Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1.si dün gece banyo ışığıyla o kadar çıktı 2. Renklerle oynamaya çalıştığım hâli 3. İse kurumuş hâli.
Canım gebelik var gibi MashaAllah ... Hadi İnshaAllah dah çok koyulaşır o onelide değil aslında iyice sana tutunsun kan değerin için çıksın yeter İnshaAllah 😘😘😘

gordum canım bende ınsallah koyulaşır

Siyah beyaz olanda çok daha net . İnşallah koyulaşsın canım sağlıkla ilerlesin 💕🙏🏻

Canım gebelik var gibi MashaAllah ... Hadi İnshaAllah dah çok koyulaşır o onelide değil aslında iyice sana tutunsun kan değerin için çıksın yeter İnshaAllah 😘😘😘
İnşallah kızlar darısı isteyen bekleyen herkese olsun, henüz garanti değil ama insan gerçekten olunca hissediyor

Cidden mi ? 😍 Yaa bendr hissediyorum sanki ama işte emin değilim ..

Senin belirtilerin nedir ?
Canım yumurtlama sonrası kasık ağrım hemen geçmedi birkaç gün devam etti sonra azaldı şimdi tekrar hissettirmeye başladı kendini böyle ince sizi şeklinde regl belirtisi gibi aslında, bir de yunurtlamadan birkaç gün sonra göğüs uçlarında sızlama vardı o sonra göğüs şişkinliğine ve hassasiyetine dönüştü progesteron hormonuyla ilgili sanırım yavaştan yükseliyor herhalde.bebim bat 29 Mart daha var aslında normalde bugün doktor randevum vardı iptal ettim 8 nisana aldım. haftaya aile hekiminde kan veririm diye planladim

Kızlar şuan elim ayağım titriyor kizlarrrr çok şükür ya rabbim çok şükür hamileyim galiba testime bakın ne olur çok net gözükür batm geçeli bugün üçüncü günüm göğüs ağrım ve Beyza sulu akıntım var dün sol kasığımda agriy girdi bı bakın ne olur var dimi yanlış görmüyorum

yaa çok güzell hayırlı olsun canımmm allah bize de nasip etsin insallah. testinin markası neydi acaba hatırlıyor musun bat geçmiş olmasına rağmen silik göstermiş ondan merak ettim

Kizlar ben dun genellik icin test vwrmistim adete 8ngun vardi cikmadi bugun 7 gün var yani sizce kanda cikmadigi icin test yapsamda cikmaz dimi hemen yada gebelik olsa cikarmiydi?

1.si dün gece banyo ışığıyla o kadar çıktı 2. Renklerle oynamaya çalıştığım hâli 3. İse kurumuş hâli.
Merhaba inşallah hamilesinizdir markası neydi testinizin bebe time benziyor benimde bu şekilde çıktı ama bide comfort erken gebelik testinde diğer testlerde çıkmıyor o yüzden merak ettim

yaa çok güzell hayırlı olsun canımmm allah bize de nasip etsin insallah. testinin markası neydi acaba hatırlıyor musun bat geçmiş olmasına rağmen silik göstermiş ondan merak ettim
İlk iki resim hemen çektim iki dk çıktı en son attığım da tam belli oldu testin markası da ar+lmed diye bir marka

Eklentiler

• 16481970799679171348161344479531.jpg
    16481970799679171348161344479531.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 52
X