- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.801
Yok canım aksatmam yakında gidcem İnshaAllah doktoraOlumlu düşün regli olmadıkça gebelik için mutlaka ihtimal var ama aksatma gitmek gerekli benden daha iyi biliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım aksatmam yakında gidcem İnshaAllah doktoraOlumlu düşün regli olmadıkça gebelik için mutlaka ihtimal var ama aksatma gitmek gerekli benden daha iyi biliyorsun
Benim de yumurtlamadan beri ara ara batma vardı şu 3 4 gündür sürekli var. Hapşırınca öksürünce ani krámp gibi acı oluyo. Ya bunları okudukça hemen test yapmak istiyorum. Sonra yine kendimi teselli ediyorum 6 gün var bekleeeeee diyeSağ kasigimda 1 haftadan beri batma var , göğüs ağrısı ara sıra oluyor, hafif baş dönmesi ve uyuklama
Allah kucağına almayı nasip etsin canım Ben de senle aynı durumdayım ben de 5 aydır istiyorum ama 3 aydır yumurtlama takibi yapıyorum. Sen de yapıyor muydun? Adete kaç gün kala öğrendin? Yumurtlama takibi yapıyorsan yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin ve belirtilerin nelerdi? Ben de çatlamayı değerlendirmiştim bir de yumurtlamadan 1 gün öncesini. Çatlama üzerinden çatlamayı dahil alınca 10. Gün çatlama gününden sonra sayınca da 9. Günüm test yaptım negatif çıktıKizlar herkese merhaba , buraya ilk kez yazıyorum sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim , bayadir takip ediyordum ama bende çok şükür bu ay hamile kaldım , 5 aydır uğraşıyordum , Rabbim sonunda nasip etti , şu 5 ay bile bana bir sene gibi geldi , Bakıyorum bazilari ümitsizlige düşmüş , yada erken den test yapıyor , Şunu söylemek istiyorum 'Umitsizlik seytandandir" bunu unutmayın Rabbim ol deyince oluyor , ben buna inanıyorum , sormak istediğiniz bir soru olursa cevaplayabilirim , Rabbim herkesin gönlündekinin Hayırlısını versin... İlk 3 testi ilk gün yaptım , kan testinde reglden 5 gün sonra verdim.Eki Görüntüle 3033121 Eki Görüntüle 3033120
Ay korkuyorum valla ara ara oluyor zatenVücudun adet olacağını sanıyor bu sebeple çok normal bunları yaşaman kızımda ilk 3 ay adet dönemlerimde sancım oldu
Bel ağrısından ölüyorum bende şuan Dr. Covidden olabilir dediKızlar belim ağrıyor yaa ins bisey olmaz demii
Benim de yumurtlamadan beri ara ara batma vardı şu 3 4 gündür sürekli var. Hapşırınca öksürünce ani krámp gibi acı oluyo. Ya bunları okudukça hemen test yapmak istiyorum. Sonra yine kendimi teselli ediyorum 6 gün var bekleeeeee diye
Geçmiş olsun ben geçirdim çoktan bidaha da nasip olmasın ins olanlarda tez zamannda iyileşsin insBel ağrısından ölüyorum bende şuan Dr. Covidden olabilir dedi
Bi önceki gebeliğimde adet tarihinde yapmıştım çok silikti. kan verdim 47 çıkmıştı. O yüzden bata kadar beklicem üzülürsem ozaman üzüleyim bari. Ama ben umutluyum ya biliyorum ordaaaaBenim 5 gün var aynı durumdayım bugun test yaptım negatif
Teşekkür ederim karantinamız dün bitti aslında ama nasıl bir hastalıksa çözemedim belim ikiye ayrılacakGeçmiş olsun ben geçirdim çoktan bidaha da nasip olmasın ins olanlarda tez zamannda iyileşsin ins
Benim de sol kasığımda sancı ve göğüs ağrım var inşallah bebek vardır ama umudum yok bakalım. Tebrik ederim siziSağ kasigimda 1 haftadan beri batma var , göğüs ağrısı ara sıra oluyor, hafif baş dönmesi ve uyuklama
Ben de umutluyum canım inşallah güzel haber alırız Başım ağrıyo ama regl öncesi migrenim tuttu bir de öncesinde hep gögüslerim şişerdi bu sefer biraz geç şişti ama korkuyorum millet gögüsleri şişince sevinir hamileyim diye ben üzülüyorumBi önceki gebeliğimde adet tarihinde yapmıştım çok silikti. kan verdim 47 çıkmıştı. O yüzden bata kadar beklicem üzülürsem ozaman üzüleyim bari. Ama ben umutluyum ya biliyorum ordaaaa
Allahin da izniyle hiç biirsey olmaz canım yaa Bi kendimi söyle teselli edemiyorumTeşekkür ederim karantinamız dün bitti aslında ama nasıl bir hastalıksa çözemedim belim ikiye ayrılacak
Geçmiş olsun sanada canımAllahin da izniyle hiç biirsey olmaz canım yaa Bi kendimi söyle teselli edemiyorum
Benim normalde hiç şişmez reglde ama şimdi dolgun olmaya başladı biraz o da ümitlendiriyor. Bir de sağ kasıkta acı da değil Bi his var çok ayakta kaldım I rahatsız ediyor fazla gerindimmi aynı şekilde. Ben kasımda düşük yaptım o gebelikte de bu şekilde anlamıştım gebeliği ondan tanıdık geliyor inşallah yanılmıyorumdurBen de umutluyum canım inşallah güzel haber alırız Başım ağrıyo ama regl öncesi migrenim tuttu bir de öncesinde hep gögüslerim şişerdi bu sefer biraz geç şişti ama korkuyorum millet gögüsleri şişince sevinir hamileyim diye ben üzülüyorum
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar herkese merhaba , buraya ilk kez yazıyorum sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim , bayadir takip ediyordum ama bende çok şükür bu ay hamile kaldım , 5 aydır uğraşıyordum , Rabbim sonunda nasip etti , şu 5 ay bile bana bir sene gibi geldi , Bakıyorum bazilari ümitsizlige düşmüş , yada erken den test yapıyor , Şunu söylemek istiyorum 'Umitsizlik seytandandir" bunu unutmayın Rabbim ol deyince oluyor , ben buna inanıyorum , sormak istediğiniz bir soru olursa cevaplayabilirim , Rabbim herkesin gönlündekinin Hayırlısını versin... İlk 3 testi ilk gün yaptım , kan testinde reglden 5 gün sonra verdim.Eki Görüntüle 3033121 Eki Görüntüle 3033120
Yok ben Lotus ovulasyon sayfasından aldım.Hayırlı olsun bebeğiniz, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Birgebeningünlüğü sayfasında satılan testlerden mi aldınız ?
Amin çok sağolun , Rabbim sizlerde nasil etsinYok ben Lotus ovulasyon sayfasından aldım.
Teşekkür ederim inşallah sizde hamilesinizdirBenim de sol kasığımda sancı ve göğüs ağrım var inşallah bebek vardır ama umudum yok bakalım. Tebrik ederim sizi
Teşekkür ederim inşallah sizde hamilesinizdirBenim de sol kasığımda sancı ve göğüs ağrım var inşallah bebek vardır ama umudum yok bakalım. Tebrik ederim sizi
Allah razı olsun rabbim sizlerede nasip eylesin inşallahHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.