Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Papatyamelo Papatyamelo canım bat 22ydi hâlâ regl olmadım dün test yaptım ilk idrarla tertemizdi🥴 bekliyorum gelmesini tablo için bilgilendireyim dedim 💜
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için,bat tarihleri geçip bilgilendirme yapayanlara kırmızı koyuyorum o yüzden bu bilgilendirme önemli 😊

İnş benim de yükselir bugün normalde adetim 4. Günü ama gelen giden yok testvermistim 39 çıktı ins yükselir
yükselir heralde canım düşük sınır 17 imiş üzeri normal kabul ediliyor benimde bata 2 gün kala kan testim 21 çıktı endişelendim de takip ettirmek lazımmış değerden ziyade yükselişi önemliymiş. hayırlısı umarım güzel sonuçlarımız olur 💘

Kizlar doktor polistik over yok sende dedi öbür doktor gec olduysan adet vs kilo aldiysan bi anca ondan demiatir dedi yaptığım tetkitletdee birşey yok dedi keyfine bak diyor 😂😂 çok şükür ya 🤲🤲🌺

arkadaslar birşey sormak istiyorum ben yumurtlamayı görmem gerekenden 3 gün sonra gördüm bu durumda batı da 3 gün ileri mi atmalıyım acaba

20220324_171129.jpg
bu da bugun bat tarihindeki testim bisi goren var mi

Hanımlar dün çatlama oldu ağrı sancidan anladım ilk kez bu ay çatlamada baş dönmesi yasadım klomen vs hiç bişey kullanmıyorum aranızda yaşayan var mı normal mi baş dönmesi bir sorun mu var acaba dedim

Yani şöyle yumurtlama ne zaman gorduysen üzerine 14 15 gün say canım eğer olursa regl olursun ayın kacindaydi yumurtlaman
13 ya da 14 u. o zaman bugunu değil 27si bat kabul edebilirim. sağ kasıgımda da ince ince sızlama hissediyorum dünden beri insallah bizimledir bebişlerimiz
Silik gibi geldi ama sen daha net görüyosundr canım
gözlerim şaşı oldu bakmaktan :KK70: aydınlıkta görünmüyor ama gölgede bakınca görür gibi oldum.
Hanımlar dün çatlama oldu ağrı sancidan anladım ilk kez bu ay çatlamada baş dönmesi yasadım klomen vs hiç bişey kullanmıyorum aranızda yaşayan var mı normal mi baş dönmesi bir sorun mu var acaba dedim
yok hiç yaşamadım ama 1 2 saat agrı yaşıyorum kasığımda yumurtalama döneminde

X