• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ kasigimda 1 haftadan beri batma var , göğüs ağrısı ara sıra oluyor, hafif baş dönmesi ve uyuklama ☺️
Benim de yumurtlamadan beri ara ara batma vardı şu 3 4 gündür sürekli var. Hapşırınca öksürünce ani krámp gibi acı oluyo. Ya bunları okudukça hemen test yapmak istiyorum. Sonra yine kendimi teselli ediyorum 6 gün var bekleeeeee diye:KK47:

Kizlar herkese merhaba , buraya ilk kez yazıyorum sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim , bayadir takip ediyordum ama bende çok şükür bu ay hamile kaldım , 5 aydır uğraşıyordum , Rabbim sonunda nasip etti , şu 5 ay bile bana bir sene gibi geldi , Bakıyorum bazilari ümitsizlige düşmüş , yada erken den test yapıyor , Şunu söylemek istiyorum 'Umitsizlik seytandandir" bunu unutmayın Rabbim ol deyince oluyor , ben buna inanıyorum , sormak istediğiniz bir soru olursa cevaplayabilirim , Rabbim herkesin gönlündekinin Hayırlısını versin... İlk 3 testi ilk gün yaptım , kan testinde reglden 5 gün sonra verdim.Eki Görüntüle 3033121 Eki Görüntüle 3033120
Allah kucağına almayı nasip etsin canım❤️ Ben de senle aynı durumdayım ben de 5 aydır istiyorum ama 3 aydır yumurtlama takibi yapıyorum. Sen de yapıyor muydun? Adete kaç gün kala öğrendin? Yumurtlama takibi yapıyorsan yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin ve belirtilerin nelerdi? Ben de çatlamayı değerlendirmiştim bir de yumurtlamadan 1 gün öncesini. Çatlama üzerinden çatlamayı dahil alınca 10. Gün çatlama gününden sonra sayınca da 9. Günüm test yaptım negatif çıktı

Benim de yumurtlamadan beri ara ara batma vardı şu 3 4 gündür sürekli var. Hapşırınca öksürünce ani krámp gibi acı oluyo. Ya bunları okudukça hemen test yapmak istiyorum. Sonra yine kendimi teselli ediyorum 6 gün var bekleeeeee diye:KK47:

Benim 5 gün var aynı durumdayım bugun test yaptım negatif

Bi önceki gebeliğimde adet tarihinde yapmıştım çok silikti. kan verdim 47 çıkmıştı. O yüzden bata kadar beklicem üzülürsem ozaman üzüleyim bari. Ama ben umutluyum ya biliyorum ordaaaa:anneadayı:
Ben de umutluyum canım inşallah güzel haber alırız🙏🏻 Başım ağrıyo ama regl öncesi migrenim tuttu😢 bir de öncesinde hep gögüslerim şişerdi bu sefer biraz geç şişti ama korkuyorum millet gögüsleri şişince sevinir hamileyim diye ben üzülüyorum

Ben de umutluyum canım inşallah güzel haber alırız🙏🏻 Başım ağrıyo ama regl öncesi migrenim tuttu😢 bir de öncesinde hep gögüslerim şişerdi bu sefer biraz geç şişti ama korkuyorum millet gögüsleri şişince sevinir hamileyim diye ben üzülüyorum
Benim normalde hiç şişmez reglde ama şimdi dolgun olmaya başladı biraz o da ümitlendiriyor. Bir de sağ kasıkta acı da değil Bi his var çok ayakta kaldım I rahatsız ediyor fazla gerindimmi aynı şekilde. Ben kasımda düşük yaptım o gebelikte de bu şekilde anlamıştım gebeliği ondan tanıdık geliyor inşallah yanılmıyorumdur

Kizlar herkese merhaba , buraya ilk kez yazıyorum sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim , bayadir takip ediyordum ama bende çok şükür bu ay hamile kaldım , 5 aydır uğraşıyordum , Rabbim sonunda nasip etti , şu 5 ay bile bana bir sene gibi geldi , Bakıyorum bazilari ümitsizlige düşmüş , yada erken den test yapıyor , Şunu söylemek istiyorum 'Umitsizlik seytandandir" bunu unutmayın Rabbim ol deyince oluyor , ben buna inanıyorum , sormak istediğiniz bir soru olursa cevaplayabilirim , Rabbim herkesin gönlündekinin Hayırlısını versin... İlk 3 testi ilk gün yaptım , kan testinde reglden 5 gün sonra verdim.Eki Görüntüle 3033121 Eki Görüntüle 3033120
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🦋

BU TOPİGE YENI HAMISLER LAZIM YOKMU SOYLE TEST YAPAN YORUMLAYALIMDA BIRAZ SENLENSIN BURALAR KIZLAAAAR NERDESİNİZ 🧚‍♂️🧚‍♀️🧚🙋🙋🏼‍♀️

Back