Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahha kiz neden deistinya sn ole taninmistin oysa smdi buna zor aliscm :))) fazla girmiom ya buraya ne blim biraz umitsizim ya giresmde gelmio buayda olmamistir zten dha adet olmadm ama kan verdim morf haftasonuna kdr adet olrm zten biraz moralm bozuk anlayacagin :) sn napion nasil gdio ?
Alışırsın canım.. 😁 anladimmmm kuzu zor biliyorum herseferinde hayalkırıklığı ama pes etme.. kan verdim demişsin sonucu ne zaman alıyorsun? Bozma moralini yaa güçlü kadın 😏

Bende bu ayı değerlendirmiştim işte adetim gecikti baya . Bir ara test yaptım kaset testten erken gebelik değil.. yaptım işte bir gölge görür gibi oldum fotoda herkes göremiyordu ama görenler vardı benim gibi iste dedim acaba kuruma filan mı diye suya tuttum kuruyunca dahada belirgin olmuştu bu iki kez böyle oldu sonraki testlerde doğru dürüst belirli bişey çıkmadı dedi hayy testine 🤣🤣 doktora gideceğim İnshaAllah bir kaç güne ortaya çıkar.. bekirtilerimde aynı geven ay gibi sadece daha haffif ağrılarım sanki bakalım

Senin durumlar neydi
Testlerim negatif bat tarihimi tahmini olarak 26 Mart diyorum ama o da net değil. Çok erken başladım test yapmaya aslında. Muhtemelen gebelik yok ama adet olmayı bekliyorum yine de. bugün ilişki sonrası 11. Gün bakalım nasip kısmet. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah

Testlerim negatif bat tarihimi tahmini olarak 26 Mart diyorum ama o da net değil. Çok erken başladım test yapmaya aslında. Muhtemelen gebelik yok ama adet olmayı bekliyorum yine de. bugün ilişki sonrası 11. Gün bakalım nasip kısmet. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah
İnş benim de yükselir bugün normalde adetim 4. Günü ama gelen giden yok testvermistim 39 çıktı ins yükselir

Hayırlısı ne ise o olsun öncelikle ama ins sende tez zamanda minik haberini bizlere verirsin

Regl öncesi göğüslerim şişer ağrısı azalır regl olurdum fakat şu an hamileyim göğüs hassasiyeti adet günümde başladı herkeste farklılık gösterebiliyor benim akıntım bile yok...O yüzden umut hep var :KK66:
Benim de reglden 10 gün önce şişerdi yavaş yavaş inerdi sonra regl olurdum. Şuan regle 4 gün var daha yeni şişmeye başladı ama inanılmaz baş ağrısı çekiyorum dünden beri

X