- 14 Aralık 2021
- 76
- 33
- 21
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.841
Inşallah canım yarın olsun haber etcemYap canım bende doktora gidicegim baya agrim var bugün akşam girdi bendede ne var bilmiyorum İnşAllah bu ay tutmustur bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım yarın olsun haber etcemYap canım bende doktora gidicegim baya agrim var bugün akşam girdi bendede ne var bilmiyorum İnşAllah bu ay tutmustur bebiş
Hahahha kiz neden deistinya sn ole taninmistin oysa smdi buna zor aliscm :))) fazla girmiom ya buraya ne blim biraz umitsizim ya giresmde gelmio buayda olmamistir zten dha adet olmadm ama kan verdim morf haftasonuna kdr adet olrm zten biraz moralm bozuk anlayacagin :) sn napion nasil gdio ?Ay ben ismimi değiştim unuttum ya... Kız benim mumineee
Regl öncesi göğüslerim şişer ağrısı azalır regl olurdum fakat şu an hamileyim göğüs hassasiyeti adet günümde başladı herkeste farklılık gösterebiliyor benim akıntım bile yok...O yüzden umut hep varBen de umutluyum canım inşallah güzel haber alırız Başım ağrıyo ama regl öncesi migrenim tuttu bir de öncesinde hep gögüslerim şişerdi bu sefer biraz geç şişti ama korkuyorum millet gögüsleri şişince sevinir hamileyim diye ben üzülüyorum
Ayni bende canım seyez süt gibi akıntım var göğüs ağrım var bat tarihim dündü olmadım bugün de olmazsam yarın mübarek günde yakacağım inşallah senin akıntın sünen akıntı mı yoksa normal bı akıntı miBi an kendimi adet olmuş gibi hissediyorum bi bakıyorum beyaz akıntım veya sulu akıntım olmus yarında olmazsam yapicam
Aynı dediğin gibiAyni bende canım seyez süt gibi akıntım var göğüs ağrım var bat tarihim dündü olmadım bugün de olmazsam yarın mübarek günde yakacağım inşallah senin akıntın sünen akıntı mı yoksa normal bı akıntı mi
Senin günün baya geçmiş canım bence beklemek yap derimBi an kendimi adet olmuş gibi hissediyorum bi bakıyorum beyaz akıntım veya sulu akıntım olmus yarında olmazsam yapicam
Yaa o Zaman hayırlı haberler geliyoruz. Test atarsan buraya beni etiketler misin birde akıntin sünen bir akıntı mı normal bı akıntı miBugün inşallah yapicam hayırlısıyla
İnşAllah kuzum güzel haber alırsınInşallah canım yarın olsun haber etcem
Tamam etiketlerim normal beyaz akıntıYaa o Zaman hayırlı haberler geliyoruz. Test atarsan buraya beni etiketler misin birde akıntin sünen bir akıntı mı normal bı akıntı mi
Inşallah ya 11 aydır bekliyorumİ
İnşAllah kuzum güzel haber alırsın
Kuzum ins hayırlısı olsun 11 aya değsin bu mübarek 3 aylarda güzel haber alırsın bizde sevincine ortak oluruz etiketlermisinn beniiideeeInşallah ya 11 aydır bekliyorum
Bence test yapmalısın , daha önce böyle bir ağrın akintin varmiydiMerhaba benimde kasık ağrım ve bel ağrısı oluyor beyaz akıntımda var test yapsammi kararsızım birazdahami beklesem 3 4 gün geçti günüm
İnşAllah guzel haber verInşallah ya 11 aydır bekliyorum
İnşallah inşallahKizlar çok şükür bendede bi sıkıntı yokmus polistik overde önemli degil dedi yani yok sanırım çünkü adet oldugun surece korkma dedi test iste vs gebelik testide istedi İnşAllah hamile cikarim ya
KIZLAR GUNAYDIN NEDEN DURGUN BUGÜN BURASI YAAA