Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar,benim Bata 2 gun kaldi ,iki gun once ve bugun test yaptim farkli markalardan ikisinde de cok ince bir cizgi var. Kurutma cizgisi hemen cikiyor mu , bunlar hemen cikti beklenmeden cekilmis halini atayim bir fikir verirseniz sevinirim ,aklim karisti

Eklentiler

• P20329-173740.jpg
    143,1 KB · Görüntüleme: 66
Canım çok kişi diyor ya hep regl sonrası yumurtladım hamile kaldım diye.. mümkünse değerlendir sağlama al işini

Ozaman büyük ihtimalle yumurtlama canım.. hadi bakalım İnshaAllah sonucu güzel olur

Benim 4 gun var ayin 31 inde bat. Benimde ilk on dakika icinde gorundu heyecan yaptim ama sonra yanilsama gibi geldi. Biraz daha zaman gecince daha cok gorunur oldu ,bosa cikmaz ins
Ben dün regly oldum...sabah yine test yapmıştım belirgin silik çıkmıştı ama öğleden sonra kanamam geldi hatta ilk başta yerleşme kanaması sandım ama o da kısa sürdü...umarım seninki olumlu olur...

Çok stres yaptım canım çok üzüldüm ondan gecikiyor olabilir her an adet olcakmışım gibi kasıklarım çok hassas
Rahat ol bende stres yaptım ama adet olunca da çok üzülmedim dikkatini dağıtacak bi şeyler bul canım ben bu ay burayı da takip etmemeyi düşünüyorum bebek olayını da hiç düşünmücem akışına bıraktım olayı

Evet kuzum beklemedeyiz şuan
İnşallah senin için en hayırlısı olsun

Şimdi süreci anlatayım kısaca sat 6 mart bat 2 nisan yumurtlamanın 10. Günü çift çizgi çok hafif gördüm dün beta 2 idi bugün 8.18 olmuş Dilerim hepinizin kucağı dolsun ann

Hatta hatırlıyorum bi anda tuttum karnımı 4 5 saniye sancı girdi bu ne ya dedim yüzüm kaymıştı acaba mı ya ay hadi inşallah öyledir ağzın bal yesin
Canim vallaha internete bak ... Yumurtlama belirtileri ortada vallaha.. bende senin gibi oldum... Aynı şeyler .. şimdi geciktim bekliyorum bak

Canim vallaha internete bak ... Yumurtlama belirtileri ortada vallaha.. bende senin gibi oldum... Aynı şeyler .. şimdi geciktim bekliyorum bak
Ay inşallah ikimizde gebeyizdir çok dua ettim geçtiğimiz kandili boş geçmedim bu ay Rabbim sanki verecek geri çevirmeyecek gibi hissediyorum ama tabi çokta kaptırmıyorum hazırım her şeye

Ay inşallah ikimizde gebeyizdir çok dua ettim geçtiğimiz kandili boş geçmedim bu ay Rabbim sanki verecek geri çevirmeyecek gibi hissediyorum ama tabi çokta kaptırmıyorum hazırım her şeye
İnshaAllah canım benim.. aminnn..

Olumlu olmak zarar vermez.. pozitif olup pozitif konuşacağız.. herşeye hazır olmak iyidir .. İnshaAllah güzel sonuçlar alacağız..

İnshaAllah canım benim.. aminnn..

Olumlu olmak zarar vermez.. pozitif olup pozitif konuşacağız.. herşeye hazır olmak iyidir .. İnshaAllah güzel sonuçlar alacağız..
geçen aylarda bacaklarımı mı dikmedim amuda mı kalkmadım, yarımsaat mi yatmadım neler neler. bu ay hiç kasmadım kendimi çocuk için değilde sevişmek için seviştim. 3-5 dk içinde kalktım yerimden stresten arındırdım. İnanır mısın geçtiğimiz iki ay toplam 18 adet test harcadım. o derece kafayı bozmuştum bu ay yeminliyim yumurta kapıya dayanmadan yapmayacağım test falan

Insallah gelecek aya hayirli haber alirsin canim ,evet senin testi hatirladim benzer benim ki de. Son iki testin ayni olmasi aklimi karistirdi yoksa birsey yok diyecegim de

Bence de iyi etmişsin kizz.. stress zaten başlı başına bir engel.. rahat olmak var ..

Ben geçen ay da rahattım hatta ilk kez iki günde bir ilişki denedim .. geciktim baya o ay adet olmadım testlerde cikmadi ama doktor da kese görünmüştü.. malesef gelişmedi... düşuk oldu Nasib..

bu ayda stress yapmadım ve yine aynı belirtilerim vardi bat günü test yaptım coook az hayalet çizgi gölge vardı dedim suya tutaym belki kuruma çizgisi filandir dedim.. suya tutunca daha bı belirdi silik zayıf bir çizgi çıktı çok rahat görünüyordu ikinci gün de aynısı oldu ama sonraki günlerde çıkmadım. Zaten
ucuz kaset testlerdi .. cuma günü doktora gittim bişey göremedi.. duphastron (düşük önleyici, bebiş varsa beslermiş yoksa adet gelirmiş) verdi işte ilaç bitince regl olmzsam büyük ihtimalle gebelik den olursa da yumurta büyütmek icin ilaç kullanacağım.. bakalım işte 5 gün oldu ilacı alalı.. 5 gün daha kaldi .. heyecanlı bekleyiş

Düşükten sonra gebelik daha kolaylaşıyor diyorlar ablam boş gebelik yaşadı düşük oldu doktor adet gördükten sonra başla denemeye dedi o ay kaldı inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…