Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 de yumurtlama gördüm 8 ve 9 değerlendirdik bir kaç seferde yine beraber olduk yaa umudunu yitirme ne olur dua et
Aaa canım 17.gun 15 çıktıysa e benimkide vardır belki ben Çarşamba kan verdim 0 di belki sende versen sifır çıkacaktı benimde ilişkim en son o tarihteydi acaba olabilir mi Pazartesi silik görmüştüm idrarda daha öncede başıma geldi idrarda çok çok silik görüp kanda <2 çıkmıştı 4 gün sonra pozitif olmuştu kanda acaba mi dedim

Ben de sizinle aynı gün çatlatma iğnesi oldum merakla bekliyorum aynı belirtiler bende de var ins güzel haberler alalım

15 gün falan oluyor o zaman kuzum dimi bilmiyorum ki yumurtlamadan 12 gün sonra görenler çok kendimi hamile hissediyorum rüyamda kaç sefer gördüm hiç görmezdim annem bile görmüş ve bana hamilesin diyo
Evet arkadaşın 15.gun değeri bu aynen umut var canım ben hala adet olmadim

3 gün kala yaptım kaset test hiçbir şey yok
Kaset test erken gebelik değil ki ama. Bat gecmeden anlaşılmaz. Kaset testler ortalama idrarda 25 ve üstü degeri yakaliyorlar. Erken testler 10 ve uzeri. Suan senin belki sadece kanında 25 beta vardır. Yani varsa tabi. Önce kan sonra idrar. Özetle gecikme olmadan kaset test yapmak yanıltıcı olabilir

Merhaba inşallah hamilesinizdir markası neydi testinizin bebe time benziyor benimde bu şekilde çıktı ama bide comfort erken gebelik testinde diğer testlerde çıkmıyor o yüzden merak ettim
Benimki de bebetime, bat günlerimiz yakınmış artık bekleyip göreceğiz
Çok ilginç gerçekten şu an test olsa kopkoyu cikmasi gerek doktordan hayırlı haberler bekliyoruz

Bat tarihim bugün albi marka ile test yaptım negatif sanırım gerçekten negatif ama henüz regl olmadım fakat heran olacakmışım hissim var neyse bakalım bu defada regl bekleyelim.

Benimki de bebetime, bat günlerimiz yakınmış artık bekleyip göreceğiz

Çok ilginç gerçekten şu an test olsa kopkoyu cikmasi gerek doktordan hayırlı haberler bekliyoruz
Aynen bakalım hayırlısı inşallah ikimizde hamileyizdir ama bu test hakkında çok olumsuz yazılar var o yüzden umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

canım bence test yapma sabret ne kadar geç öğrenirsen okadar iyi. şimdi içim içimi yiyor değerlerim yükselecekmi bişey olacakkmı diye en iyisi gecikince kan vermek hem değerin de yüksek çıkar hemde keseyi görmek için sabırsızlanmazsın. ah biz kızlar adet olur yumurtlamaya sabırsızlanırız yumurtladık adeti bekleriz hamile kaldık kesesiydi kalp atışıydı cinsiyetiydi hareket etmesiydi doğmasıydı.... kısaca hiç bitmeyecek beklemeler. sabrı öğrenmemiz lazım. kan ilacı olarak FerroZınc kullanıyorum demir ilaçlarının en iyisi folik asittr var çinkoda demirde ben eczanede teknikerim eczacım en iyisi olarak bunu yazdırttı doktoruma. birde ekstra olarak d vitamini yumuşak kapsül yazdırdı sende alabilirsin d vitamini gebe kalmayı kolaylaştırır. belki duymuşsundur mfk yönteminde doktor eşlere d vitamini öneriyor. ben devit3 5.000 ünite yumuşak kapsül (2 günde 1) ferrozınc ve folibol kullanıyorum.

Bir şey sormak istiyorum bilgisi olan var mı
2 ay klomen kullandım. reglin 3.günü yani bugün hormon testi yaptırdım. prolaktin 31 çıkmış. ilk defa böyle yüksek çıktı acaba kullandığım klomenin etkisi olabilir mi? Birde yükselmeye meyilli tiroidim var oda 4.17 olmuş. Henüz doktorum cevap vermedi ve kafama takıldı.

Şuan ferrum fort kullanıyorum canım peki diğer ay doktora senin dediğin ilaçtan yazdırmak istesem yazar mı bi sıkıntı olmaz dimi aynı tedavi çünkü? Bir de ferro zinc mi iyi gyno ferro sanol mu bu ilacı da çok övüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…