- 4 Nisan 2011
- 1.854
- 947
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.401
Ben de gördüm ama hayalet çizgiler hayal kırıklığı yaşayabiliyor sonra en iyisi beklemekEki Görüntüle 3031411
@asunny canım karartabilir misin ben çok az çizgi görüyorum ama resimde belli olmuyor hayalde görüyor olabilirim
Evet bir pozitiflik var. İnşallah saglikli bir şekilde değerler artarMerhabalar konuyu takip ediyorum ama yeni üye oldum.
Benim bat tarihim 27 mart ama adetim çok düzensiz. ovulasyon testine göre yumurtlama günüm 10 marttı. O günü ve sonraki 3 günü değerlendirdim.
Bugün kaset test yaptım 20 dk sonra sonuç bu şekildeydi.
Sizce dikkate almalı mıyım?
Çok erken henüz daha yerlesmemistir bile idara testinde belirgin çizgi görmeden test yaptirmaMerhaba kızlar. Bişey danışmak istiyorum size. Benim bat tarihi 02.04.2022 . Yaklasik bir haftadir aşırı derecede göğüs agrim var. Dün hastanede bthcg yaptirdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce çok erken olduğu icin mi negatif cikti yoksa gerçekten negatif mi sonuç
Ekledin ekledin maşallah baya belli çizgiEkleyemedim galiba
Kasetlerin test tarafındaki kadar koyu çıkmadı için bhcg nin epey yüksek olması lazım ilk haftalarda böyle çıkmadı normalGerçekten kendim görmüş gibi sevindim. Oldum olası hamilelik duyunca heyecanlanırım. Bu kasetler silik çıkıyor herhalde. Sağlıkla kalp atışını da duyarsınız inşallah birkaç haftaya.
Sağlıkla ilerlesin inşallah, şimdiden hafta tespit etmek çok zor artık USG takibiyle net haftası belli olurHerkese merhabalar siteye yeni katıldım bugün test yaptım HCG 289 çıktı acaba kaç haftalık bilen var mı ?
Canım Allah gönlüne göre versin ameliyatın da çok güzel geçsin inşallaharkadaşlar o kadar umut ettik testler yaptım yine olmadı regl oldum ne yazıkki benden olmayacak artık gidiyorum herkes hedefine biran önce ulaşsın tek dileğim
tam gününde oldum hiçde şaşmıyor lanet çat çat geliyor
erken gebelik testlerinde çıkan o çizgilere inanmayın bekleyin kaset test yapın bariz çizgiler gördüm inanın barizdi hep yalan kanda verdim yok kimyasal falan değil yani testlerle kendinizi kandırmayın nolur
hamile arkadaşlarımı tebirk ediyorum bekleyenlerde en güzelleriyle karşılaşsın inşallah sizlere dua ediyorum okuyunca sizde bana bir dua edin ameliyat olcam artık karar verdik şans dileyin bana