-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.881
Daha çok erken benim 4 gün kaldı yapmıyorum dahaKizlar benim gebelik testi negatif sizce daha 8 gün var ondanmi cikmamistir adete
Nisana gitmeyelim lütfenYaptım yine aynı sonuç days comfort silik çizgi freely erken gebelik negatifyarın 3 gün kalıyor artık kaset test yapıcam
Hahaha kiz ben doktor istedi gebelik varmi diye bakmak icin degil galiba bakiyorlarya kontrol icin ondan galiba ayrica korkulcak birsey yokki canim yap yani test varsa zaten çıkarDaha çok erken benim 4 gün kaldı yapmıyorum daha
Erken henüz?Hahaha kiz ben doktor istedi gebelik varmi diye bakmak icin degil galiba bakiyorlarya kontrol icin ondan galiba ayrica korkulcak birsey yokki canim yap yani test varsa zaten çıkar
Sen bilirsin tabikiErken henüz?
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için,bat tarihleri geçip bilgilendirme yapayanlara kırmızı koyuyorum o yüzden bu bilgilendirme önemliPapatyamelo canım bat 22ydi hâlâ regl olmadım dün test yaptım ilk idrarla tertemizdi bekliyorum gelmesini tablo için bilgilendireyim dedim
İnan bunun olmasını hiç istemiyorum bugüne kadar hep sağ kasığımda kramplar hissediyordum. Bugün solda var. Ben kendimi anlayamıyorumNisana gitmeyelim lütfen
yükselir heralde canım düşük sınır 17 imiş üzeri normal kabul ediliyor benimde bata 2 gün kala kan testim 21 çıktı endişelendim de takip ettirmek lazımmış değerden ziyade yükselişi önemliymiş. hayırlısı umarım güzel sonuçlarımız olurİnş benim de yükselir bugün normalde adetim 4. Günü ama gelen giden yok testvermistim 39 çıktı ins yükselir
Sağol kuzum İnshaAllahİnşallah güzel haberlerle bize dönersin canımaklım sende
At buraya canimTest yaptım tek çizgi
Canım yumurtlamanin üzerine 14 15 gün saybo günde adet olmuş oluyosunarkadaslar birşey sormak istiyorum ben yumurtlamayı görmem gerekenden 3 gün sonra gördüm bu durumda batı da 3 gün ileri mi atmalıyım acaba
Uygulamaya gore bugun bat ama yumurtlamam uygulamanin gosterdigi gunden 3 gun sonra oldu. O zaman ben bati da 3 gun ileri atmaliyim o zamanCanım yumurtlamanin üzerine 14 15 gün saybo günde adet olmuş oluyosun
Yani şöyle yumurtlama ne zaman gorduysen üzerine 14 15 gün say canım eğer olursa regl olursun ayın kacindaydi yumurtlamanUygulamaya gore bugun bat ama yumurtlamam uygulamanin gosterdigi gunden 3 gun sonra oldu. O zaman ben bati da 3 gun ileri atmaliyim o zaman
Silik gibi geldi ama sen daha net görüyosundr canımEki Görüntüle 3033684 bu da bugun bat tarihindeki testim bisi goren var mi
13 ya da 14 u. o zaman bugunu değil 27si bat kabul edebilirim. sağ kasıgımda da ince ince sızlama hissediyorum dünden beri insallah bizimledir bebişlerimizYani şöyle yumurtlama ne zaman gorduysen üzerine 14 15 gün say canım eğer olursa regl olursun ayın kacindaydi yumurtlaman
gözlerim şaşı oldu bakmaktanSilik gibi geldi ama sen daha net görüyosundr canım
yok hiç yaşamadım ama 1 2 saat agrı yaşıyorum kasığımda yumurtalama dönemindeHanımlar dün çatlama oldu ağrı sancidan anladım ilk kez bu ay çatlamada baş dönmesi yasadım klomen vs hiç bişey kullanmıyorum aranızda yaşayan var mı normal mi baş dönmesi bir sorun mu var acaba dedim