Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bişey sorucam yumurtlama olduktan 14 gün sonra mı adet oluyoruz. Benim bugün yumurtlamadan sonraki 8.nci günüm şimdi çamaşırıma damla seklinde kan geliyor..Eğer yumurtlamadan sonra 14.ncu gün adet olunuyorsa beklenen adetime 6 gün var eğer 14.nu gün adet olunmuyorsa Mart 6 Adet günümdü henüz 12 gün var kafam çorba oldu yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba ona göre evde iş yapıcam 😁
10-14 gün arası yumurtlamadan sonra canım her ay farklı bile olabilir

Ay ben kayganlaştırıcı kullanıyorum çünkü kuruluk derdi bende de var😒 ama gebeliğe engel olduğunu şimdi öğrendim, gerçekten öyle bir şey mi var?
Kayganlaştırıcının arkasında yazıyor spermleri yavaşlatabilir diye, sonra burda pek çok yorum okudum doktorlar gebeliği engelleyebileceğini söylemişler, doğal diye hindistan cevizi yağı aldım ama bilmiyorum o olmadan yapamıyorum kanama ve ağrım çok oluyor

ahahahah ayy alemsin vallahi ben de zor duruyorum. Gidip kan vermek en güzeli de her seferinde umutlarımın kırılmasından çok yoruldum artık. İnşallah bu ay güzel haberler alalım hepimiz. İyiki burası var. Çünkü birbirimizi çok iyi anlıyoruz hepimizin dileği aynı. İnan başkasına anlatsam kimse anlamaz. Ya hadi ne duruyosunuz yapsanıza bi bebiş diyorlar ya da aman cnm üzülme olur nasılsa diyorlar.
evet maalesef bazı insanlar çok kırıcı olabiliyorlar. benimde adet olacak gibi yavaştan kasık ağrılarım başladı ama onun dışında hiçbir şey yok 🧐sen haftasonu yap bende pazartesi bi deneyeceğim

ne güzel insansın ya söz dinleyen 😒 ben olsam 🤣🤣🤣
Burdada bir çok arkadaş adetten 2 gün önce negatifi görüp adet gectikten 3 gün sonra pozitifi gördü o yüzden doktoru dinlemeyi tercih ediyorum ama kanamayı takip edip duruma göre doktorumu bilgilendiricem belki beklemeden test yaptırır 😊

M Mutleml canım benim adete 9 gün var bugün beyaz akıntım geldi ne alaka? sence yumurtlama mı? ayda iki kez yumurtlama olabilir mi? yoksa adet yaklaştı diye normal akıntı mı sence (rengi beyaz)
Bazı kadınlarda ayda iki kez yumurtlama görülebiliyor. Her ihtimale karşı degerlendirmelisin bence

10-14 gün arası yumurtlamadan sonra canım her ay farklı bile olabilir
Ben bu ay Duphaston kullandım düşük olmaması için bu ilacın kaç gün sonra adet yaptığını bilmediğimden adet günümü hesaplayamiyorum 😁 Sadece yumurtlamanin üzerinden 8 veya 9 gün geçti onu biliyorum 🤣

Testlerinden bıktık demeyin nolur 🙈bir foto daha atacagim catlama olmus degil mi? Sizden tegit almak istiyorum. Insallah olmustur.

Eklentiler

• IMG_20220222_122024.jpg
    IMG_20220222_122024.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 45
Aminn İnshaAllah hepimize..
Bakarım o masajlara sağol canım

Yani soğan kürünu iki ay uygulamazlardi böyle birşey olsaydı.. zararı olacak olsa Saraçoğlu yapın demezdi özellikle PCOS lular için.. heee çok nadir bazı kişilerde kist yapabiliyor ama onun nedeni ne Allah bilir bende bir sorun olmadı
Simdi adetimin 3.gunundeyim. 7.gun baslayayim insallah. Adetim cok duzensiz benim.

H Hello Kity yumurtalamayı gün aşırı değerlendirdik canım .Bakalım bekliyos .Eşimin haftaya ürolojiden randevusu var sonuçlara göre ben rahim filmi çektireyim diyorum
Bende iki gün değerlendirdim yumurtlamayı bugün çatlama belki yine değerlendiririm. Bu ay da olmazsa bizde eşimle doktora gorunecegiz kuzum. Bı belirti veya değişik birşey olursa haber ver ☺️🤩

Testlerinden bıktık demeyin nolur 🙈bir foto daha atacagim catlama olmus degil mi? Sizden tegit almak istiyorum. Insallah olmustur.
Canım olmuş ama test olarak bir gebenin günlüğü markasını kullan bence. Net çıkıyor hep. sormaya gerek duymuyosun emin ol. Yumurtlama çok belli oluyor çatlama da öyle.

X