- 3 Ocak 2021
- 2.706
- 856
- 35
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.061
Aaa canım 17.gun 15 çıktıysa e benimkide vardır belki8 de yumurtlama gördüm 8 ve 9 değerlendirdik bir kaç seferde yine beraber olduk yaa umudunu yitirme ne olur dua et
Ben de sizinle aynı gün çatlatma iğnesi oldum merakla bekliyorum aynı belirtiler bende de var ins güzel haberler alalımMerhaba arkadaşlar ben de 15 martta çatlatma iğnesi oldum, değerlendirdik tabi. Ve şuan adete 5 gün var ve kasıklarımda (solda, yumurta da soldaydı) batmalar var. Göğüslerim şiş, bel ağrısı bikaçgün çoktu şimdi de var ancak o kadar da değil. İnşAllah hamişizdir
Evet arkadaşın 15.gun değeri bu aynen umut var canım ben hala adet olmadim15 gün falan oluyor o zaman kuzum dimi bilmiyorum ki yumurtlamadan 12 gün sonra görenler çok kendimi hamile hissediyorum rüyamda kaç sefer gördüm hiç görmezdim annem bile görmüş ve bana hamilesin diyo
Canım sen idrar testinde siligi ilk nezaman gordun8 de yumurtlama gördüm 8 ve 9 değerlendirdik bir kaç seferde yine beraber olduk yaa umudunu yitirme ne olur dua et
Bence 1 hafta 10 gun içinde direk doktor kontrolune gitsen hem muayne olursun hem kan verirsinTamm canım çok teşekkür ederim değer düşmez dimi
Pardon 17. Gün Mart 8 9 diyo bugün ayın 25 17.gun pozitif almışEvet arkadaşın 15.gun değeri bu aynen umut var canım ben hala adet olmadim
Ben genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorum canım bat 28 mart bakalım allahım inşallah isteyen herkese nasip ederEvet arkadaşın 15.gun değeri bu aynen umut var canım ben hala adet olmadim
ınsallah canım kotu dusunmeyelımTamm canım çok teşekkür ederim değer düşmez dimi
İnşallah canım belli olmazBen genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorum canım bat 28 mart bakalım allahım inşallah isteyen herkese nasip eder
Daha çok başında yakalamışsın gebeliği hayırlı olsunKızlar kan testim çıktı değerim nasilMaviNAZLI
Kaseyi görmek icin bu degerin 1000 2000 lere çıkmalı canım. Daha erken. 6.haftaya doğru görürsün. Ilk hamileligimde beta 1300lerde görmüştük.Allah razı olsun keseyim göremez mıyım canım bat geceli bugün 3 gün canım
Kaset test erken gebelik değil ki ama. Bat gecmeden anlaşılmaz. Kaset testler ortalama idrarda 25 ve üstü degeri yakaliyorlar. Erken testler 10 ve uzeri. Suan senin belki sadece kanında 25 beta vardır. Yani varsa tabi. Önce kan sonra idrar. Özetle gecikme olmadan kaset test yapmak yanıltıcı olabilir3 gün kala yaptım kaset test hiçbir şey yok
Benimki de bebetime, bat günlerimiz yakınmış artık bekleyip göreceğizMerhaba inşallah hamilesinizdir markası neydi testinizin bebe time benziyor benimde bu şekilde çıktı ama bide comfort erken gebelik testinde diğer testlerde çıkmıyor o yüzden merak ettim
Çok ilginç gerçekten şu an test olsa kopkoyu cikmasi gerek doktordan hayırlı haberler bekliyoruzBende işte o yumurtlama döneminde olan ağrıdan oldu ve sonra geçmedi seyreklesti Hitit geldi ara ara deiifn gibi ince ince hissettiriyor.. hatta bazen ayakta durmak istemiyorum oturma isteği oluşuyor oturuncada böyle rahatlıyorum
Benim yumurtlama tahminen akıntı ve ağrıma göre geçen ay bugunlerdeydi canım.. yani ben baya geciktim 13 gün takvime göre.. testleri de bı ara gördün 1 hafta önce filan yapmsitim iki sinde gölge vardı ama çok az kimi gordu kimi goremedi bende suya tutmuştum kurumadir diye ozaman cikmsiti hafiften ama sonra yaotigim testlerde o çıkmadı .. bendr yapmiyorum test artık sinir bozucu bide bendekiler erken gebelik değil ucuz kaset testler bulunduğum yerde(yurtdışı) erken gebelik yok... Doktora gicegeim İnshaAllah kuzum çıkar ortaya.. geçen ay düşük yaptım teste cikamdi bile yani güvenmiyorum.. sana suya ttutgum testleri gösterim
Su alttaki tutmadan önce yazıyor zaten remsin üzerinde diğerleri sudan sonra
Eki Görüntüle 3034091
Aynen bakalım hayırlısı inşallah ikimizde hamileyizdir ama bu test hakkında çok olumsuz yazılar var o yüzden umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumBenimki de bebetime, bat günlerimiz yakınmış artık bekleyip göreceğiz
Çok ilginç gerçekten şu an test olsa kopkoyu cikmasi gerek doktordan hayırlı haberler bekliyoruz
Durumlar nasıl?)) Belirtiler var mı?)Ben de sizinle aynı gün çatlatma iğnesi oldum merakla bekliyorum aynı belirtiler bende de var ins güzel haberler alalım
canım bence test yapma sabret ne kadar geç öğrenirsen okadar iyi. şimdi içim içimi yiyor değerlerim yükselecekmi bişey olacakkmı diye en iyisi gecikince kan vermek hem değerin de yüksek çıkar hemde keseyi görmek için sabırsızlanmazsın. ah biz kızlar adet olur yumurtlamaya sabırsızlanırız yumurtladık adeti bekleriz hamile kaldık kesesiydi kalp atışıydı cinsiyetiydi hareket etmesiydi doğmasıydı.... kısaca hiç bitmeyecek beklemeler. sabrı öğrenmemiz lazım. kan ilacı olarak FerroZınc kullanıyorum demir ilaçlarının en iyisi folik asittr var çinkoda demirde ben eczanede teknikerim eczacım en iyisi olarak bunu yazdırttı doktoruma. birde ekstra olarak d vitamini yumuşak kapsül yazdırdı sende alabilirsin d vitamini gebe kalmayı kolaylaştırır. belki duymuşsundur mfk yönteminde doktor eşlere d vitamini öneriyor. ben devit3 5.000 ünite yumuşak kapsül (2 günde 1) ferrozınc ve folibol kullanıyorum.Ya ne güzel kuzum aynı şeyleri yaşamışız resmen ben de stresten midir nedir geçen ay yumurtlama göremedim bu ay da sadece çatlamayı değerlendirebildim şuan üzerinden 11 gün geçti test yapıcam bakalım dün adet olcam sandım uzun süreli bi agrım oldu ama olmadımdemir ilacı ne kullanıyosun ben de 20 gün oldu başlayalı ferritin yerlerde 3 çıktı değerim akdkdlfl ferrum fort kullanıyorum ben içinde folik asit de var sen folik asitle demir ilacını nasıl kullanıyosun içinde var çünkü fazla doz almak zararlı?
Canım kusura bakma atamamıştım dün misafirlerim vardiAt buraya canim
Şuan ferrum fort kullanıyorum canım peki diğer ay doktora senin dediğin ilaçtan yazdırmak istesem yazar mı bi sıkıntı olmaz dimi aynı tedavi çünkü? Bir de ferro zinc mi iyi gyno ferro sanol mu bu ilacı da çok övüyorlarcanım bence test yapma sabret ne kadar geç öğrenirsen okadar iyi. şimdi içim içimi yiyor değerlerim yükselecekmi bişey olacakkmı diye en iyisi gecikince kan vermek hem değerin de yüksek çıkar hemde keseyi görmek için sabırsızlanmazsın. ah biz kızlar adet olur yumurtlamaya sabırsızlanırız yumurtladık adeti bekleriz hamile kaldık kesesiydi kalp atışıydı cinsiyetiydi hareket etmesiydi doğmasıydı.... kısaca hiç bitmeyecek beklemeler. sabrı öğrenmemiz lazım. kan ilacı olarak FerroZınc kullanıyorum demir ilaçlarının en iyisi folik asittr var çinkoda demirde ben eczanede teknikerim eczacım en iyisi olarak bunu yazdırttı doktoruma. birde ekstra olarak d vitamini yumuşak kapsül yazdırdı sende alabilirsin d vitamini gebe kalmayı kolaylaştırır. belki duymuşsundur mfk yönteminde doktor eşlere d vitamini öneriyor. ben devit3 5.000 ünite yumuşak kapsül (2 günde 1) ferrozınc ve folibol kullanıyorum.