- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.001
Evet canım benim yaaaBenim 24
1 gun var aramızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım benim yaaaBenim 24
1 gun var aramızda
Kanları versin balım çıkmasını bekliyoruz bakalımNe zaman istersen verebilirsin ben direk gittim verdim kanla kesinleşiyor bence ver
çok erkennn canımKizlar ben dun genellik icin test vwrmistim adete 8ngun vardi cikmadi bugun 7 gün var yani sizce kanda cikmadigi icin test yapsamda cikmaz dimi hemen yada gebelik olsa cikarmiydi?
benim de artımeddi bata 1 gün vardı cıkmaması normal o zaman umutlu bekleyişim sürüyorİlk iki resim hemen çektim iki dk çıktı en son attığım da tam belli oldu testin markası da ar+lmed diye bir marka
Ya ne güzel kuzum aynı şeyleri yaşamışız resmen ben de stresten midir nedir geçen ay yumurtlama göremedim bu ay da sadece çatlamayı değerlendirebildim şuan üzerinden 11 gün geçti test yapıcam bakalım dün adet olcam sandım uzun süreli bi agrım oldu ama olmadım demir ilacı ne kullanıyosun ben de 20 gün oldu başlayalı ferritin yerlerde 3 çıktı değerim akdkdlfl ferrum fort kullanıyorum ben içinde folik asit de var sen folik asitle demir ilacını nasıl kullanıyosun içinde var çünkü fazla doz almak zararlı?canım anlatayım şimdi sana. benim reglim 28 günde bir olur saati bile sabittir. adetimin ilk gününden itibaren 14. gün akşam üstü çatlmam olur. cumartesi sabaha biter. takibi yapıyordum fakat 3 aydır olmuyordu. sebebi aşırı stres, enfeksiyon ve vitaminlerimin kritik seviyede düşük olmasıydı. bu ay doktora gittim yumurtlama dönemimde. doktor sağlıklı bir yumurtamın büyümüş olduğunu yumurtalıklarımın rahmimin normal olduğunu söyledi. doktor enfeksiyonum için içinde 3 tablet olan bi antibiyorik, folik asit verdi. bende sağlık ocağında kan tahlili verdim ve düşük olan demirim için ilaca başaldım. bu ay gebe kalmayı çok ta umursamadm sadece yumurtlama günümü değerlendirdim. sonra merak edip ilişkiden 8 gün sonra test yaptım negatif. sonra pazar akşamı yani 10 gün sonra çatlamanın, karnım ağrıdı niyeyse içime düştü test yaptım pazartesi. çok silik ikinci çizgi çıktı reglime 2 gün kala kan verdm beta hcg 21 çıktı. pozitifim değerim düşüük çıktı ama geç döllenmedendir diye tahmin ediyorum. bugün beklenen adet günüm regl olmadım fakat karnım ağrıyor. araştırmalarım bebek yerleştiği için ilk 3 ay sık olurmuş. bu akşam tekrar kan vereceğim takip amaçlı. umarım yükselir bebeğim benimledir. inşallah isteyen herkes sağlıkla evladına kavuşur. biraz uzun yazdım kafanı şişirdim kusura bakma. hayırlı cumalar
normal kaset test için erken canım ya ilk gebeliğimde battan 1 gün önce pozitif görmiştüm diğerleri hap negatifti bence biraz daha bekle stres yapma kendineKafayı yiyeceğim arkadaşlar banada yardımcı olur musunuz bat 28 gosteriyor ama ben hep pazar günleri regli olurum 22 marttan beri test yapıyorum bebe time diye marka iki kere pozitif verdi miratech erken gebelik yaptım çıkmadı sonra comfort erken gebelik yaptım çok ince bir çizgi çıktı ama diğer normal gebelik testlerinden yaptım bir kactane çıkmıyor testlerin kurumuş halini atacağım bide ilk yaptığım bebe time ekleyeceğim sizce hamilemiyim ikinci fotoğraftaki en alttaki bebe time diğerleri negatif çıkanlar
Hadi bakalım guzel sonuclar al insallah etiketle beniKanları versin balım çıkmasını bekliyoruz bakalım
Sabah yaptım canım tertemiz negatif sen yaptın mıC crab_mother beybi ne durumdasın? Test yaptın mı?
Bende işte o yumurtlama döneminde olan ağrıdan oldu ve sonra geçmedi seyreklesti Hitit geldi ara ara deiifn gibi ince ince hissettiriyor.. hatta bazen ayakta durmak istemiyorum oturma isteği oluşuyor oturuncada böyle rahatlıyorumCanım yumurtlama sonrası kasık ağrım hemen geçmedi birkaç gün devam etti sonra azaldı şimdi tekrar hissettirmeye başladı kendini böyle ince sizi şeklinde regl belirtisi gibi aslında, bir de yunurtlamadan birkaç gün sonra göğüs uçlarında sızlama vardı o sonra göğüs şişkinliğine ve hassasiyetine dönüştü progesteron hormonuyla ilgili sanırım yavaştan yükseliyor herhalde.bebim bat 29 Mart daha var aslında normalde bugün doktor randevum vardı iptal ettim 8 nisana aldım. haftaya aile hekiminde kan veririm diye planladim
Benim yumurtlama tahminen akıntı ve ağrıma göre geçen ay bugunlerdeydi canım.. yani ben baya geciktim 13 gün takvime göre.. testleri de bı ara gördün 1 hafta önce filan yapmsitim iki sinde gölge vardı ama çok az kimi gordu kimi goremedi bende suya tutmuştum kurumadir diye ozaman cikmsiti hafiften ama sonra yaotigim testlerde o çıkmadı .. bendr yapmiyorum test artık sinir bozucu bide bendekiler erken gebelik değil ucuz kaset testler bulunduğum yerde(yurtdışı) erken gebelik yok... Doktora gicegeim İnshaAllah kuzum çıkar ortaya.. geçen ay düşük yaptım teste cikamdi bile yani güvenmiyorum.. sana suya ttutgum testleri gösterimSenin bat ne zaman, yumurtlamadan sonra ne kadar geçti
Hiç Bir Zaman umudunuzu yitirmeyen hiç bir zaman bugün mübarek gün 3 aylar girdik okunan selaların yüzü gözü hürmetine Rabbim hiçbir bayanın kucağına boş bırakmasın inşallahbenim de artımeddi bata 1 gün vardı cıkmaması normal o zaman umutlu bekleyişim sürüyor
Kuzum iki saate çıkar dediler şu an 2 saat doldu e-nabız'dan bakıyorum hala sonuç gözükmüyor tabii ki etiketlerim inşallah güzel sonuçlar çıkar inşallahHadi bakalım guzel sonuclar al insallah etiketle beni
Ne zaman cikacakmis
İnşallah bende görürüm yoksa bu ay tüp bebeğe başlayacağız beklemek çok zornormal kaset test için erken canım ya ilk gebeliğimde battan 1 gün önce pozitif görmiştüm diğerleri hap negatifti bence biraz daha bekle stres yapma kendine
Kuzum ben hafif bir çizgi görüyorumBende işte o yumurtlama döneminde olan ağrıdan oldu ve sonra geçmedi seyreklesti Hitit geldi ara ara deiifn gibi ince ince hissettiriyor.. hatta bazen ayakta durmak istemiyorum oturma isteği oluşuyor oturuncada böyle rahatlıyorum
Benim yumurtlama tahminen akıntı ve ağrıma göre geçen ay bugunlerdeydi canım.. yani ben baya geciktim 13 gün takvime göre.. testleri de bı ara gördün 1 hafta önce filan yapmsitim iki sinde gölge vardı ama çok az kimi gordu kimi goremedi bende suya tutmuştum kurumadir diye ozaman cikmsiti hafiften ama sonra yaotigim testlerde o çıkmadı .. bendr yapmiyorum test artık sinir bozucu bide bendekiler erken gebelik değil ucuz kaset testler bulunduğum yerde(yurtdışı) erken gebelik yok... Doktora gicegeim İnshaAllah kuzum çıkar ortaya.. geçen ay düşük yaptım teste cikamdi bile yani güvenmiyorum.. sana suya ttutgum testleri gösterim
Su alttaki tutmadan önce yazıyor zaten remsin üzerinde diğerleri sudan sonra
Eki Görüntüle 3034091
amiin canım allah isteyen herkese saglıkla nasip etsin insallahHiç Bir Zaman umudunuzu yitirmeyen hiç bir zaman bugün mübarek gün 3 aylar girdik okunan selaların yüzü gözü hürmetine Rabbim hiçbir bayanın kucağına boş bırakmasın inşallah
alla alla çok garip geç döllenmedir belki. bi test daha yapsan aslında şimdi varsa elinde ne güzel olur. 13 gün çok uzun bir süreBende işte o yumurtlama döneminde olan ağrıdan oldu ve sonra geçmedi seyreklesti Hitit geldi ara ara deiifn gibi ince ince hissettiriyor.. hatta bazen ayakta durmak istemiyorum oturma isteği oluşuyor oturuncada böyle rahatlıyorum
Benim yumurtlama tahminen akıntı ve ağrıma göre geçen ay bugunlerdeydi canım.. yani ben baya geciktim 13 gün takvime göre.. testleri de bı ara gördün 1 hafta önce filan yapmsitim iki sinde gölge vardı ama çok az kimi gordu kimi goremedi bende suya tutmuştum kurumadir diye ozaman cikmsiti hafiften ama sonra yaotigim testlerde o çıkmadı .. bendr yapmiyorum test artık sinir bozucu bide bendekiler erken gebelik değil ucuz kaset testler bulunduğum yerde(yurtdışı) erken gebelik yok... Doktora gicegeim İnshaAllah kuzum çıkar ortaya.. geçen ay düşük yaptım teste cikamdi bile yani güvenmiyorum.. sana suya ttutgum testleri gösterim
Su alttaki tutmadan önce yazıyor zaten remsin üzerinde diğerleri sudan sonra
Eki Görüntüle 3034091
Az kaldı ha gayret insallahhKuzum iki saate çıkar dediler şu an 2 saat doldu e-nabız'dan bakıyorum hala sonuç gözükmüyor tabii ki etiketlerim inşallah güzel sonuçlar çıkar inşallah
Evet zaten silik çizgi var çıplak gözle daha belli de işte adetim bir gün geçince yapmsitim diğerinde bat günü yaptım ama ben zaten günümde olmam erken olurum birde oda var bKuzum ben hafif bir çizgi görüyorum
Direk keseyi görmek niyetim artık bugün veya pazartesi gidicem doktora randevusuz olduğu için gidmeeyebilrim bugün bakalım.. bu benim testler güzle değil geçen ay düşük yaptım ama sonuçta gebeydim yine çıkmamıştı en azindna bus eğer bu çizgiler var ama çok az hani ben güvenmiyorum bu testlere .. boşuna para harcadık yeter.. doktorda zaten para aalcak bari ona gitisnalla alla çok garip geç döllenmedir belki. bi test daha yapsan aslında şimdi varsa elinde ne güzel olur. 13 gün çok uzun bir süre