Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de kalmadı bugün neredeyse hiç silik bile çıkmadı çok az bişey var kan vereyim dedim onu da yapamadım çok sıra vardı sağlık ocağında
Yaaaa hayırlısı olsun hayırlı zamanda hepimize canım🙏🙏 ben bugün karnımın guruldamasından gazdan kıvrandım bir şey mi dokundu anlamadım artık belirtiye yormuyorum

Canım ben iki gün yumurtlama 1 çatlamayı değerlendirdim ama umudum yok ya regl belirtileri gösteriyorum 3-4 gündür lekelenmem var tam anlamıyla sökülmedi hala beklemedeyim
Kuzum bat ne zamandı senin geçti galiba, acaba test mi yapsan lekelenme ne renk.acaba yine kimyasal mi?
Sancıdan ölüyorum ama tam sökülmüyor canım çıktı 😞 bildiğiniz bir şey var mı sökülme masajı yapıyorum onun dışında olan bir şey
Limon yemek iyi geliyor demişti kuzenim ve deneyince etki etmişti bende ama tesadüfi mi bilemiyorum bir dene istersen tuzla ki tansiyonun düşmesin
Kızlar selam ayın 13ünde yumurtlama oldu ama yumurtlama gününü değil bi önceki günü değerlendirebilmiştim. 14ünde de çatlama oldu o günü değerlendirebildim. Yarın 10. Gün oluyor çatlama olalı. Yumurtlama olalı da 11. Yarın test yapsam mı sizce yoksa daha erken mi?
Bence erken erken gebelik testinde belki görürsün ama bu seferde yükselecek mi stresi oluyor
Kızlar günaydın. Adete 6 gün kala hayal meyal çizgi var gibiydi. Hatta bazılarınız var bazilariniz yok demişti. 5 gün kala testimde çizgi hiç yoktu ben de anlamamistim ve negatif artık demistim. Bu sabah yani 4 gün kala testimde çizgi suan var gibi değil mi. Siz de bakabilir misiniz. Testten 10 dk içinde çekildi foto.
Hayalet çizgi var ama bence sen artık bat a kadar bekle bat günü kaset test yap
Bende pazartesi kan verdim sizce ne zman bidaha kan vereyim
Bugün de verebilirsin yarın da pazartesi değer kaçtı
Evet canım erken 14.günüm iğnede daha idrara geçmemiş olabilir mi
Benim kızıma hamileyken 13. Günde kasette çıkmadı kan tahlilinde 6.9 çıktı iğne yoktu bende tabi
Ya kızlar ben kanı beklenen adet tarihinde verdim bugün 3. Gün olması lazım sağlık ocagi bana diyorki 1 hafta gecsin normalde artış varmi yokmu bakması gerekmiyor mu ben bu doktoru hiç sevmedim kanım almadı hasta hayati gizliliğine de bir saygısı ve özeni yok zaten şeytan diyor gitme takiplere başı yansin
Aslında en doğrusu bu şekilde canım çünkü öbür türlü kimyasali tespit etme ihtimalin var gebeyim sanıyorsun bir kaç gün sonra kanama moral bozuyor veya değer düşük öğreniliyor gebelik bu sefer de 2 güne bir test yükselecek mi yükselmeyecek mi stresi vs...doktor en makul olanı söylüyor bence aceleci davranmak hem devleti hem bizi israfa ve strese sürüklüyor.ben gebeliğini 25 kaset test alip 13. Günde öğrenmiş bir şahsiyet olarak önce kendimi sonra kk ahalisini sükunete davet ediyorum 😬😬
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla artsın değerler
Yaaaa hayırlısı olsun hayırlı zamanda hepimize canım🙏🙏 ben bugün karnımın guruldamasından gazdan kıvrandım bir şey mi dokundu anlamadım artık belirtiye yormuyorum
Valla dün akşam ben de aynı durumdaydım üşütmedim de neden olduğunu çözemedim tesadüf sanırım

Herkese bekle bekle dedikten sonra bata 6 gün kala test almamak için kendimi nasıl tutuyorum bir ben bir Allah bilir 😅 aslında çok kararlıydım ama belirtiler sürekli dürtüyor ne yalan söyleyeyim. Allah'tan yerleşme kanaması tarzı birşey yok hala, bir de o olsa ne yapardım bilemiyorum

Kuzum bat ne zamandı senin geçti galiba, acaba test mi yapsan lekelenme ne renk.acaba yine kimyasal mi?

Limon yemek iyi geliyor demişti kuzenim ve deneyince etki etmişti bende ama tesadüfi mi bilemiyorum bir dene istersen tuzla ki tansiyonun düşmesin

Bence erken erken gebelik testinde belki görürsün ama bu seferde yükselecek mi stresi oluyor

Bugün de verebilirsin yarın da pazartesi değer kaçtı

Benim kızıma hamileyken 13. Günde kasette çıkmadı kan tahlilinde 6.9 çıktı iğne yoktu bende tabi

Aslında en doğrusu bu şekilde canım çünkü öbür türlü kimyasali tespit etme ihtimalin var gebeyim sanıyorsun bir kaç gün sonra kanama moral bozuyor veya değer düşük öğreniliyor gebelik bu sefer de 2 güne bir test yükselecek mi yükselmeyecek mi stresi vs...doktor en makul olanı söylüyor bence aceleci davranmak hem devleti hem bizi israfa ve strese sürüklüyor.ben gebeliğini 25 kaset test alip 13. Günde öğrenmiş bir şahsiyet olarak önce kendimi sonra kk ahalisini sükunete davet ediyorum 😬😬

Maşallah hayırlı olsun sağlıkla artsın değerler

Valla dün akşam ben de aynı durumdaydım üşütmedim de neden olduğunu çözemedim tesadüf sanırım

Herkese bekle bekle dedikten sonra bata 6 gün kala test almamak için kendimi nasıl tutuyorum bir ben bir Allah bilir 😅 aslında çok kararlıydım ama belirtiler sürekli dürtüyor ne yalan söyleyeyim. Allah'tan yerleşme kanaması tarzı birşey yok hala, bir de o olsa ne yapardım bilemiyorum
Pazartesi 39.35 çıktı

Bat a kadar kim bekleyebilir acaba. Keşke bekleyebilsem🤣🤣 bence sen de yarın sabaha yapmak üzere test alcaksin eminim🤪
Bu arada benim fazla koyulasmamasi nedeniyle kimyasal gebelik ihtimali düşünmüyor da değilim.
Yarın sabah daha koyu görürsem umutlancam. Ayni görürsem kimyasal gebelik ihtimali üzerinde durucam😐

Ek not: bat a 4 gun var. Bu kadar silik olması normaldir bence ya. (Ama bat a 6 gün önce kalana göre çok cok az koyu) of bilmiyom🤯

X