Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alışırsın canım.. 😁 anladimmmm kuzu zor biliyorum herseferinde hayalkırıklığı ama pes etme.. kan verdim demişsin sonucu ne zaman alıyorsun? Bozma moralini yaa güçlü kadın 😏

Bende bu ayı değerlendirmiştim işte adetim gecikti baya . Bir ara test yaptım kaset testten erken gebelik değil.. yaptım işte bir gölge görür gibi oldum fotoda herkes göremiyordu ama görenler vardı benim gibi iste dedim acaba kuruma filan mı diye suya tuttum kuruyunca dahada belirgin olmuştu bu iki kez böyle oldu sonraki testlerde doğru dürüst belirli bişey çıkmadı dedi hayy testine 🤣🤣 doktora gideceğim İnshaAllah bir kaç güne ortaya çıkar.. bekirtilerimde aynı geven ay gibi sadece daha haffif ağrılarım sanki bakalım
Bn adet oldm cnm nisana geciorm :) Allahim insallah nasip etsin tez vakitte bekletmesin aratmasin kimseye sabrimizin sonu selamet olacak insaallah inaniorm vati zamani gelecek Allahim nasip etsin insallahh hepimize saglikla aminnnnn

Bel ağrısı çok olan var mı. Benim bel ve kasık ağrısı coştu bugun. 🤦‍♀️Hiç bu kadar ağrım olmazdı adet olduğumu bile anlamazdım ben. Bende bişeyler var yaaa git gide emin oluyorum bata son 5 günnn :KK73:
Bel ağrısı benim bugun çok oldu gerçi yumurtlamadan itibaren baya vardı sonra azaldı bata 4 gün kaldı tekrar başladı ama benim adet öncesi zaten ağrırdı. Bakalım hayırlısı kuzum keşke senin gibi adet oldugumu anlamasam😂 her adet dönemimde hastanelik olurum🥲

Bn adet oldm cnm nisana geciorm :) Allahim insallah nasip etsin tez vakitte bekletmesin aratmasin kimseye sabrimizin sonu selamet olacak insaallah inaniorm vati zamani gelecek Allahim nasip etsin insallahh hepimize saglikla aminnnnn
Aminnn kuzummmm evet kesinlikle sonunda olacak İnshaAllah.. Allah yeterki sağlık versin..gerisi olamyacak şey değil..

bebek rahme tutunduktan sonra çıkıyor diye biliyorum. henüz 8 günmüş moral bozmaya hiç gerek yok.
belirtilerin var mıydı ?
Yani adete 8 gün var benim yani 7 gun kaldi işte 2 gundur baya kaşık agriis var suan bile var samcim var sol kasıkta niyeyse doktor bakti goremedi birsey hani kis gibi seyler yokmus genel cerrahiye git apandis olabilir dedi yani bende bilemiyofum ki yumurtlamaysa vs diye off

Canım hiç olmazdı benim reglim gelince kasik ağrım bel ağrım başlardı regl öncesi olmazdı olduğunda genelde hep gebe cktim ama bu sefer çok farklı durum yasiyorum düşün kendimden suphelenmeyip kan testini yanlış yaptilarmi diyecek kadar
Test yapınca beni de etiketle

Ben test yapmadım yapanlar var mı? güzel haberlerle gelin @crab_mother ismira_1923 ismira_1923 ve diğer adaylar 🤰🏼
Adete 2 gun kala yaptım az önce. Kızlar benim biliyorsunuz bi pozitif bi negatif gibiydi. Ama suanki durum bu. Yani negatif çıkanlar umudu kaybetmesin😇 bazen testlerde de beta hcg oranı aynı olcemiyor sanirim. Adete 2 gun kala benim suan. Sizlerde var mi haber. Herkesten güzel haberler bekliyorum 😇

Eklentiler

• 20220325_072233.jpg
    20220325_072233.jpg
    154,3 KB · Görüntüleme: 108
Adete 2 gun kala yaptım az önce. Kızlar benim biliyorsunuz bi pozitif bi negatif gibiydi. Ama suanki durum bu. Yani negatif çıkanlar umudu kaybetmesin😇 bazen testlerde de beta hcg oranı aynı olcemiyor sanirim. Adete 2 gun kala benim suan. Sizlerde var mi haber. Herkesten güzel haberler bekliyorum 😇
Hayırlı olsun bebiiisssin benimm🥰🥰Bata 3 gün var canım yapsam çıkar mı sence kaset test ama erken gebelik değil

Teşekkür ederim canım bilgilendirme için,bat tarihleri geçip bilgilendirme yapayanlara kırmızı koyuyorum o yüzden bu bilgilendirme önemli 😊
Benim de daha gelmedi. Sali ve carsamba gunu renkli akintim vardi, acik pembe gibi. Kasik agrim vardi adet olacakmisim gibi. Ama agri da akinti da yok simdi. Dun oglen idrar testi yaptim negatifti. Pcos um ayni zamanda.

Kızlar şuan elim ayağım titriyor kizlarrrr çok şükür ya rabbim çok şükür hamileyim galiba testime bakın ne olur çok net gözükür batm geçeli bugün üçüncü günüm göğüs ağrım ve Beyza sulu akıntım var dün sol kasığımda agriy girdi bı bakın ne olur var dimi yanlış görmüyorum

Eklentiler

• IMG_20220325_080452.jpg
    IMG_20220325_080452.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 101
  • 16481847723992077249333253197346.jpg
    16481847723992077249333253197346.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG-20220325-WA0000.jpeg
    IMG-20220325-WA0000.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 99
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah 🧿🍀Ben adet oldum yumurtlama günüm 11 imiş muhtemelen kaçırdım o günü de 😬 geç kalmışım🤦🏼‍♀️ Ama bu ay ovulasyon ile takip edeceğim. Papatyamelo Papatyamelo boya beni kırmızılara nisana dikey geçiş yapıyorum ☺️ Kalanlar da hayırlı haberlerle gelsin inşallah

Evet size de hayırlı olsun diyelim ozaman💗benim 29u bat. Ya bat günü ya da sonrası yapacağım testi. Benim gibi sabırsız Bi insan bekliyor ya bu ay kendime şaşıyorum:KK15:

Kızlar şuan elim ayağım titriyor kizlarrrr çok şükür ya rabbim çok şükür hamileyim galiba testime bakın ne olur çok net gözükür batm geçeli bugün üçüncü günüm göğüs ağrım ve Beyza sulu akıntım var dün sol kasığımda agriy girdi bı bakın ne olur var dimi yanlış görmüyorum
Hayırlı olsun canım benim gözüküyor hemen ciktiysa var Rabb'im sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin 🤲🌺

Daha ilk attığınızda da ben görmüştüm çizgiyi şimdi daha belirgin olmuş. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏😄

Hayırlı olsun, tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏😄

Tebrikler hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻

hayırlı olsun canımm, maşallaaahhh

X