- 22 Aralık 2021
- 55
- 63
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.461
Hayır. Şöyle anlatayım, birkaç yıl evvel doktora gittiğimde öğrendim dostinex adında bir ilaç verdi kullandım ve hemen düştü. Tekrar kontrole gittiğimde yine yükselmişti beni endokrin bölümüne gönderdi. İki farklı doktora gittim her ikisi de gerek yok ilaç kullanmana dedi çünkü 100lü değerlerden sonra daimi ilaç veriyorlarmış. Tabii değer arada yükselince adet olamıyordum geçtiğimiz eylül ayında iş sebebi ile çok stres yaşadım ve yine prolaktinim yükseldi ara kanamalarım oldu uzun süre. Prolaktinim yükselmişti ve minik kist vardı. Dostinex kullandım yaklaşık iki ay sonra normale döndü. Geçen ay ve bu ay yine sıkıntılı adetim hemen gelmedi. Geçen ay kan tahlili yaptırdım 24 lü bir değer çıktı bilmiyorum yükseldi mi yoksa gebelik mi var. Ama bir ara testere dişli aslan pençesi kullanmıştım ilaç kullanmak yerine o da adet günümü uzattı.Herhangi birşey uyguluyor musunuz
Kese ye bakilmadimi daha canim kese görünür çünkü keseden sonra artışın önemi yok bi acile gidip keseye baktır derim inşallah sağlıkla ilerlerKızlar 21 martta betam 1994 dü bugün lekelenmem olunca tekrar kan verdim 9069 çıktı %60 artmış oluyor mu beynim durdu şuan. Tüp bebek olduğu için ilk muayene cuma günü kan sonucum çok geç çıktığı için doktoruma soramadım
Büyük ihtimalle kimyasal oldu demekki..Papatyamelo canım elendim listede kırmızıyı koyabilirsin bebek bekleyen tüm arkadaşlara sağlıklı hamilelik serüveni diliyorum. Diğerleriyle de Nisan topiğine görüşmek üzere diyorum
Hepsi aynı marka değil bunların anladığım kadarı ile .. bu yüzden değerlendirmek zor .. köyü olanin markası ne ise onunla tekrardan yapBugün regli günüm regli olmadım hala ve test yaptım negatif çıktı roll diye bir marka dün yine bebe time ile yaptım yine silik çıktı bu seferki bayağı silik resimdeki en alttaki yani sormak istediğim gebelik varmıdır yoksa siliklesmesi yok olduğu anlamına mı geliyor
Bat 30 martti canımAynı sonucu 2 gün sonra ben de brkliyorum(( senin adet günün bugunmüydü?
Tüp bebek olduğu için ilk muayene cuma günü bende başka dr a gitmek istemedim kendi doktorum baksın ilk diye. Malesef burda acilde bakmıyor doktorlarKese ye bakilmadimi daha canim kese görünür çünkü keseden sonra artışın önemi yok bi acile gidip keseye baktır derim inşallah sağlıkla ilerler
Canım testlerim geldi yaptım negatif yani bebiş olmadığı garanti neden gecikti bilemedim doktor mevsimseldir olabilir bazen dedi bir haftaya kadar regl olurum ben gelecek aya insKizlarcimmm ne yaptınız bakayım ne var ne yok.. ?
Ginnys -Arwen-
Teach_Mavi Sosyallanne partalina_ Papatyamveben-Mavi
Sağol canım benim Allah düşmanima yaşatmasın malesef bu ay da adet oldumÂa başınız sağolsun canım beniminşallah bu ay güzel ve hayırlı haberler alırsın
Bakar canım neresi orası çünkü değerin az artmış gibi neden erken gitmesini çoktan kesenin görünmüş olması gerekti 1500 den sonra net görünüyorTüp bebek olduğu için ilk muayene cuma günü bende başka dr a gitmek istemedim kendi doktorum baksın ilk diye. Malesef burda acilde bakmıyor doktorlar
Naptin canım testi tekrarladin mıBenim de rabbime şükür bir tane sağlıklı 4 yaşımda kızım var geçen yıl haziran da 9 haftalık bebeğimi kalp durması sonunda düşürdüm kürtaj oldum kaç aydır olmuyordu şimdi de kesin değişil aslında benim de ama yoksa da umudumu kaybetmeyeceğim rabbim bilir vakti saati vardır sabırla bekle canım hakkımızda hayırlısı olsun
Normal yoğun bir şekilde adet oldum canım artık ıçunutlar Nisan ayınaBüyük ihtimalle kimyasal oldu demekki..
Ne oldu peki kanaman nasıl canım ?
Bizim regl gec olacak gibi tabi sende olursan mayis topigi senden olsun hani bat Mayıs olacak ya Nisan başı gibi olsak.gebe olsak çıkardı şimdiye diye düşünüyorum benim kesin negatifKizlarcimmm ne yaptınız bakayım ne var ne yok.. ?
Ginnys -Arwen-
Naptin canım testi tekrarladin mı
Bizim Dna Hasar testi sonucları geldi %16.. biraz kafalar karıştı.. önünizdeki ay tüp diyorduk ama sanırım bir ay daha erteleyeceğiz.. tabi bu arada bebiş gelmek isterse o ayrıKizlarcimmm ne yaptınız bakayım ne var ne yok.. ?
Ginnys -Arwen-
Anladım benim de oldukça stresli bir dönemim geçen ay kovid oldum adetim gecikti on gün kadar vs sanırım her şey üst üste geldi. Doktor randevuma daha var farklı bir şey tavsiye ederse paylaşırım inşallahHayır. Şöyle anlatayım, birkaç yıl evvel doktora gittiğimde öğrendim dostinex adında bir ilaç verdi kullandım ve hemen düştü. Tekrar kontrole gittiğimde yine yükselmişti beni endokrin bölümüne gönderdi. İki farklı doktora gittim her ikisi de gerek yok ilaç kullanmana dedi çünkü 100lü değerlerden sonra daimi ilaç veriyorlarmış. Tabii değer arada yükselince adet olamıyordum geçtiğimiz eylül ayında iş sebebi ile çok stres yaşadım ve yine prolaktinim yükseldi ara kanamalarım oldu uzun süre. Prolaktinim yükselmişti ve minik kist vardı. Dostinex kullandım yaklaşık iki ay sonra normale döndü. Geçen ay ve bu ay yine sıkıntılı adetim hemen gelmedi. Geçen ay kan tahlili yaptırdım 24 lü bir değer çıktı bilmiyorum yükseldi mi yoksa gebelik mi var. Ama bir ara testere dişli aslan pençesi kullanmıştım ilaç kullanmak yerine o da adet günümü uzattı.
Canım eşimde yaptmisti hatırlamıyorum ama bizimde 16 yada 18 di heralde 20 den sonrası riskli dimiBizim Dna Hasar testi sonucları geldi %16.. biraz kafalar karıştı.. önünizdeki ay tüp diyorduk ama sanırım bir ay daha erteleyeceğiz.. tabi bu arada bebiş gelmek isterse o ayrı
Senin durumlar nasıl canım? Var mı belirti?
Aslında 10-12 en üst değer.. 2-3 aydır takviyeler kullanıyor zaten, 15 gündür de klomen kullanmaya başladı bu test klomenden önce yapılmıştı.. aynen ilaçlara devam etsin 1 ay sonra tekrar test yapılsın dediCanım eşimde yaptmisti hatırlamıyorum ama bizimde 16 yada 18 di heralde 20 den sonrası riskli dimine dedi doktor
Ciddimi canım ya biz yaptırdık doktora gösterme fırsatımız olmadı il degistrdik ve. Kendim netten arastrdim 20 üstü kötü yazıyordu yani eşimin şimdi baktım %18.09 çıkmış benimde düşüklerim çoktu ondan istemişti doktor yani sebepmi bu ilacmi kullanmalı ?Aslında 10-12 en üst değer.. 2-3 aydır takviyeler kullanıyor zaten, 15 gündür de klomen kullanmaya başladı bu test klomenden önce yapılmıştı.. aynen ilaçlara devam etsin 1 ay sonra tekrar test yapılsın dedi
Beklemedeyim ben kuzum.igne sonrası sekizinci günum sabah bı test yaptım çok çok silik daha iğne etkisi devam ediyor.Kizlarcimmm ne yaptınız bakayım ne var ne yok.. ?
Ginnys -Arwen-