-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.521
Olur olur kuzum neden olmasın elbette olur Allah'ın izniyle .. ya ozaman ki çizgiler neydi ya.. bence bişeyler oldu ama ilerlemedi yakında sökülecek demekki.. HCG olmazsa o çizgiler çıkmaz kuruma filan da değildi zaten.. oldu oluştu bişeyler ama tekrar siliklesti demekki sağlıksız di.. hayırlısı olsun canım İnshaAllah nisana daha sağlıklısi olurCanım testlerim geldi yaptım negatif yani bebiş olmadığı garanti neden gecikti bilemedim doktor mevsimseldir olabilir bazen dedi bir haftaya kadar regl olurum ben gelecek aya insçabaya devam açık doğal yoldan kalmak bikac defa düşük yaşadım kürtaj geçirdim falan kendiliğinden kalabiliyorum ama olmazsa yaza ya aşılama ya tüp düşünüyorum üç senelik evliyiz ins doğal yoldan olur
canım normalde 14.gün olursun diyorlar ama ben 17..günde oluyorum senin belli olur artık test yap benceKızlar çatlatma iğnesinin 18. Günündeyim ve regl olmadım geceleri adet olacak gibi sancılanıyorum ama gelen giden yok testte yapmadım bilemedim
Bizim regl gec olacak gibi tabi sende olursan mayis topigi senden olsun hani bat Mayıs olacak ya Nisan başı gibi olsak.gebe olsak çıkardı şimdiye diye düşünüyorum benim kesin negatif
%16 kötu bir sonuç muki az geldi bana ama tabi doktor ne dedi? İnshaAllah hicbirseye gerek kalmadan olur canım Rabbim sevindirsin seniBizim Dna Hasar testi sonucları geldi %16.. biraz kafalar karıştı.. önünizdeki ay tüp diyorduk ama sanırım bir ay daha erteleyeceğiz.. tabi bu arada bebiş gelmek isterse o ayrı
Senin durumlar nasıl canım? Var mı belirti?
Ohooooo MashaAllah sen ikinci beklemeye gecmissin MashaAllah ben hala adet olmadım varsa inshalAllah olmamdaBeklemedeyim ben kuzum.igne sonrası sekizinci günum sabah bı test yaptım çok çok silik daha iğne etkisi devam ediyor.
Bakalım ne olacak sonumuz.
Sen nasılsın napiyosun canim
Canim vallaha bekliyorum işte .. duphastron kullanıyorum 5 gün daha kaldi bitmesine bitince bir kaç gün içinde adet olmazsam tekrar gideceğim dotkora.. olmazsam büyük ihtimal gebelik vardır...adet olursam da gel dedi ertesi gün gel dedi.. yumurta büyümesi için ilaç verecek .. İnshaAllah gerek kalmamıştr ama hayırlısı olsun yinede bin şükür RabbimeMy_Moonlight06 kuzum naptın sesin çıkmıyor?
Regl olmadım hala dün günümdü test yaptım negatif çıktı regl olmayı bekliyorum canım
Belki geç döllenmedir hayırlısı olsun inşallahRegl olmadım hala dün günümdü test yaptım negatif çıktı regl olmayı bekliyorum canım
Geç döllenme geç yumurtlama demek değil mi kuzum ya ben yumurtlama günümü biliyorum 16 gün geçti üzerinden olsaydı çıkardı benceBelki geç döllenmedir hayırlısı olsun inşallah
Yarında bekleyim diyorum canım kist falan olmamıştır inş yaaacanım normalde 14.gün olursun diyorlar ama ben 17..günde oluyorum senin belli olur artık test yap bence
Adet olmadın ama dahaGeç döllenme geç yumurtlama demek değil mi kuzum ya ben yumurtlama günümü biliyorum 16 gün geçti üzerinden olsaydı çıkardı bence
Üşütmüş olma ihtimalin var mı? Ben bu ay belirti yaşadım ama kasık ağrısı ve sık tuvalete çıkmaydı içerde çekip kıvırır gibiydi üşüttüm muhtemelen ve uzun sürdü biraz. Ama adet sonrası hamile kalanları da çok duyduğumuza göre yumurtlama da olabilir tabi ki. Boş geçmeyinKızlar benim reglim biteli 2 gün oluyor bugün inanılmaz soldan soldan kasık ağrım var, yumurtluyo olabilir miyim bu kadar kısa sürede? Normalde 1 hafta 10 gün içinde oluyor yumurtlamam ama şimdiye kadar hiç böyle olmamıştıMy_Moonlight06 Ginnys Venev Y ysmnbs partalina_
Hemen degerlendir.. olabilir tabiki.. adet biter bitmez baslanmali çalişmalaraKızlar benim reglim biteli 2 gün oluyor bugün inanılmaz soldan soldan kasık ağrım var, yumurtluyo olabilir miyim bu kadar kısa sürede? Normalde 1 hafta 10 gün içinde oluyor yumurtlamam ama şimdiye kadar hiç böyle olmamıştıMy_Moonlight06 Ginnys Venev Y ysmnbs partalina_
Günaydın kızlar benim dün verdiğim kan sonucu az evvel çıktı değer 53.3
Canimm adet biter bitmez yumurtlama olabilir.. Herzaman döngünün ortasında olacak diye bir kural yok.. başında olur sonuna doğru olur herşey mümkün.. bu 19 20 Mart'ta ağrın da oldumu? Bende mesela adet bitti 4 gün sonra ağrı ve aşırı akıntı geldi yumurtalma o gün oldu diye düşünuyorum ve birde o günlerde cinsle dürtü olur var mıydı bunlardanKızlar bir şey soracağım bizde 3 aydır deniyoruz ama ilk iki ay çok bilgili değildim açıkçası
dediler ki yumurtlama gününde çok ıslaklık olur şeffaf akıntı olur.
uygulamalar yumurtlama takibi yapıyor bizlerin yerine fakat benim yumurtlama günüm 23-24 marttı uygulamada
adetten sonraki 11. ve 12. gün yani 19 20 martta ben çok ıslandım sonraki günler ve uygulama günlerinde kupkuru kurudum resmen.
Yumurtladım mı yumurtlamadım mı zerre bişey anlamadım bu işten.
Beni bi aydınlatın erken yumurtlama olabiliyor mu sizler nezaman ıslaklık gördünüz kaçıncı günlerinizde yumurtladınız. Relaks olmaya çalıştıkça oyun oynuyor evren bana
benimde bata iki gun var bu mavili testten de yaptim bende de cikti anlamadimYok dimi böyle golgemsi var gibi birsey ama napim hemen çıkmayan şimdi cikan cizgiye güvenemiyorum nasipse adet gunum de adet olmassam denerim İnşAllah hamileyimdir
Ağrı vardı ama çok ince bıçak kesiği gibi girdi çıktı sanki ve deli gibi istekliydim iki gün boyunca sağolsun eşim süreci iyi yönettiCanimm adet biter bitmez yumurtlama olabilir.. Herzaman döngünün ortasında olacak diye bir kural yok.. başında olur sonuna doğru olur herşey mümkün.. bu 19 20 Mart'ta ağrın da oldumu? Bende mesela adet bitti 4 gün sonra ağrı ve aşırı akıntı geldi yumurtalma o gün oldu diye düşünuyorum ve birde o günlerde cinsle dürtü olur var mıydı bunlardan
Uygulamalara ve takvime göre planlamak yanlış olur ya test yapicaksin yada her 3 günde bir iliski