Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geçen cumartesi zor görünüyordu bugün daha net. Arada diğer markaları yaptım negatif bende şüphedeyim ama kasık ağrılarım ve akıntım fazla bugün sırt ağrılarında var
Benimde akıntım coktu son iki gündür yok akıntı göğüs hassasiyeti var arada kasik ağrısı var bel agrimda arada oluyor böyle bayılacak gibi olursun yüzün kireç gibi olur ya öyleyim iki gündür acaba adet mi olacam dedim ama hiç bu kadar gecikmemisti

@asunny canım bunu karartabilir misin
-1_orig.jpg

Yaşasın yaşasınnnnnnnnnnn 😁😁

Ya kızlar ben kanı beklenen adet tarihinde verdim bugün 3. Gün olması lazım sağlık ocagi bana diyorki 1 hafta gecsin normalde artış varmi yokmu bakması gerekmiyor mu ben bu doktoru hiç sevmedim kanım almadı hasta hayati gizliliğine de bir saygısı ve özeni yok zaten şeytan diyor gitme takiplere başı yansin
Benim de kanımı 1 hafta geçmeden almadı doktor maalesef böyle yapıyorlar takma kafana

arkadaşlar o kadar umut ettik testler yaptım yine olmadı regl oldum ne yazıkki benden olmayacak artık gidiyorum herkes hedefine biran önce ulaşsın tek dileğim
tam gününde oldum hiçde şaşmıyor lanet çat çat geliyor
erken gebelik testlerinde çıkan o çizgilere inanmayın bekleyin kaset test yapın bariz çizgiler gördüm inanın barizdi hep yalan kanda verdim yok kimyasal falan değil yani testlerle kendinizi kandırmayın nolur

hamile arkadaşlarımı tebirk ediyorum bekleyenlerde en güzelleriyle karşılaşsın inşallah sizlere dua ediyorum okuyunca sizde bana bir dua edin ameliyat olcam artık karar verdik şans dileyin bana
Öyle deme üzüldüm bak nedemek.olmayacak isnhaAllah olacak...

Canim normalde mümkün değil çizgi çıkması.. büyük ihtimalle kimyasalda gününde bile olsan... Kan verdiğinde çoktan düşmüş bile olabilir.. yada yanlış ölçmus olabilir.. Cunki hamileyken kanda cikmayanlar var ilk zaman bazen oluyor.. işte bu yüzden erkenden tets yapmayın diyorlar

Peki yanlış anlamassan eğer acaba sorun mu vardı yoksa bı sıkıntı olmayıp öyle olmuyormu benim eşimde sıkıntı var biraz düzeldi gibi ama beklemek istemiyorum oyuzden yapmaya karar verdik .. peki hastaneye gitmeden yapmam gerekenler ne acaba hani doktor tahlil felan isterse özelde hepsini yapmak istemiyorum malum çok pahalı herşey tahlillerimi devlette yapıp öyle özele gitmek istiyorum

Benim doktorumun özel muayenehanesi var, rahim filmi, hormon tahlilleri ve sperm analizi istemişti.. yani ilk istenen testler, özel olarak istenen bir test yok.. tabi bunları ister devlette ister özel laboratuarda yaptırabilirsiniz dedi. Hormon testlerini devlette yaptırdım ama diğerlerini özelde.. bizim sperm değerleri düşük tek sorun bu canım..
Aynen canım bizdede o sorun var doktor ilaç vermişti 3aydir kullaniyo bitti şuan en son ne durumda bilmiyorum ama dediğin gibi o dediklerini hepsini yapar öyle giderim inşallah emeklerimiz boşa gitmez insallh

X