Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Ben 4 aydır takip ediyorum ama ,ovulasyon sayfasıyla çalıştıktan sonra yanlislarim olduğunu gördüm, ben yumurtlamadan 11 gün sonra kaset testte silik gördüm, baş dönmesi ve kaşık ağrısından şüphelendim , kaç gün var regl gelmesine canım

5 gün var daha

Gerçekten çok ilginç üzülme canım yeni ay yeni umutlar toparlanırsın merak etme vazgeçmek yok menapoza kadar
başka dr adına giriş olabilir testin tarihinden emin misin

Menopur iğne+ dostinex hap kullanıyor. Esimin hipofiz bezinde adenom var(tümörümsu bir yapi) prolaktin seviyesi çok farklı seyrediyor. Bazen artıyor bazen düşüyor gerçi düşüyor dediğimde erkekler için pek düşük bir sayı sayılmaz. Bu hafta tekrar sperm testi var. Ne çıkacak ne olacak bilmiyorum.

Bence yap yani gecikmişsin
Insan korkuyor işte hep beklenti içinde

Bi an kendimi adet olmuş gibi hissediyorum bi bakıyorum beyaz akıntım veya sulu akıntım olmus yarında olmazsam yapicam
Sen de benim gibisin adet gecikse bile bekliyorum az daha geçsin diye negatif görünce sinirlerim bozuluyor. İçimden sen hamileymişsin gibi geçiyor umarım öyledir haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…