraki günlerde çıkmadım. Zaten
ucuz kaset testlerdi .. cuma günü doktora gittim bişey göremedi.. duphastron (düşük önleyici, bebiş varsa beslermiş yoksa adet gelirmiş) verdi işte ilaç bitince regl olmzsam büyük ihtimalle gebelik den olursa da yumurta büyütmek icin ilaç kullanacağım.. bakalım işte 5 gün oldu ilacı alalı.. 5 gün daha kaldi .. heyecanlı bekleyiş