Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm bari 4 güne tamamla yoksa tekrar tekrar gitmen gerekecek gibi daha çok yeniymis
2. Gün 80~
4. gün 160~
6. gün 320~
8. Gün 640~
10. gün 1280~
12. Gün 2500 üzeri olur bu değerler tahmini sağlıklı gebeliklerde daha çok artma olabiliyor en az %70 artması lazım değerin... Bu hesaba göre haftaya Çarşamba vajinal USG ile kese gözlenebilir bence o zamana kadar lekelenme vs olmazsa bekleyebilirsin. Leke yoksa muhakkak yolundadır herşey. Leke olursa takip etmek gerekir
Kadin doguma randevu alcam

gittim kuzum pazartesi 9400 çıktı cuma ultrasona giricem işte. Ovü testleri de kullansan bi dert kullanmasan bi dert doktorlar stres yaratıyor diye önermiyor bende düzensiz adet oluyordum beyaz akıntım gelince yumurtlama diye değerlendirdim o günleri ki gerçekten öyleymiş
Normalde almazdım da ben de kürtaj döngümü değiştirince ne zaman yumurtlama bilemiyorum. Eşim yoğun çalışıyor bazen çok yorgun geliyor hafta sonu canlı müzik yapıyor geç geliyor bunlardan dolayı düzenli birlikteliğimiz olamıyor maalesef. Takip etmem daha sağlıklı olacak gibi en azından o dönemi bilerek değerlendireyim düzenli olarak. Nasipte varsa olur yine ☺️. Çok güzel yükselmiş değerlerin maşallah hadi minik pıt pıtları da duyun rahatlayın 🎈

Normalde almazdım da ben de kürtaj döngümü değiştirince ne zaman yumurtlama bilemiyorum. Eşim yoğun çalışıyor bazen çok yorgun geliyor hafta sonu canlı müzik yapıyor geç geliyor bunlardan dolayı düzenli birlikteliğimiz olamıyor maalesef. Takip etmem daha sağlıklı olacak gibi en azından o dönemi bilerek değerlendireyim düzenli olarak. Nasipte varsa olur yine ☺️. Çok güzel yükselmiş değerlerin maşallah hadi minik pıt pıtları da duyun rahatlayın 🎈
darısı tez zamanda sana inşallah kuzum saolasın :anneadayı:

Kızlar günaydın. Adete 6 gün kala hayal meyal çizgi var gibiydi. Hatta bazılarınız var bazilariniz yok demişti. 5 gün kala testimde çizgi hiç yoktu ben de anlamamistim ve negatif artık demistim. Bu sabah yani 4 gün kala testimde çizgi suan var gibi değil mi. Siz de bakabilir misiniz. Testten 10 dk içinde çekildi foto.
Evet var

Kuzum bat ne zamandı senin geçti galiba, acaba test mi yapsan lekelenme ne renk.acaba yine kimyasal mi?

Limon yemek iyi geliyor demişti kuzenim ve deneyince etki etmişti bende ama tesadüfi mi bilemiyorum bir dene istersen tuzla ki tansiyonun düşmesin

Bence erken erken gebelik testinde belki görürsün ama bu seferde yükselecek mi stresi oluyor

Hayalet çizgi var ama bence sen artık bat a kadar bekle bat günü kaset test yap

Bugün de verebilirsin yarın da pazartesi değer kaçtı

Benim kızıma hamileyken 13. Günde kasette çıkmadı kan tahlilinde 6.9 çıktı iğne yoktu bende tabi

Aslında en doğrusu bu şekilde canım çünkü öbür türlü kimyasali tespit etme ihtimalin var gebeyim sanıyorsun bir kaç gün sonra kanama moral bozuyor veya değer düşük öğreniliyor gebelik bu sefer de 2 güne bir test yükselecek mi yükselmeyecek mi stresi vs...doktor en makul olanı söylüyor bence aceleci davranmak hem devleti hem bizi israfa ve strese sürüklüyor.ben gebeliğini 25 kaset test alip 13. Günde öğrenmiş bir şahsiyet olarak önce kendimi sonra kk ahalisini sükunete davet ediyorum 😬😬

Maşallah hayırlı olsun sağlıkla artsın değerler

Valla dün akşam ben de aynı durumdaydım üşütmedim de neden olduğunu çözemedim tesadüf sanırım

Herkese bekle bekle dedikten sonra bata 6 gün kala test almamak için kendimi nasıl tutuyorum bir ben bir Allah bilir 😅 aslında çok kararlıydım ama belirtiler sürekli dürtüyor ne yalan söyleyeyim. Allah'tan yerleşme kanaması tarzı birşey yok hala, bir de o olsa ne yapardım bilemiyorum
Mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim

Hadi hayırlı olsun 💗Allah kucağına almayı da nasip etsin. Bat ne zamandı aramızda çok yok diye hatırlıyorum benim 29u hala beklemedeyim
Cok tesekkur ederim bat 23 mart yani bugundu
Bir hışımla kalktım yaptım hatta döndüm ellerimi yıkıyorum oyle olmayacağına inanmışım ki bir baktım 🤩

Merhabalar bende bugün test yaptım ve sonuç çift çizgi hala bakıp bakıp inanamıyorum sat 22 şubattı yani bir günlük gecikmem var suan

Eklentiler

• IMG_20220323_130613.jpg
    IMG_20220323_130613.jpg
    160,1 KB · Görüntüleme: 58
Teşekkür ederim canım evet akşama kan vermeye gideceğim inanması zor çünkü iki yıldır istiyordum

merhabalar yarın bat tarihim akıntım yoğunlaştı test yapsam mı normal akıntı mı acaba bilemedim uzayan beyaz renkli.
Canım eğer varsa çıkar bence istersen bi test yap benim akıntım varla yok arası gibi demekki kişiden kişiye değişebiliyor bu akıntı durumu

akşam alıp yapacağım sanırım. geçen ay kovit yuzunden 1 hafta regl gecikmesi yasadım çok heveslenmiştim. bu kez yapmıcam dedim kendi kendime ama yine dayanamıyorum

X