- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.821
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallahEki Görüntüle 3014492
Yaptığım ovülasyon testi gebelik varmıdır ?
Sağol canım Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Ben 4 aydır takip ediyorum ama ,ovulasyon sayfasıyla çalıştıktan sonra yanlislarim olduğunu gördüm, ben yumurtlamadan 11 gün sonra kaset testte silik gördüm, baş dönmesi ve kaşık ağrısından şüphelendim , kaç gün var regl gelmesine canımAllah kucağına almayı nasip etsin canımBen de senle aynı durumdayım ben de 5 aydır istiyorum ama 3 aydır yumurtlama takibi yapıyorum. Sen de yapıyor muydun? Adete kaç gün kala öğrendin? Yumurtlama takibi yapıyorsan yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin ve belirtilerin nelerdi? Ben de çatlamayı değerlendirmiştim bir de yumurtlamadan 1 gün öncesini. Çatlama üzerinden çatlamayı dahil alınca 10. Gün çatlama gününden sonra sayınca da 9. Günüm test yaptım negatif çıktı
5 gün var dahaSağol canım Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Ben 4 aydır takip ediyorum ama ,ovulasyon sayfasıyla çalıştıktan sonra yanlislarim olduğunu gördüm, ben yumurtlamadan 11 gün sonra kaset testte silik gördüm, baş dönmesi ve kaşık ağrısından şüphelendim , kaç gün var regl gelmesine canım
5 gün erken ama benim regl 4 gün vardı ama çok silik çıktı yani umudunu kaybetme5 gün var daha
Gerçekten çok ilginç üzülme canım yeni ay yeni umutlar toparlanırsın merak etme vazgeçmek yok menapoza kadarSonuç belli tekrar yapmanın anlamı yokki çok üzüldüm çok yani hiç bu şekilde olmamıştı şoka uğradım resmen bu kadar belirti gecikme testtin hemen silik çıkması nebilim beni çok üzdü hiç bu kadar etkilenmemistm daha önce
başka dr adına giriş olabilir testin tarihinden emin misinKızlar sağlık ocağında bir karışıklık mi oldu diyecem ama benim doktorum ve sonucum sıfırdı şimdi öylesine enabiza girdim başka doktor adı yazıyor anlamadim Furkan olan benim doktorum detayı görüntüle deyince sonuç sıfır yazıyor ama diğer doktor ne alaka bu yoktu az önce girince gördüm acaba bı karisiklikmi oldu kanda ya hiç guvenemedim bu sağlık ocağına ilk kez gittim hatta kan alırken normalde kağıt vermişlerdi pazartesi şu HCG ye bakmayı unuttu demiştim hatta bugün kağıt vermeden kan aldılar benden anlam veremedim
5 gün erken ama benim regl 4 gün vardı ama çok silik çıktı yani umudunu kaybetme
Görüntüsü var mı testin
Ovulasyon testini ne zaman yapmıştın böyle koyulaşmıştı kuzum
Canım ovulasyon testini regl gecikmeye başlayınca yaptım , hep koyu çıktı ilk dakikalarda bunu da bugün yaptımOvulasyon testini ne zaman yapmıştın böyle koyulaşmıştı kuzum
Nasıl yani canım ?Gerçekten çok ilginç üzülme canım yeni ay yeni umutlar toparlanırsın merak etme vazgeçmek yok menapoza kadar
başka dr adına giriş olabilir testin tarihinden emin misin
Menopur iğne+ dostinex hap kullanıyor. Esimin hipofiz bezinde adenom var(tümörümsu bir yapi) prolaktin seviyesi çok farklı seyrediyor. Bazen artıyor bazen düşüyor gerçi düşüyor dediğimde erkekler için pek düşük bir sayı sayılmaz. Bu hafta tekrar sperm testi var. Ne çıkacak ne olacak bilmiyorum.Canım eşim 6 yildir tedavi oluyor ilk basta 0 dı hiç yoktu sonra ovitelle kullandı sayımız binlere ciktı gecen ağustosta 8 milyon cikti. Sonra doktorumuz gonalf ekledi oda spermleri arttiriyormus gecen ay 44 milyon gecen haftada 89 milyon cikti cok sukur. Simdi hamileyim. Sizde durum nasıl? Esin hangi ilaclari kullaniyor
İnşallah güzel haberlerle bize dönersin canımYok canım aksatmam yakında gidcem İnshaAllah doktora
Merhaba benimde kasık ağrım ve bel ağrısı oluyor beyaz akıntımda var test yapsammi kararsızım birazdahami beklesem 3 4 gün geçti günümCanım ovulasyon testini regl gecikmeye başlayınca yaptım , hep koyu çıktı ilk dakikalarda bunu da bugün yaptım
Bence yap yani gecikmişsinMerhaba benimde kasık ağrım ve bel ağrısı oluyor beyaz akıntımda var test yapsammi kararsızım birazdahami beklesem 3 4 gün geçti günüm
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
�
Insan korkuyor işte hep beklenti içindeBence yap yani gecikmişsin
Korkma eninde sonunda ogreniceksin hayırlısı ben mesela 8 gun kaldi adete dayanamiyorumInsan korkuyor işte hep beklenti içinde
Bi an kendimi adet olmuş gibi hissediyorum bi bakıyorum beyaz akıntım veya sulu akıntım olmus yarında olmazsam yapicamKorkma eninde sonunda ogreniceksin hayırlısı ben mesela 8 gun kaldi adete dayanamiyorumİnşAllah isteyen herkes hamile kalir hayirlisiyla
Sen de benim gibisin adet gecikse bile bekliyorum az daha geçsin diye negatif görünce sinirlerim bozuluyor. İçimden sen hamileymişsin gibi geçiyor umarım öyledir haber verBi an kendimi adet olmuş gibi hissediyorum bi bakıyorum beyaz akıntım veya sulu akıntım olmus yarında olmazsam yapicam
Inşallah yaa tamam haber veririmSen de benim gibisin adet gecikse bile bekliyorum az daha geçsin diye negatif görünce sinirlerim bozuluyor. İçimden sen hamileymişsin gibi geçiyor umarım öyledir haber ver
Yap canım bende doktora gidicegim baya agrim var bugün akşam girdi bendede ne var bilmiyorum İnşAllah bu ay tutmustur bebişBi an kendimi adet olmuş gibi hissediyorum bi bakıyorum beyaz akıntım veya sulu akıntım olmus yarında olmazsam yapicam