Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar durumun la alakalı bilgi vermek istedim.. bugün doktora gittim.. vajinal ultrason yaptı gebeliğe dair hicbirsey göremedi.. ama kanamada göremedi.. adet gelicek gibi görünmüyor dedi.. bana duphastron verdi daha önce de kullanmıştım.. Dedi bunu kullan adet gelsinki tedaviye başlayalım dedi.. adetin gelmezse kan tahlili yapalım dedi.. bende dedim gebelik ihtimali var mı dedi şuan bişey göremedim ilacı al dedi varsa besler dedi.. bugün ilaca başladım.. adet olursam yumurtla büyümesi için ilaç alıcam.. sonra takib yapacağız..

Yani yine belirsiz durumdayım şuanda .. adetimin gecikme sebebini PCOS a bağlıyor olabilir diyor ama ben söyledim ben gecikmem diye.. birde testi soyledim hafif silik çizgi olduğunu ve 28 Şubat ağrım oldu akıntım oldu dedim yumurtlama olabilir dedi aynı gün ilişki oldu dedim birde iki gün öncesinde dedim ozaman daha erken gözükmez dedi.. ilacı al bekleyelim dedi..

Kızlar Hesab yaptığım zaman yerleşme kanamam tam gününe denk geliyor belirtilerim tamamen gebelik belirtileri.. geçen ay düşük yapmadan önce de aynı belirtilerim vardı.. ya kimyasal geçiriyorum yada sağlıklı bir gebelik bu benim düşüncem.. şu dikkatimi çekti rahim kalınlığını sordum dediki arada bir durum ne ince ne kalın dedi.. bu durumda ya gebelik gerçekleşmeye yeni başlıyor yada tam tersine inceliyor kanamam olacak .. buda kimyasal demektir bana göre.. bakalım.. hayırlısı ne olacak.. piskolojikmen çok rahatım bin şükür .. içinm rahat her türlü sonuca hazırım

Sonuçta tedavi ile yumurtaları buyutebiliriz dedi doktor baktı hatta dedi birazcık bir destek lazım sadece dedi.. yani gebelik olmasada birdahaki aya daha umut olurum henüz erken bakalım 2 hafta sonra ne olucak

A airy-fairy Sabrina01 maviss_34 Dilos6342 -Arwen- Ginnys Papatyamelo partalina_ M -Murphy OKYANUS302 Eflatun1Kelebek Birbasak Sosyallanne S sonsuzaskk Sifonella Teach_Mavi Papatyamveben-Mavi ve diğer kardeşlerim

Yaaaaa inşallah bebiş yeni yeni oluşuyordur kuzum benim

Canım duphaston adet sökücüyse gebelik varsa nasıl olacak ilacı hiç bilmiyorum

Ay hadi Canım inşallah Güzel haberlerini alırız ❣

Yok kuzum o sadece adet sökmez.. bebek varsa bebeği besler içinde progetson var.. gebe kalmak için kulananlad bile var.. geçen ayda vermişti hemede kese varken zararsız yani..
Şimdi anladım canım, doktor kanama olduğu zamanı yumurtlama zamanı mı dedi? İnşallah bebis daha yeni oluşuyordur keşke bi kan tahlili yaptirsaydi

Şimdi anladım canım, doktor kanama olduğu zamanı yumurtlama zamanı mı dedi? İnşallah bebis daha yeni oluşuyordur keşke bi kan tahlili yaptirsaydi
Kanamayı söylemeyi unuttum kız.. yok akintim olduğu günü soyledm 28 Şubat ilişki oldu son diye ozaman daha erken dedi görünmez dedi..

İnşallah gebelik vardır çiçeğim, o ilaca da güvenemedim, hem söktürücü hem hamilelik varsa besler demiş ne saçma. Bebek varsa bir şey olmasın Allah korusun, bir doktora daha mı görünsen yavrum?

Evet zaten yumurtlama günüde oydu bence cunku akıntım çok oldu.. ve ağrım oldu
Benim en son ki 7 martti ondan sordum benimkide geç dollenememi oldu ya kan da da cikmadiydi pazartesi günü akıntım durmuştu dün yine başladı bugünde aşırı vardı yani bildiğim sulu sadece çamaşırda aşırı islaklik oluyor acaba sebebi ne olabilir

Kanamayı söylemeyi unuttum kız.. yok akintim olduğu günü soyledm 28 Şubat ilişki oldu son diye ozaman daha erken dedi görünmez dedi..
Üstünden 1 ay geçmiş oluyo tabi mantıken düşündüğümüzde de daha yeni gözükecek kese. İnşallah bebisin seninledir bi daha şu zaman gel falan dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…