Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar pozitif görenleri tebrik ederim.benim bat a 4 gün var dün gece test yaptım bir tane 5 ile 20 dk arası çıkan sonucu dikkate alın yazıyordu bir gölge gördüm, gece Günışığı olmadığı için fotoğrafta belli olmuyor pek. Sabaha ise haliyle belirginlesmisti kuruma etkisiyle

Günaydın kızlar pozitif görenleri tebrik ederim.benim bat a 4 gün var dün gece test yaptım bir tane 5 ile 20 dk arası çıkan sonucu dikkate alın yazıyordu bir gölge gördüm, gece Günışığı olmadığı için fotoğrafta belli olmuyor pek. Sabaha ise haliyle belirginlesmisti kuruma etkisiyle
guunaydın canımmm,hani bakalım bızde

Papatyamelo Papatyamelo canım beni de ekle misin bat 23 Mart ve bende hamileyim bana da hamilelik simgesini koyar mısın 1.5 yıllık istiyorsum çok şükür Rabbime
maşallaahh canım hayırlı olsunn,
belırtın nelerdı neler yaptın bu ay,
bıde battan once mı ogrendın ?

maşallaahh canım hayırlı olsunn,
belırtın nelerdı neler yaptın bu ay,
bıde battan once mı ogrendın ?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yumurtlama günümü takip ettim yumurtlama ve yumurtlama ertesi gün 2 gün boyunca beraber olduk bunun haricinde fazla bir şey yapmadım tek yaptığım bol bol dua etmek oldu tabii bu dualarıma benim gibi kızım da çok dua etti büyük ihtimalle Rabbim kızımın duasını kabul etti göğüs şişliği vardı adetim 2 gün gecikti bugün yaptım bugün 3 günü yani anlayacağın korkumdan bugün testini yaptım
Zaman hiç çizgi yoktu testimin çöpünü atmaya gittiğim zaman testin üstüne 5 ve 10 dakika sonra sonuç belli olur yazıyordu Hemen banyoya gittiğim zaman silik bir çizgi oldu kuruyunca tam çizgi belli oldu 🥰🥰🥰 hiç kimseye söylemeden ilk bu gruba attım çünkü bu gruptakiler ailem gibi oldular 🥰🥰🥰bu🥰söylemeyi unuttum her ay düzenli olarak folik asit kullandım

Adete 2 gun kala yaptım az önce. Kızlar benim biliyorsunuz bi pozitif bi negatif gibiydi. Ama suanki durum bu. Yani negatif çıkanlar umudu kaybetmesin😇 bazen testlerde de beta hcg oranı aynı olcemiyor sanirim. Adete 2 gun kala benim suan. Sizlerde var mi haber. Herkesten güzel haberler bekliyorum 😇
Hayirli olsunnn🤩🤩🤩

Kuzum peki yumurtlama takibi yapıyor muydun yaptıysan kaç gün geçmişti üzerinden? Bir de kaset test yapmış mıydın?
canım anlatayım şimdi sana. benim reglim 28 günde bir olur saati bile sabittir. adetimin ilk gününden itibaren 14. gün akşam üstü çatlmam olur. cumartesi sabaha biter. takibi yapıyordum fakat 3 aydır olmuyordu. sebebi aşırı stres, enfeksiyon ve vitaminlerimin kritik seviyede düşük olmasıydı. bu ay doktora gittim yumurtlama dönemimde. doktor sağlıklı bir yumurtamın büyümüş olduğunu yumurtalıklarımın rahmimin normal olduğunu söyledi. doktor enfeksiyonum için içinde 3 tablet olan bi antibiyorik, folik asit verdi. bende sağlık ocağında kan tahlili verdim ve düşük olan demirim için ilaca başaldım. bu ay gebe kalmayı çok ta umursamadm sadece yumurtlama günümü değerlendirdim. sonra merak edip ilişkiden 8 gün sonra test yaptım negatif. sonra pazar akşamı yani 10 gün sonra çatlamanın, karnım ağrıdı niyeyse içime düştü test yaptım pazartesi. çok silik ikinci çizgi çıktı reglime 2 gün kala kan verdm beta hcg 21 çıktı. pozitifim değerim düşüük çıktı ama geç döllenmedendir diye tahmin ediyorum. bugün beklenen adet günüm regl olmadım fakat karnım ağrıyor. araştırmalarım bebek yerleştiği için ilk 3 ay sık olurmuş. bu akşam tekrar kan vereceğim takip amaçlı. umarım yükselir bebeğim benimledir. inşallah isteyen herkes sağlıkla evladına kavuşur. biraz uzun yazdım kafanı şişirdim kusura bakma. hayırlı cumalar :-)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yumurtlama günümü takip ettim yumurtlama ve yumurtlama ertesi gün 2 gün boyunca beraber olduk bunun haricinde fazla bir şey yapmadım tek yaptığım bol bol dua etmek oldu tabii bu dualarıma benim gibi kızım da çok dua etti büyük ihtimalle Rabbim kızımın duasını kabul etti göğüs şişliği vardı adetim 2 gün gecikti bugün yaptım bugün 3 günü yani anlayacağın korkumdan bugün testini yaptım
Zaman hiç çizgi yoktu testimin çöpünü atmaya gittiğim zaman testin üstüne 5 ve 10 dakika sonra sonuç belli olur yazıyordu Hemen banyoya gittiğim zaman silik bir çizgi oldu kuruyunca tam çizgi belli oldu 🥰🥰🥰 hiç kimseye söylemeden ilk bu gruba attım çünkü bu gruptakiler ailem gibi oldular 🥰🥰🥰bu🥰söylemeyi unuttum her ay düzenli olarak folik asit kullandım
yaaa Rabbım ne buyuk, cok sevındım canım, hayırlı ugurlu olsun ınsallaahhh, senı goruyordum cunku gruplardan cok sevındım. :KK200:
bizlerede dua et ınsallahhh bızde kavusalım yavrularımıza, bende 3bucuk yıldır evlıyım, bu ay yumurta takıbı denedık bakalım ne olacak.

Eklentiler

• IMG_20220325_084839.jpg
    IMG_20220325_084839.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220325_084909.jpg
    IMG_20220325_084909.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20220325_092541.jpg
    IMG_20220325_092541.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 68
yaaa Rabbım ne buyuk, cok sevındım canım, hayırlı ugurlu olsun ınsallaahhh, senı goruyordum cunku gruplardan cok sevındım. :KK200:
bizlerede dua et ınsallahhh bızde kavusalım yavrularımıza, bende 3bucuk yıldır evlıyım, bu ay yumurta takıbı denedık bakalım ne olacak.
Allah razı olsun inanın ki her zamanında her aklıma geldiğinde hepimiz için dua ediyor rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısını kolaylıkla bize nasip etsin inşallah 🤲❤️♥️

X