Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat a kadar kim bekleyebilir acaba. Keşke bekleyebilsem🤣🤣 bence sen de yarın sabaha yapmak üzere test alcaksin eminim🤪
Bu arada benim fazla koyulasmamasi nedeniyle kimyasal gebelik ihtimali düşünmüyor da değilim.
Yarın sabah daha koyu görürsem umutlancam. Ayni görürsem kimyasal gebelik ihtimali üzerinde durucam😐
Öncelikle hayırlı olsun 😍 akıntınız varmı beyaz süt gibi

Kuzum bat ne zamandı senin geçti galiba, acaba test mi yapsan lekelenme ne renk.acaba yine kimyasal mi?

Limon yemek iyi geliyor demişti kuzenim ve deneyince etki etmişti bende ama tesadüfi mi bilemiyorum bir dene istersen tuzla ki tansiyonun düşmesin

Bence erken erken gebelik testinde belki görürsün ama bu seferde yükselecek mi stresi oluyor

Hayalet çizgi var ama bence sen artık bat a kadar bekle bat günü kaset test yap

Bugün de verebilirsin yarın da pazartesi değer kaçtı

Benim kızıma hamileyken 13. Günde kasette çıkmadı kan tahlilinde 6.9 çıktı iğne yoktu bende tabi

Aslında en doğrusu bu şekilde canım çünkü öbür türlü kimyasali tespit etme ihtimalin var gebeyim sanıyorsun bir kaç gün sonra kanama moral bozuyor veya değer düşük öğreniliyor gebelik bu sefer de 2 güne bir test yükselecek mi yükselmeyecek mi stresi vs...doktor en makul olanı söylüyor bence aceleci davranmak hem devleti hem bizi israfa ve strese sürüklüyor.ben gebeliğini 25 kaset test alip 13. Günde öğrenmiş bir şahsiyet olarak önce kendimi sonra kk ahalisini sükunete davet ediyorum 😬😬

Maşallah hayırlı olsun sağlıkla artsın değerler

Valla dün akşam ben de aynı durumdaydım üşütmedim de neden olduğunu çözemedim tesadüf sanırım

Herkese bekle bekle dedikten sonra bata 6 gün kala test almamak için kendimi nasıl tutuyorum bir ben bir Allah bilir 😅 aslında çok kararlıydım ama belirtiler sürekli dürtüyor ne yalan söyleyeyim. Allah'tan yerleşme kanaması tarzı birşey yok hala, bir de o olsa ne yapardım bilemiyorum
Bekle canım bekle valla hepsi psikolojik diye yoruyorum valla olacaksa bebişimiz olsun biz delirmeden😂

Pazartesi 39.35 çıktı
Hmm bari 4 güne tamamla yoksa tekrar tekrar gitmen gerekecek gibi daha çok yeniymis
2. Gün 80~
4. gün 160~
6. gün 320~
8. Gün 640~
10. gün 1280~
12. Gün 2500 üzeri olur bu değerler tahmini sağlıklı gebeliklerde daha çok artma olabiliyor en az %70 artması lazım değerin... Bu hesaba göre haftaya Çarşamba vajinal USG ile kese gözlenebilir bence o zamana kadar lekelenme vs olmazsa bekleyebilirsin. Leke yoksa muhakkak yolundadır herşey. Leke olursa takip etmek gerekir

Son düzenleme:
Az önce laboquick test yaptım bir şey çıkmadı. Zorlamayayım diyorum artık. Bu kadar sık tuvalete çıkma ve kasık ağrısı üşütmeye bağlı sanırım neyse bekliyorum adet olana kadar grubuma sadık kalacağım 😂😂

Az önce laboquick test yaptım bir şey çıkmadı. Zorlamayayım diyorum artık. Bu kadar sık tuvalete çıkma ve kasık ağrısı üşütmeye bağlı sanırım neyse bekliyorum adet olana kadar grubuma sadık kalacağım 😂😂
bize de göndersene bir de biz bakalım buluruz belki :halay:

bize de göndersene bir de biz bakalım buluruz belki :halay:
Yok kuzum ya olsa atarım vallahi. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum ne zaman adet olacam bilmiyorum. Adet olayım direk ovulasyon testi sipariş edeceğim. kürtajdan sonra döngüm uzadı sanırım. Düşük yaptığımda tek ilişkiyle hamile kalmıştım bunu da öyle olur sanıyorum ya yumurtlama günüm zannederek pehhhhh. Sen nasılsın gittin mi kana?

Hapşurunca felaket bi sancı giriyo sağ kasığıma. Bu ay sağdan yumurtladım gel de ümitlenme şimdi🤭son 6 gün bata test yapmadan sabrederek devammm. Bu ay alacağım miniğimin haberini inşallah💗

Yok kuzum ya olsa atarım vallahi. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum ne zaman adet olacam bilmiyorum. Adet olayım direk ovulasyon testi sipariş edeceğim. kürtajdan sonra döngüm uzadı sanırım. Düşük yaptığımda tek ilişkiyle hamile kalmıştım bunu da öyle olur sanıyorum ya yumurtlama günüm zannederek pehhhhh. Sen nasılsın gittin mi kana?
gittim kuzum pazartesi 9400 çıktı cuma ultrasona giricem işte. Ovü testleri de kullansan bi dert kullanmasan bi dert doktorlar stres yaratıyor diye önermiyor bende düzensiz adet oluyordum beyaz akıntım gelince yumurtlama diye değerlendirdim o günleri ki gerçekten öyleymiş

Yaa ağzından 🍯 damlıyor 🥰🥰🥰 benim normalde de beyaz akıntım olurdu bugün bat günüm ve beyaz akıntım devam ediyor böyle dolgunluğu ve ağrı var benim için dua et ne olur
Ederim canım hatta ediyorum ins sende sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsın ins şuan bir minik seninledir 🥰🥰

X