Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herhangi birşey uyguluyor musunuz
Hayır. Şöyle anlatayım, birkaç yıl evvel doktora gittiğimde öğrendim dostinex adında bir ilaç verdi kullandım ve hemen düştü. Tekrar kontrole gittiğimde yine yükselmişti beni endokrin bölümüne gönderdi. İki farklı doktora gittim her ikisi de gerek yok ilaç kullanmana dedi çünkü 100lü değerlerden sonra daimi ilaç veriyorlarmış. Tabii değer arada yükselince adet olamıyordum geçtiğimiz eylül ayında iş sebebi ile çok stres yaşadım ve yine prolaktinim yükseldi ara kanamalarım oldu uzun süre. Prolaktinim yükselmişti ve minik kist vardı. Dostinex kullandım yaklaşık iki ay sonra normale döndü. Geçen ay ve bu ay yine sıkıntılı adetim hemen gelmedi. Geçen ay kan tahlili yaptırdım 24 lü bir değer çıktı bilmiyorum yükseldi mi yoksa gebelik mi var. Ama bir ara testere dişli aslan pençesi kullanmıştım ilaç kullanmak yerine o da adet günümü uzattı.

Kese ye bakilmadimi daha canim kese görünür çünkü keseden sonra artışın önemi yok bi acile gidip keseye baktır derim inşallah sağlıkla ilerler

Hepsi aynı marka değil bunların anladığım kadarı ile .. bu yüzden değerlendirmek zor .. köyü olanin markası ne ise onunla tekrardan yap

Kese ye bakilmadimi daha canim kese görünür çünkü keseden sonra artışın önemi yok bi acile gidip keseye baktır derim inşallah sağlıkla ilerler
Tüp bebek olduğu için ilk muayene cuma günü bende başka dr a gitmek istemedim kendi doktorum baksın ilk diye. Malesef burda acilde bakmıyor doktorlar

Canım testlerim geldi yaptım negatif yani bebiş olmadığı garanti neden gecikti bilemedim doktor mevsimseldir olabilir bazen dedi bir haftaya kadar regl olurum ben gelecek aya ins çabaya devam açık doğal yoldan kalmak bikac defa düşük yaşadım kürtaj geçirdim falan kendiliğinden kalabiliyorum ama olmazsa yaza ya aşılama ya tüp düşünüyorum üç senelik evliyiz ins doğal yoldan olur

Tüp bebek olduğu için ilk muayene cuma günü bende başka dr a gitmek istemedim kendi doktorum baksın ilk diye. Malesef burda acilde bakmıyor doktorlar
Bakar canım neresi orası çünkü değerin az artmış gibi neden erken gitmesini çoktan kesenin görünmüş olması gerekti 1500 den sonra net görünüyor

Naptin canım testi tekrarladin mı

Anladım benim de oldukça stresli bir dönemim geçen ay kovid oldum adetim gecikti on gün kadar vs sanırım her şey üst üste geldi. Doktor randevuma daha var farklı bir şey tavsiye ederse paylaşırım inşallah

Canım eşimde yaptmisti hatırlamıyorum ama bizimde 16 yada 18 di heralde 20 den sonrası riskli dimine dedi doktor

Canım eşimde yaptmisti hatırlamıyorum ama bizimde 16 yada 18 di heralde 20 den sonrası riskli dimine dedi doktor
Aslında 10-12 en üst değer.. 2-3 aydır takviyeler kullanıyor zaten, 15 gündür de klomen kullanmaya başladı bu test klomenden önce yapılmıştı.. aynen ilaçlara devam etsin 1 ay sonra tekrar test yapılsın dedi

Ciddimi canım ya biz yaptırdık doktora gösterme fırsatımız olmadı il degistrdik ve. Kendim netten arastrdim 20 üstü kötü yazıyordu yani eşimin şimdi baktım %18.09 çıkmış benimde düşüklerim çoktu ondan istemişti doktor yani sebepmi bu ilacmi kullanmalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…