Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah saglikli olsun ama :) iyi ki kese kalp atisi falan gormemisim kahrimdan ölürdüm herhalde. Bu kimyasal olayi bile mahvetti beni.
Canim öyle oluyo en azından rahimde işlem olmadı.vucudun kendi attı..ozamn daha kotu olurdu. Allah nasip eder canım yine beklicem adetten en erken üç gün sonra test yapılması taraftarıyım canimm.

Kızlar nezaman başladınız çocuk yapmaya ?
Ben Aralık ayında dostinexe başladım ilaç biti hemen başladım korunmamaya 3 ay olucak beklemedeyim ya sizler
Ben herhangi bi ilaç kullanmadım ama bende aralıktan beri istiyorum. Eğer sağlıklıysak ki benim 1 çocuğum var zaten neden ilk aydan olmuyor çok sinir bozucu 😬

Canim öyle oluyo en azından rahimde işlem olmadı.vucudun kendi attı..ozamn daha kotu olurdu. Allah nasip eder canım yine beklicem adetten en erken üç gün sonra test yapılması taraftarıyım canimm.
Ne uc gunu, 15 gun gecmeden bakmam bir daha asla. Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis hesabi olacak ama gercekten cok moralim bozuldu. Depresyonun kiyisindayim. Girmemek icin ugrasiyorum.

Ne uc gunu, 15 gun gecmeden bakmam bir daha asla. Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis hesabi olacak ama gercekten cok moralim bozuldu. Depresyonun kiyisindayim. Girmemek icin ugrasiyorum.
Yapma canimmm bekle en iyisini. Girme depresyonada nasip olur yine olsunnn alllah saglimizi bozmasın ozamn hiç olmazz

Ben herhangi bi ilaç kullanmadım ama bende aralıktan beri istiyorum. Eğer sağlıklıysak ki benim 1 çocuğum var zaten neden ilk aydan olmuyor çok sinir bozucu 😬
Canım süt hormonum yüksekti oyüzden kullanmıştım düzeldi ama hala neden olmuyor çok merak ediyorum doğrusu doktora gittim geçen ay yumurtlamamı bile gördük herşey normal dedi ama bilmiyorum ya

Kızlar nezaman başladınız çocuk yapmaya ?
Ben Aralık ayında dostinexe başladım ilaç biti hemen başladım korunmamaya 3 ay olucak beklemedeyim ya sizler
Prolaktin kaçtı sizin dostinexle ne kadar zamanda düştü ben de bu ay başladım ama korunmuyoruz

ben pandemiden önce denemiştim olmamıştı pandemi çıktı bende kronik bi rahatsızlık çıktı vs bi 6 aydır çok sallamadan 3 aydır falan da çok üzerine düşerek istiyorum

Prolaktin kaçtı sizin dostinexle ne kadar zamanda düştü ben de bu ay başladım ama korunmuyoruz

ben pandemiden önce denemiştim olmamıştı pandemi çıktı bende kronik bi rahatsızlık çıktı vs bi 6 aydır çok sallamadan 3 aydır falan da çok üzerine düşerek istiyorum
Benim 42 ydi 25 gün kadar kullandım test verdim baya düşmüştü değerim doktorda bıraktırdı ilacı bana

Şansın bol olsun canım 🌸 ben de osteo formula ve ocean mummy almayı düşünüyorum hatta birazdan eczaneye sorup almayı düşünüyorum 🤔 kullandın mı hiç ya da duydun mu ?
Hayır canım kullanmadim bilmiyorum. Nasıl biseymis.

İnşallah inşallah inşallah bir sene oldu cok zor bir süreç yumurtam 24 mm kadar geliyor Dr bu ay tamam dio ama sonuç hüsran inşallah bu ay mutlu haberi alırız

ovulasyon testlerini kullanan var mu? Ya da bilgi sahibi olan. Ise yarar bisey mi? Denemeli miyim bu ay? Su an kimyasal gebelik geciriyorum haliyle duzenim de sasti. Ne yapacagimi bilmiyorum😿
3 ay kulandım canım her ay pik gördüm ama tutmadı daha beter pik görünce stres giriyorsun

İnşallah inşallah inşallah bir sene oldu cok zor bir süreç yumurtam 24 mm kadar geliyor Dr bu ay tamam dio ama sonuç hüsran inşallah bu ay mutlu haberi alırız
İnşallah

Canım süt hormonum yüksekti oyüzden kullanmıştım düzeldi ama hala neden olmuyor çok merak ediyorum doğrusu doktora gittim geçen ay yumurtlamamı bile gördük herşey normal dedi ama bilmiyorum ya
Benimde hormonlarım normal kist vs yok. Adet düzensizliği vardı ama tahmini yumurtlama dönemlerinde de ilişki oldu ama bebiş yok. İlk çocuğum da 5 ay sonra olmuştu. Yani demekki yumurta ve sperm birbirini beğenmiyor :) vardır illaki bir sebebi. İnşallah en hayırlı zamanda kavuşuruz bebişlerimize. En önemlisi çok kafaya takmadan stressiz olmalıyız.

X