Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😂😂😂😂😂 Ay ben ismimi değiştim unuttum ya... Kız benim mumineee
Hahahha kiz neden deistinya sn ole taninmistin oysa smdi buna zor aliscm :))) fazla girmiom ya buraya ne blim biraz umitsizim ya giresmde gelmio buayda olmamistir zten dha adet olmadm ama kan verdim morf haftasonuna kdr adet olrm zten biraz moralm bozuk anlayacagin :) sn napion nasil gdio ?

Ben de umutluyum canım inşallah güzel haber alırız🙏🏻 Başım ağrıyo ama regl öncesi migrenim tuttu😢 bir de öncesinde hep gögüslerim şişerdi bu sefer biraz geç şişti ama korkuyorum millet gögüsleri şişince sevinir hamileyim diye ben üzülüyorum
Regl öncesi göğüslerim şişer ağrısı azalır regl olurdum fakat şu an hamileyim göğüs hassasiyeti adet günümde başladı herkeste farklılık gösterebiliyor benim akıntım bile yok...O yüzden umut hep var :KK66:

Bi an kendimi adet olmuş gibi hissediyorum bi bakıyorum beyaz akıntım veya sulu akıntım olmus yarında olmazsam yapicam
Ayni bende canım seyez süt gibi akıntım var göğüs ağrım var bat tarihim dündü olmadım bugün de olmazsam yarın mübarek günde yakacağım inşallah 🤲🏻 senin akıntın sünen akıntı mı yoksa normal bı akıntı mi

X