- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.121
Ben de ben de dün bi de bugun regl oldum sandım ama tık yok bel agrım mutfaktayken çok şiddetleniyo uzanınca geçiyo sende durumlar neBenimde aynı canım ama yılmak yok yarın sabah yine yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ben de dün bi de bugun regl oldum sandım ama tık yok bel agrım mutfaktayken çok şiddetleniyo uzanınca geçiyo sende durumlar neBenimde aynı canım ama yılmak yok yarın sabah yine yapıcam
Bende de aynı ama bende bugün farklı olarak çok ani giren 2-3 saniyelik kramplarım oldu ama canımı yaktı. Benim şuan merak ettiğim konu şu aslında. Erken gebelik testleri farklı sonuçlar verdiği için onlara güvenim kalmadı. Kaset testlerde yumurtlamadan kaç gün sonra çıkıyor sonuç acaba. Bizim bugün 12.gün.Ben de ben de dün bi de bugun regl oldum sandım ama tık yok bel agrım mutfaktayken çok şiddetleniyo uzanınca geçiyo sende durumlar ne
Adetin uzunsa geç yumurtlama gördüysen negatif çıkabilir mesela benim döngüm bekarken 30-35-40-50 hatta 2 ayı buluyordu evlendim 30-40 arası artık. 26.gün yumurtlama gördüm bugun 12.gün var adet günü 14.gün olucak canım belki de 15-16da çıkabilir. Bazıları da 26 günse 14.günde yumurtlama görüyse 12 gün sonra bat günü ve 12 gün sonra öğrenmiş oluyor böyle yaniBende de aynı ama bende bugün farklı olarak çok ani giren 2-3 saniyelik kramplarım oldu ama canımı yaktı. Benim şuan merak ettiğim konu şu aslında. Erken gebelik testleri farklı sonuçlar verdiği için onlara güvenim kalmadı. Kaset testlerde yumurtlamadan kaç gün sonra çıkıyor sonuç acaba. Bizim bugün 12.gün.
Çok erken benim bat 28 mart hala erken diyorumKızlar canlar benim bat 2 nisan kan testi yarın yaparsam erken mi? Sonrasında şehir dışında iş seyahati nde olacağım baktıramayacağım ölürüm ben meraktan
Senin döngün nasılBende de aynı ama bende bugün farklı olarak çok ani giren 2-3 saniyelik kramplarım oldu ama canımı yaktı. Benim şuan merak ettiğim konu şu aslında. Erken gebelik testleri farklı sonuçlar verdiği için onlara güvenim kalmadı. Kaset testlerde yumurtlamadan kaç gün sonra çıkıyor sonuç acaba. Bizim bugün 12.gün.
Senin için erken olduğunu düşünmüyorum benim oğlumda Reglime 4 veya 5 gün kala beta 12 çıkmıştıÇok erken benim bat 28 mart hala erken diyorum
Kan vermedim canım ben bugun kaset test yaptım negatif kaset testler de zaten beta 25falan olunca çıkıyormuş diyolarSenin için erken olduğunu düşünmüyorum benim oğlumda Reglime 4 veya 5 gün kala beta 12 çıkmıştı
Anladım kuzum inşallah yarın güzel haberler verirz bende de al-bi test var yalancı pozitifler çıkıyomuş inşallah öyle olmazCanım ben 30 günde bir adet oluyorum geçen ay 25inde oldum ama şubat 28 gün olduğu için bu ay 28inde olucam adetin 16.günü yumurtlama oldu.
Bugün albi yaptım tertemizdi yarın after10 yapıcam üzerinde hcg 10dan itibaren sonuç yazıyor bakalım ne çıkacakAnladım kuzum inşallah yarın güzel haberler verirz bende de al-bi test var yalancı pozitifler çıkıyomuş inşallah öyle olmaz
Hadi ya iyimişBugün albi yaptım tertemizdi yarın after10 yapıcam üzerinde hcg 10dan itibaren sonuç yazıyor bakalım ne çıkacak
Tabi firma doğru söylüyorsaHadi ya iyimiş
After 10 dediğiniz test erken gebelik testi mi normal kaset test mi.eger kaset ise hassasiyeti tam aksine çok kotu malesef 180 li değeri sipsilik göstermişti bir tanıdığımda.Bugün albi yaptım tertemizdi yarın after10 yapıcam üzerinde hcg 10dan itibaren sonuç yazıyor bakalım ne çıkacak
Kaset test canım. Daha önce hiç duymamıştım zatenAfter 10 dediğiniz test erken gebelik testi mi normal kaset test mi.eger kaset ise hassasiyeti tam aksine çok kotu malesef 180 li değeri sipsilik göstermişti bir tanıdığımda.
Aynen bende ilk o arkadaşımdan duydum. Testi gördüm emin olamadım yani varmı yokmu diye ilk anda, o kadar silik bir çizgiydi ve değeri 180 kusur cikdi aynı saatlerde kandao yüzden hiç güvenme o teste bence.Kaset test canım. Daha önce hiç duymamıştım zaten
Beta 12 iken kaset testte çoookkk silik çıkmıştı benim.. kızımda ise reglden üç gün sonra C ve t çizgisi aynı kötülükten beraber çıkmıştı ilk saniyelerdeKan vermedim canım ben bugun kaset test yaptım negatif kaset testler de zaten beta 25falan olunca çıkıyormuş diyolar
Koyulukta *Beta 12 iken kaset testte çoookkk silik çıkmıştı benim.. kızımda ise reglden üç gün sonra C ve t çizgisi aynı kötülükten beraber çıkmıştı ilk saniyelerde
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım çok sevindim