Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlar belirtiler canım ama regl öncesi belirtilerle hamilelik belirtileri aynı. O uygulamaları hiç önermem bence çok yanlış ovulasyon testi kullansan daha iyi olur inşallah kullanmana gerek kalmaz hamilesindir
İnşallah ama uygulama ile yumurtlama günlerimi ve batı takip ediyorum genelde de tutuyor yazılanlara göre.Umarım bu ay olmuştur.

Günlük doz 400 mcg yani 0.40 mg diye biliyorum canım fazla doz almakta kötü olmaz mı
canım şöyle ki vitamin değerleri normal olan birinin günlük alması gereken vitamin miktarı ile vitamin değeri eksik olanın alması gereken doz farklıdır. bu yüzden takviye edici gıdalar mesela pharmaton gibi onların içeriği vitaminleri normal olan kişilere günlük alması gereken doz miktarı kadar olur ki vücut sağlıklı hissetsin enerji yerinde olsun ordaki mantık da budur. düşük olan kişilere yaklaşık 2 aylık tedavi uygulanır demir yükselene kadar yüksek dozda verilir düşüklüğe göre işte :)

Anladım canım ben 6 ay kullanıcakmışım malum demir yerlerde

Sol kasık ağrım gün boyu devam ediyor, karnım da ağrıyor ama normal ağrı değil küçük küçük batmalar var ve sol tarafımda şişkinlik var akıntım her zamanki gibi öyle fazla bi akıntı yok. Göğüslerim yürürken düşecek gibi hissediyorum sızlıyor, bata 1 hafta var bu kadar erken olur mu bu belirtiler daha çok var diye test yapamıyorum negatif çıkacak yine

Kizlar gebe olanlara Hayırlı olsun dariki ben ve isteyen herkese nasip olsun ben bugund etest yaptim cikmadi 7 gun varya erken artik dayanamayip yapmak baya sikinti evde vardi ya hemen yapim istedim şimdi elimde bitti beklicegim

Kaseyi görmek icin bu degerin 1000 2000 lere çıkmalı canım. Daha erken. 6.haftaya doğru görürsün. Ilk hamileligimde beta 1300lerde görmüştük.
Çok teşekkür ederim canım uygulamaya göre bebeğin bir aylık 4 günlük daha minnakk peki haftaya baştan mı kan vermem lazım

Kizlar merhaba. Benim pembe akinti ve kasik agrim oldu 2 gun. Sonra olmadi. Simdi cok hafif kasik batmam oluyor. Gebelik testi yaptim negatif. Boyle bisey yasayab oldu mu

Yumurtlamayı ayın kaçında gördün peki canım? Bat tarihin ona göre değişir mesela geçen hafta gördüysen bat 24 değilde ayın 1idir
Ayin 13 ya da 14uydu iste canim bu ay ovulasyon testi kullancam ilk kez eger olmazsa. Cunku normalde uygulamadan bakiyordum. Bu ay belirtileri takip ettim belirtiler 13 14unu gosterdi uygulama yanlıştı.
Ben de 13ünde gördüm bat tarihimi 28i olarak kabul ettim. Senin de 28idir öncesinde çıkmaz
Tamam o zaman ben de o sekilde kabul edeyim o zaman 2 gun var daha en az yaa ne guzel regl 2 gun gecti diyodum geriye gittim yine

Benim de benzer bir belirtim var. Hafif bir sızlama, batma gibi ve aşağı doğru iniyor bazen. bir sağ yumurtalık bir solda hissediyorum ara ara geziyor. Bata 6 günüm var.

Kizlar merhaba. Benim pembe akinti ve kasik agrim oldu 2 gun. Sonra olmadi. Simdi cok hafif kasik batmam oluyor. Gebelik testi yaptim negatif. Boyle bisey yasayab oldu mu
Bata ne kadar kaldı canım ? yerleşme kanaması olup olmadığını yoğunlaşmasına göre anlarsın.
2 gündür devamı gelmedi mi ?

Merhabalar, normalde Bat 23 marttı. Ama yumurtalamam bir kaç gün geciktiği için gecikmeli olarak az önce regl oldum.. artık Nisan grubuna geçerim

Yok canım yumurtlama ne zaman gördüysen 14-16 gün sonra adet gelir. Belirtlerin neler benim regle 3 gün var bel ve kasıgım agrıyo özellikle ayakta mutfaktayken regl oldum sandım olmadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…