- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.101
Bugün test yaptım bugün gördüm canımCanım sen idrar testinde siligi ilk nezaman gordun
İnşallah ama uygulama ile yumurtlama günlerimi ve batı takip ediyorum genelde de tutuyor yazılanlara göre.Umarım bu ay olmuştur.Bunlar belirtiler canım ama regl öncesi belirtilerle hamilelik belirtileri aynı. O uygulamaları hiç önermem bence çok yanlış ovulasyon testi kullansan daha iyi olur inşallah kullanmana gerek kalmaz hamilesindir
canım şöyle ki vitamin değerleri normal olan birinin günlük alması gereken vitamin miktarı ile vitamin değeri eksik olanın alması gereken doz farklıdır. bu yüzden takviye edici gıdalar mesela pharmaton gibi onların içeriği vitaminleri normal olan kişilere günlük alması gereken doz miktarı kadar olur ki vücut sağlıklı hissetsin enerji yerinde olsun ordaki mantık da budur. düşük olan kişilere yaklaşık 2 aylık tedavi uygulanır demir yükselene kadar yüksek dozda verilir düşüklüğe göre işte :)Günlük doz 400 mcg yani 0.40 mg diye biliyorum canım fazla doz almakta kötü olmaz mı
Bir de bu kadar ağrımazdı adet öncesi genital bölgem bilemiyorum ki.İnşallah ama uygulama ile yumurtlama günlerimi ve batı takip ediyorum genelde de tutuyor yazılanlara göre.Umarım bu ay olmuştur.
Anladım canım ben 6 ay kullanıcakmışım malum demir yerlerdecanım şöyle ki vitamin değerleri normal olan birinin günlük alması gereken vitamin miktarı ile vitamin değeri eksik olanın alması gereken doz farklıdır. bu yüzden takviye edici gıdalar mesela pharmaton gibi onların içeriği vitaminleri normal olan kişilere günlük alması gereken doz miktarı kadar olur ki vücut sağlıklı hissetsin enerji yerinde olsun ordaki mantık da budur. düşük olan kişilere yaklaşık 2 aylık tedavi uygulanır demir yükselene kadar yüksek dozda verilir düşüklüğe göre işte :)
Olsun kuzum benim ben sende tebrik ederim diyorumBen kendi derdime bu postu görmemişim. Tebrik ederim seni canım
Çok teşekkür ederim canım uygulamaya göre bebeğin bir aylık 4 günlük daha minnakkKaseyi görmek icin bu degerin 1000 2000 lere çıkmalı canım. Daha erken. 6.haftaya doğru görürsün. Ilk hamileligimde beta 1300lerde görmüştük.
Ayin 13 ya da 14uydu iste canim bu ay ovulasyon testi kullancam ilk kez eger olmazsa. Cunku normalde uygulamadan bakiyordum. Bu ay belirtileri takip ettim belirtiler 13 14unu gosterdi uygulama yanlıştı.Yumurtlamayı ayın kaçında gördün peki canım? Bat tarihin ona göre değişir mesela geçen hafta gördüysen bat 24 değilde ayın 1idir
Tamam o zaman ben de o sekilde kabul edeyim o zaman 2 gun var daha en azBen de 13ünde gördüm bat tarihimi 28i olarak kabul ettim. Senin de 28idir öncesinde çıkmaz
Benim de benzer bir belirtim var. Hafif bir sızlama, batma gibi ve aşağı doğru iniyor bazen. bir sağ yumurtalık bir solda hissediyorum ara ara geziyor. Bata 6 günüm var.Kizlar bisi soracagim bat dündü henüz olmadim ama pazari bekliyorum yumurtlamayi gec gordum.
Sorum su ki dun ve bugun sag kasigimda agri mi desem sizlama mi desem bir aci var. Rahatsız etmiyo ama bilemedim pozitifi gorup boyle belirtileri olan var mi
laboquik, hiç bozuk çıkmadı henüz.Kizlar kullanip memnun kaldığınız ovulasyon testi markası ogrenebilir miyim
Bata ne kadar kaldı canım ? yerleşme kanaması olup olmadığını yoğunlaşmasına göre anlarsın.Kizlar merhaba. Benim pembe akinti ve kasik agrim oldu 2 gun. Sonra olmadi. Simdi cok hafif kasik batmam oluyor. Gebelik testi yaptim negatif. Boyle bisey yasayab oldu mu
Yok canım yumurtlama ne zaman gördüysen 14-16 gün sonra adet gelir. Belirtlerin neler benim regle 3 gün var bel ve kasıgım agrıyo özellikle ayakta mutfaktayken regl oldum sandım olmadım amaAyin 13 ya da 14uydu iste canim bu ay ovulasyon testi kullancam ilk kez eger olmazsa. Cunku normalde uygulamadan bakiyordum. Bu ay belirtileri takip ettim belirtiler 13 14unu gosterdi uygulama yanlıştı.
Tamam o zaman ben de o sekilde kabul edeyim o zaman 2 gun var daha en azyaa ne guzel regl 2 gun gecti diyodum geriye gittim yine
Bir gebenin günlüğü var instagramda kaset testi canımKizlar kullanip memnun kaldığınız ovulasyon testi markası ogrenebilir miyim
Benimde aynı canım ama yılmak yok yarın sabah yine yapıcam3 gün kala yaptım kaset test hiçbir şey yok