- 5 Aralık 2021
- 2.627
- 2.992
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #18.181
Ay bende de 2 tane kaldı o yüzden yapmaya kıyamıyorumHahaha aynı ben. Trendyol bize çalışıyor. Şimdi evde 2 test kaldı. Gerginim. Panigim gelirse ard arda test yaparsam bitecek. En az 4 5 test olmalıydı. Stok yapmamız lazım acil
Bende sadece kokulara hassasiyet mide bulantısı bide akinti var bide çok yorgunum halsizim yaaKızlar bu akşam mide kanaması ve sağ kasığımda yanma ve ağrı gibi değişik bir sıkıntı var anlamadım sizde varmı böyle bişey hep sağdan sağdan geliyor sızlamalar
Kaçıncı iğnen canımEvet yaaa, inşallah bu ay bizim.ayimiz olur
Bn daha dün iğne yaptım
Sagdansa erkek derler gebemiydin unuttum canimKızlar bu akşam mide kanaması ve sağ kasığımda yanma ve ağrı gibi değişik bir sıkıntı var anlamadım sizde varmı böyle bişey hep sağdan sağdan geliyor sızlamalar
Bana da soldan soldan geliyo vallaKızlar bu akşam mide kanaması ve sağ kasığımda yanma ve ağrı gibi değişik bir sıkıntı var anlamadım sizde varmı böyle bişey hep sağdan sağdan geliyor sızlamalar
Kız geliyooorr prenses yaaaBana da soldan soldan geliyo valla
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap ben bir şey göremedimYaptım ama yok diyorlar bnmde gözüme hafif çarpıyor sanki en sondaki şimdiki hali beklemiş yani
Şimdi gördüm ilk fotodaa bekledikçe mi çıktı acabaYaptım ama yok diyorlar bnmde gözüme hafif çarpıyor sanki en sondaki şimdiki hali beklemiş yani
İlk yumurta takibi canım.Kaçıncı iğnen canım
C crab_motherİlk 10 dakikadan sonra çıkan testlere sakın aldanmayın. Yumurtlama zamanı test yapmıştım saatler sonra böyle belirdi suya tuttum ama gitmedi onun için aldanmayın sakın sonradan çıkan sonuçlara
Benimde hep.solds yumurtam oluyor yaaBana da soldan soldan geliyo valla
Bu sıpalar bizi çok yoruyo ben ekstra kilo da aldım henüz 4 ay olmasına rağmen iğne ilaç 8 kilo aldımİlk yumurta takibi canım.
Kasım ve Aralık ta negatif aşılamam var
İnşallah ya birbirimize dua edelimKız geliyooorr prenses yaaa
Galiba çok çok hafif görünüyordu sanki acaba ben gormk istedigim için mi dedim sonra bu sekil olmuş isteŞimdi gördüm ilk fotodaa bekledikçe mi çıktı acaba
Beyaz akıntı adete yakın mi oluyor hem sarı gibi hem beyaz ama karı kivamdaŞimdi gördüm ilk fotodaa bekledikçe mi çıktı acaba
Bende aldım kuzum yaBu sıpalar bizi çok yoruyo ben ekstra kilo da aldım henüz 4 ay olmasına rağmen iğne ilaç 8 kilo aldım
Değişiyor canım adet öncesinde olabilir, gebelik oncesideBeyaz akıntı adete yakın mi oluyor hem sarı gibi hem beyaz ama karı kivamda
Benim de karnımın altına kasıklarıma sancı saplanıyor bacaklarıma iniyor yanıyor gibi sanki. Göğüslerim öyle bi şişti ki eğilerek oturunca mideme baskı yapıyor hajshahKızlar bu akşam mide kanaması ve sağ kasığımda yanma ve ağrı gibi değişik bir sıkıntı var anlamadım sizde varmı böyle bişey hep sağdan sağdan geliyor sızlamalar
Fotoğraf oynama ile oluyo resmen ya. Cok tesekkur ediyorum. Suan bu foto olmasa artık umudumu yavaştan kesiyodum. Gerçekten çok teşekkürlerYeniden yaptım bak sana
Telefonun kendi fotoğraf ayarları netlik sıcaklık parazit bunlarla yaptımBütün testleri değiştiriyor valla uygulamami telefonun kendi kamerasından mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?