- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.861
Ben test yapmadım yapanlar var mı? güzel haberlerle gelin C crab_motherKIZLAR GUNAYDIN NEDEN DURGUN BUGÜN BURASI YAAA
Yaa hayırlısı canım inşallahtestlerde negatifi gördük ondan =D
Pazartesi doktora gitcem nasipseBen test yapmadım yapanlar var mı? güzel haberlerle gelin C crab_motherismira_1923 ve diğer adaylar
Senin durumlar neydiBen test yapmadım yapanlar var mı? güzel haberlerle gelin C crab_motherismira_1923 ve diğer adaylar
Alışırsın canım..Hahahha kiz neden deistinya sn ole taninmistin oysa smdi buna zor aliscm :))) fazla girmiom ya buraya ne blim biraz umitsizim ya giresmde gelmio buayda olmamistir zten dha adet olmadm ama kan verdim morf haftasonuna kdr adet olrm zten biraz moralm bozuk anlayacagin :) sn napion nasil gdio ?
Testlerim negatif bat tarihimi tahmini olarak 26 Mart diyorum ama o da net değil. Çok erken başladım test yapmaya aslında. Muhtemelen gebelik yok ama adet olmayı bekliyorum yine de. bugün ilişki sonrası 11. Gün bakalım nasip kısmet. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallahSenin durumlar neydi
Negatif yedik ondan olabilir miKIZLAR GUNAYDIN NEDEN DURGUN BUGÜN BURASI YAAA
Sen maşallah çok sabırlısın takdir ettim bu huyunu. Asla duramazdım ben olsaydımNegatif yedik ondan olabilir mi
Kız senin test pozitif degilmiydiNegatif yedik ondan olabilir mi
İnş benim de yükselir bugün normalde adetim 4. Günü ama gelen giden yok testvermistim 39 çıktı ins yükselirTestlerim negatif bat tarihimi tahmini olarak 26 Mart diyorum ama o da net değil. Çok erken başladım test yapmaya aslında. Muhtemelen gebelik yok ama adet olmayı bekliyorum yine de. bugün ilişki sonrası 11. Gün bakalım nasip kısmet. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah
Hayırlısı ne ise o olsun öncelikle ama ins sende tez zamanda minik haberini bizlere verirsinTestlerim negatif bat tarihimi tahmini olarak 26 Mart diyorum ama o da net değil. Çok erken başladım test yapmaya aslında. Muhtemelen gebelik yok ama adet olmayı bekliyorum yine de. bugün ilişki sonrası 11. Gün bakalım nasip kısmet. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah
Demekki dün takip edememissin kuzum koca sığır çıktı kandaKız senin test pozitif degilmiydi
Evt dün pek bakamadım gözden kaçırmışım demmkkiDemekki dün takip edememissin kuzum koca sığır çıktı kandatestler yalanmış megerrr tabi hala adet olmadım ve belirtilerim devamke bu sağlık ocağında bir tuhaflık var ama çözemedim
Ay sığır yazılmış sıfır olacaktı oEvt dün pek bakamadım gözden kaçırmışım demmkki
Olsun hocam sorun değil ben anladımAy sığır yazılmış sıfır olacaktı oAllahimya bir de öğretmen olacam hep yazım hatası
Yaptım yine aynı sonuç days comfort silik çizgi freely erken gebelik negatifBen test yapmadım yapanlar var mı? güzel haberlerle gelin C crab_motherismira_1923 ve diğer adaylar
Benim de reglden 10 gün önce şişerdi yavaş yavaş inerdi sonra regl olurdum. Şuan regle 4 gün var daha yeni şişmeye başladı ama inanılmaz baş ağrısı çekiyorum dünden beriRegl öncesi göğüslerim şişer ağrısı azalır regl olurdum fakat şu an hamileyim göğüs hassasiyeti adet günümde başladı herkeste farklılık gösterebiliyor benim akıntım bile yok...O yüzden umut hep var